Ne kadar saçma bir kelime di mi?Bu kaynanalarda ki kelime haznesi kimsede yok !! O ne demek yaa..
Kiz bide biz yanlış anladiysak gör sen fesatligiNe kadar saçma bir kelime di mi?
Ne alaka diye düşünüyor insan.
Biz mi yanlış anladık acaba. Kv konu sahibinin eşini kastederek mi senin s...n içerde dedi acaba?
Kaynananın fantezi dünyası almış gidiyor valla
Ahahah, hayatım valla brn anlamadım ya. Senin s..n içerde nedir ahaha, kk hatunları inceyi anlamış ama baksana.Kiz bide biz yanlış anladiysak gör sen fesatligi
yoookkk yoookkk gayet iyi anladiniz o lafi bana söyledi yani demek istediği kendince sen içten içe fenasin ama insan senn si....n icerde dermi yaa bu kadin benm ömrümü yedi gel görünki şimdi kayinpedere ne yalanlar anlatti bide hep arkamdan ne işe yariyorki bi işimide yapmiyo diyomuş benm yanimda şeytan gibi kayinpeder gelince hastalikli bi solucan gibi sesi burnundan cikiyor resmen kendini acitip naz yapiyor lan bari benm yanimda yapma yaaaa.. veeee bu ara benm kaynana herkese bagirip cağirir ama asla kimse ona laf söyleyemez asla kabullenmezKiz bide biz yanlış anladiysak gör sen fesatligi
keşke taşinma imkanim olsa 1 dakika durmam bu evde yalin ayak koşup giderimtaşınacaksın başka çaren yok
Menapoza mı giriyo acaba ?yoookkk yoookkk gayet iyi anladiniz o lafi bana söyledi yani demek istediği kendince sen içten içe fenasin ama insan senn si....n icerde dermi yaa bu kadin benm ömrümü yedi gel görünki şimdi kayinpedere ne yalanlar anlatti bide hep arkamdan ne işe yariyorki bi işimide yapmiyo diyomuş benm yanimda şeytan gibi kayinpeder gelince hastalikli bi solucan gibi sesi burnundan cikiyor resmen kendini acitip naz yapiyor lan bari benm yanimda yapma yaaaa.. veeee bu ara benm kaynana herkese bagirip cağirir ama asla kimse ona laf söyleyemez asla kabullenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?