Kaynanamla Mahkemeliğiz Sizce Sonuç Ne Olur Kızlar?

şok yaşıyorum şu anda

bu rezillikleri yapan kaç yaşına gelmiş koskoca bir kadın mı gerçekten?

bu kadın anne,k.valide ve babaanne öyle mi?

kelimelerim tükendi..eşine çok üzüldüm çünkü böyle bir annaye sahip..

yumurtaya can veren Allah'ım neler yaratıyor ya

sen de o msjları göster,teldeki konuşma dökümlerini al.kadına bak ya,hem suçlu hem güçlü! o mahkemelerde sürünsün sen değil.

ayrıca bu konuyu okuyunca k.valideciğime "anneciğim" diyesim geldi birden,ne pıtırcık insanmış da değerini bilememişim..

Son düzenleme:

yazdıklarımda yaşadıklarımda gerçek evet eşim için bende çok üzülüyorum tüm bunlara katlanmamın sebebi o zaten bana sarılıp saatlerce ağladığını senden başka kimsem yok demesini hiç bir zaman unutamam maalesef bazıları bahtsız doğuyor derler ya benim eşim öyle 3 yaşında babası trafik kazasında ölüyor ve psikolojisi bozuk bir kadın elinde büyüyor yaşadıkları şehirde oğluna ne bekarken ne evliliğinde gün yüzü göstermedi diyorlar annesi için msjları zaten delil olarak sunucam mahkemeye.

Bu anlattıklarının hepsini anlat mahkemede eminim daha da fazlası vardır. Nasıl bir anne, babaanne bu...
Kaç kere de affetmişsin.
Yaptıklarının cezasını çeksin...

Sizde iyi cesaret varmış,böyle hastalıklı bir kadının evinde kalmışsınız ve evladınızıda göstermişsiniz.Ben sizin yerinizde olsaydım evladımı bu kadına asla göstermez,evime kabul etmez ve bende gitmezdim.Allah cc yardımcınız olsun.Hakimde anlar sanırım kadının hasta olduğunu.

Son düzenleme:
Bu anlattıklarının hepsini anlat mahkemede eminim daha da fazlası vardır. Nasıl bir anne, babaanne bu...
Kaç kere de affetmişsin.
Yaptıklarının cezasını çeksin...

ben anlatıcam anlatmasınada kayınvalidem iftiracı yani aklıma gelmeyen şeyler çıkartıcak bana mahkemede şu anda bile ben sanık o müşteki görünüyor davada da tek korkum onun iftiraları bir de artık sinirlerim kaldırırmı onun yüzünü görmeyi bilmiyorum onun ilgili bir şey duyduğumdada bütün vücudum sarsılıyor titriyorum en sonunda ben hastanelik olucam.

Amin inşALLAH. Tek istediğim dersini bir şekilde alsın ve bizden uzak dursun artık.

ya rabbim bu ne ya.
'""o cocuk oglumdan degil sen ikinci elsin karnindakinin olusunu gor'" ne demek
Bu cumleyi okuyunca beynim durdu.
O kadin kendide anne degilmi? daha onemlisi bi insanmi o kadin ya??

cok merak ettim aynen bu cumleyi kurdugunda kayinvalideniz, esiniz o an ne dedi tam olarak?

ömrünü mahkemelerde geçirmiş biri olarak hiç bir şey olmaz merak etme elindeki msj ları göster bir anlık tahammülüm kalmadı bende gönderdim pişmanım dersin ne kadar pişman olmasanda ilk hakaretin olduğu için affedilir br daha ki tekrarında ceza alırsın maddi olur buyuk ihtimalle ...
annemde geçen sene beni vermişti cıktım şahitte gösterdim bugün son duruşmamız vardı dün telde ba şikayetimi geri alcam bana bişi yapmican dimi diye yalvarıyodu sonucta bitti mahkeme

ağır tahrik altında yaptım cocuğumun babası eşim değil beni kötü kadınlıkla itham ediyor dersin sıyrılııırrr gidersin :)

Böyle bir olay ablamin basina gelmisti görümceleri ile,ablami cileden cikarmislardi ablamda mesajla onlara agir konusmus ben sizin gibi o...... degilim falan görümceleride hakaret davasi acmislardi .Sonucta bir kac mahkeme sonunda hakim ablama normalde sen haksizsin mesajin yüzünden fakat her mahkemede ayni ifadeyi kullandin (görümceleri hep farkli konusmuslar) ama sana ceza vermiyorum belliki seni cok kizdirmislar normalde hic olmazsa para cezasi ödemen gerekir fakat onuda vermiyorum sana yerinde olsam bu insanlardan elimden geldikce kacardim demis, yani hakimin insiyatifine kalmis onlarda kimin suclu kimin sucsuz oldugunu biliyorlar sen dogrudan ayrilma canim Allah yardimcin olsun.

Merve Allah yardımcın olsun canım okurken hayretler içinde kaldım. Eşinde sende çok sabırlıymışsınız. Çok zor bir durum gerçekten Allah sabır versin

doğmamış çocuğa beddua, sizin namusunuza laf ettikten sonra hiç görüşmemeliydiniz onunla.

hakaret, tehdit, suçlamaları kim ispat edebilirse, onun lehine olur durum. bir daha kavganız vs olursa, şahit ve yazılı bir şey olmadan yapın tartışmanızı, buna dikkat edin, eline başka koz vermeyin.
olayların bu kadar büyümesi çok gereksiz olmuş.

Aranıza daha fazla nifak sokmak istemem ama senin altınlarını almış tck da düğün takıları kadının**

Ben birine dava açmıştım çok ufak komik bir para cezası almıştı o kadar sizin o ebatta küfürleştiğinizi hiç sanmıyorum hiç ceza almayabilirsinde sanırım tehtit mesajı olunca durum biraz ciddileşiyor.

Son düzenleme:
anam bu nasıl iğrençlik kardeşim :S okurken midem bulandı o kadının psikolojik tedavi alması lazım allah yardımcın olsun sende duruyor ise onun sana attıgı msjları göster savcıya tahrik ettiğini belirt allah yardımcın olsun çok üzüldüm

bunları yapan bi annemi gerçekten ya, hani hayal etsem bu kadarını edemem
normal biri değil heralde ciddi rahatsızlıkları var, yoksa kim yapar bu kadarını

hariçten gazel atmak istemem ama okuduklarıma gerçekten sinirlendim. uğradığınız haksızlıklara ve bu kötü davranışlara bu kadar tahammüllü olmanıza çok şaşırdım..... anladığım kadarı ile eşiniz de sizden yanaymış keşke çok daha önce önlem alabilseydiniz.... haklıyken haksız olmak böyle birşey olsa gerek..... konu hakındaki sorunuza net bir cevabım yok bende hiç mahkeme ile işi olan biri değilim ama elinizdeki mesajları delil olarak gösterip gerekli şeyleri anlatırsanız önemli bir durum olmaz diye düşünüyorum....

Canim allah yardimcin olsun... bunu bi annenin yaptigina inanamiyorum... benim bu gibi durumlarla ilgili pek bi bilgim yok ama kapina dayanip yumruklamasi haneye tecavuz ayrica tehdit mesajlarida var hala duruyosa ayrica kapiya dayandiginda sahidin varsa ki komsular gormustur bi problem olacagini sanmiyorumm.. esin icinde zor bi durum yaa gercekten uzuldm...

Canim Allah sana sabir versin ne bicim kaynana seninki oyle cingene gibi bagriniyor filan. Terbiyesiz kadin bide utanmadan beddua etmis sana iftira atmis cocuk oglumdan degil diye. Bence sizde onun tehditlerini mesajlarini mahkemede gosterin esas magdur olan sizsiniz. Ayy ne kaynanalar var kadinin hicmi isi gucu yok sizi mahkemeye vermis. Tovbe tovbe Allahim bunlarida mi gorecektik

Bu nasıl bir çirkefliktir yahu. Yazdıklarını okuduğumda şaştım kaldım valla. Siz elinizden geleni yaptığınız halde bu nasıl bir ruhsuzluk merhametsizliktir anlamadım. Normalde eşlerinin anneleriyle görüşmesini istemeyen gelinlerden hiç haz etmem ama bu kadının sizinle aynı şehirde nefes alması bile fazla.
Senin namusuna kadar dil uzatmışdelilin olmasada mahkemede bunları söylemen işe yarar mı bilmiyorum. Eşinde sana şahitlik ederse belki durumu lehine çevirebilirsin. Bebeğin altınlarını bile istemiş tövbe yarabbim torununun kısmetinde bile gözü var kadının...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…