Kaynanan eve erkek alıyo hayırdır '!'???

eğer adamın hayatında biri. olmasaydı bu kimseyi ilgilendirmez derdim. kadın bekar adam bekar.
ama bu kadar senedir her 2 kadını idare eden bir adamla olan beraberliğe normal bakıp sürdüren annenizi kınadım.

annen özgürlüğüne olduğu kadar haysiyetine, evlatlarına da düşkün olsaymış keşke. bir insan kendini bu kadar düşürebilir ancak.
kardeşine yazık. zavallı çocuk! ne iğrençliklere şahit oluyor kim bilir. onu o evden kurtarmanın bir yolu yok mu?

Yok .. Lanet olsun ki yokk..
Aynı mahallede oturuyorz rezil etti beni herkese ... kardesım de ıyıce ıcıne kapanmış

Son düzenleme:
Annenin yaptıklarından sen sorumlu değilsin, bu senin utancın değil, dua etmeye devam et... Kardeşini de asla yalnız bırakma...

Anneniz kaç yaşında, bekar bir kadın. Bir sevgilisi olabilir, bundan doğal ne var? Ne demek özgürlüğüne düşkün? Ömrü billah yalnız mı kalsın? Evlenir, evlenmez, onun bileceği iş.

Buradaki sorun adamın hayatında başka bir kadın daha olması sadece. İtirazınız buna olsa haklısınız derdim ama bundan ziyade annenizin hayatında biri olması sizi rahatsız ediyor.

Kardeşinizin görmesi hoş değil evet.

Elaleme ne? Sen annemin/kaynanamın evini mi gözlüyorsun deyin geçin. Koskoca kadın bırakın onun da bir hayatı olsun. Keşke annenizden utanmak yerine arkasında durabilseniz (adamın hayatındaki diğer kadın konusu hariç tabii).

Aynı mahallede oturuyorz rezil etti beni herkese ... kardesım de ıyıce ıcıne kapanmış

ne kadar üzülme desem de böyle bir duruma üzülmemek mümkün değil.. Allaha dua et. hiç bir şey için kendini suçlama. en önemlisi de kardeşini asla yalnız bırakma. çok üzüldüm çocuğa yaa

Annenin yaptıklarından sen sorumlu değilsin, bu senin utancın değil, dua etmeye devam et... Kardeşini de asla yalnız bırakma...

aynen sana katılıyorum..

Annenin utanması gerekiyo senin değil. eğer oda utanmıyosa boşver ne yaparsa yapsın bu dünya yalan dünya

adına çok üzüldüm
bazıları anne vasfını taşımıyor doğurmakla anne olunmaz
tabii arkadaşı olabilir sevgilisi de olabilir ama adam 2 insanı bi arada götürüyorsa orda durcaksın

ve kızın evliyse birde evde oğlun varsa 2 kere düşüneceksin

bence sizin durumunuzdan dah vahim o erkek çocuğunun durumu

Annenizin yaptığını hiç tasvip etmesem de yine de arkadaşlar kimseyi kınamayalım . Allah kimi kınarsan bu dünyada başına getirirmiş.
Allah akıl fikir versin ıslah etsin. yine de bi konuşmayı deneyin annenizle. atsan atılmaz satsan satılmaz. erkek kardeşinize sabır diliyorum Rabbim onu bu yaşadığı şeylerden dolayı içine düşecek kötü düşüncelerden korusun..

canim evet, cok zor bir durumla karsi karsiyasin, annenin hareketlerini elestirmek degil niyetim, ama esinin gozunde sen de cok zor durumda kalmissin. bence en cok erkek kardesine sahip cik. annen belki farkinda degil ancak sen farkindasin. erkek kardesin kac yaslarinda belirtmemissin, ancak buyurken icinde hinc nefret biriktirirse cok kotu seyler yasanabilir, ulkemizde hergun ne namus cinayetleri isleniyor, allah korusun.
lutfen kardesine sahip cik, sakinlestir her an, annenin hareketleri onun basini yakmasin.

Kardeşinizin bazı durumlara şahit olması, sizin de anneniz adına bu denli utanıp sıkılmanız üzdü beni..
Hayatında başkası olan bir adamla ilişki yaşamak, evlatlarını düşünmeden fütursuzca hareket etmek olacak iş değil.

Sizin yapacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Konuşmak fayda etmeyecek kişi yine bildiğini okuyacaktır.

Umarım basına gelır ve sende boyle dusunursun .. O utancı yasayıp aynı cumlelerı kurabılecekmısın bakalım ...
Annem bı kadın evet ama o bı anne ! 1 damadı 2 oglu var !! sevgılı ne demek ya senelerdır hemde !!

keşke annesi de biraz aklını başına alıp bir adamın sadece gece ziyaret ettiği 2. kadın olmasaydı..
keşke siz de biraz empati yapıp hayatı gerçek pencerelerden izleyebilseydiniz..

Anneniz ikinci kadın olmayı kendine layık görüyo demek
Sizin açınızdan çok zor bir durum, gurur kırıcı. Ama kimse annesini kendi seçemiyo maalsef
Bence de konuşmayın, ne hali varsa görsün

Son düzenleme:
Ne yazıkki kimse böyle düsünmüyor .. Hele ki kücük yerlerde ..

aynen sana katılıyorum..

Annenin utanması gerekiyo senin değil. eğer oda utanmıyosa boşver ne yaparsa yapsın bu dünya yalan dünya

Evet haklısın gerçekçi bakmak lazım benim demek istediğim sen kendini biliyorsun sonuçta dışardan gelen her sıkıntıya kendini kapat, konuşana da her koyun kendi bacağndan asılır de. Aslında şöyle de düşünmek lazım belki annenin ciddi anlamda yardıma ihtiyacı vardır, her büyük hatanın arkasında kocaman acılar var ya vicdanen ya da o hataları yaptıran acı sebepler gibi. Yardımcı olabilmek çok zor ama acaba bir yolu var mı? kardeşinin yanında ol onu sakın bırakma olur mu... ALLAH yardımcın olsun...

Arkadaşın rahatsız olduğu annesinin hayatında birisi olması değil..
Gece annesinin evine gelen bir erkek olması,vede buna şahit olan bir kardeşi olması..
Yoksa hayatında birisi olabilir,ama tercihini yanlış yerden kulannmış oda tartışılır elbette..
Eşine karşıda mahçup durumda şu anda,kendisi istermi böyle olmasını ..

pardonda iki çocuk annesi bu kadın damadı var.eve erkek almak ne demk ya koca kadın yuhhh.eşi ne kadar utanmıştır.

:))
Benim annemle babam yıllar önce boşandı. İkisi de sağlıklı bekar insanlar, haliyle ikisinin de sevgilisi oldu. Atıp tutmuyorum yani.

Biri bana gelip annen gece eve erkek almış dese (ki ne kadar çirkin bir ifade şekli) sen gece annemin evini mi gözetliyorsun derim.

Anne-babamız bizim ebeveynimiz olabilir ama hayatlarını ipotek altına alma hakkımız yok. Hele ki kendi hayatlarımızı kurmuşken.

Başlık sahibinin eleştirisi annesinin hayatındaki adamın 2 kadını idare etmesi olsa hak verirdim, bunun savunulacak yanı yok. Ama onun itirazı annesinin hayatında birisinin olması dikkat ederseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…