eğer adamın hayatında biri. olmasaydı bu kimseyi ilgilendirmez derdim. kadın bekar adam bekar.Kızlar cok kotuyum keske yer yarılsa içine girsem ..
Utancımdan kalbim sıkısıyor atamıyorum ustumden.
Eskı bı konumda aıle yapımdan bahsetmıstım .. Annemın uzun suredır bı sevgılısı var dıye..
Ne evlendı ne ayrıldı adam ki zaten 25 senedır ımam nıkahlı bı karısı var ne evlenıcek ve bunu da herkes bılıyo .. Annem bıle..
Ve en kotusu de bu adam hala eve gırıp cıkıyomus gece yarıları.
Kucuk erkek kardesım uygunsuz sekılde gormus bunları
Ve gecen gun esımle sohbet ederken ıkına sıkına soyledı bana ..
Arkadasım geldı gecengun hayrdır olum kaynanan eve erkek alıyo geceleri dedi ' dedi...
Cok utanmıs .. Ben daha da utandım ıcımden dualar ettım yer yarılda da gırsem dıye..
Gıtmıyorum evıne 15 gundur.. Küsmüş bana cok onemlıyız sankı onun ıcın ya..
Ay ıyıce nefret ettım . Bı anne nasıl bu kadar ozgurlugune duskun olur ya !!
annen özgürlüğüne olduğu kadar haysiyetine, evlatlarına da düşkün olsaymış keşke. bir insan kendini bu kadar düşürebilir ancak.
kardeşine yazık. zavallı çocuk! ne iğrençliklere şahit oluyor kim bilir. onu o evden kurtarmanın bir yolu yok mu?
Annenin yaptıklarından sen sorumlu değilsin, bu senin utancın değil, dua etmeye devam et... Kardeşini de asla yalnız bırakma...
Yok .. Lanet olsun ki yokk..
Aynı mahallede oturuyorz rezil etti beni herkese ... kardesım de ıyıce ıcıne kapanmış
Annenin yaptıklarından sen sorumlu değilsin, bu senin utancın değil, dua etmeye devam et... Kardeşini de asla yalnız bırakma...
Yok .. Lanet olsun ki yokk..
Aynı mahallede oturuyorz rezil etti beni herkese ... kardesım de ıyıce ıcıne kapanmış
Anneniz kaç yaşında, bekar bir kadın. Bir sevgilisi olabilir, bundan doğal ne var? Ne demek özgürlüğüne düşkün? Ömrü billah yalnız mı kalsın? Evlenir, evlenmez, onun bileceği iş.
Buradaki sorun adamın hayatında başka bir kadın daha olması sadece. İtirazınız buna olsa haklısınız derdim ama bundan ziyade annenizin hayatında biri olması sizi rahatsız ediyor.
Kardeşinizin görmesi hoş değil evet.
Elaleme ne? Sen annemin/kaynanamın evini mi gözlüyorsun deyin geçin. Koskoca kadın bırakın onun da bir hayatı olsun. Keşke annenizden utanmak yerine arkasında durabilseniz (adamın hayatındaki diğer kadın konusu hariç tabii).
Anneniz kaç yaşında, bekar bir kadın. Bir sevgilisi olabilir, bundan doğal ne var? Ne demek özgürlüğüne düşkün? Ömrü billah yalnız mı kalsın? Evlenir, evlenmez, onun bileceği iş.
Buradaki sorun adamın hayatında başka bir kadın daha olması sadece. İtirazınız buna olsa haklısınız derdim ama bundan ziyade annenizin hayatında biri olması sizi rahatsız ediyor.
Elaleme ne? Sen annemin/kaynanamın evini mi gözlüyorsun deyin geçin. Koskoca kadın bırakın onun da bir hayatı olsun. Keşke annenizden utanmak yerine arkasında durabilseniz (adamın hayatındaki diğer kadın konusu hariç tabii).
Ne yazıkki kimse böyle düsünmüyor .. Hele ki kücük yerlerde ..
aynen sana katılıyorum..
Annenin utanması gerekiyo senin değil. eğer oda utanmıyosa boşver ne yaparsa yapsın bu dünya yalan dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?