Kaynanan eve erkek alıyo hayırdır '!'???

bak çözümler üretmeye başladın bile sen iyi bir ablasın ama sadece bazı konularda çok çaresizsin farkındayım.peki ne zaman taşınacakmış annen?

15 tatıl basladıgı hafta gıdıyorlarmıs.
Duyduguma göre o adamdan ayrılmaya calısıyormus ama engel olamıyomus kendıne o yuzden bu sehrı terkedecekmıs ..
Ne kadar dogru bılmıyorum . Bunu bana soyleyen annemın en yakın arkadası ..
Belkı ıınsallah en azından bu sure ıcerınde gorusmezler evde ..
Kardesımle zaten konusmustum ozamanlar bıdaha boyle bırseye maruz kalırsan hemen bana gelıyorsun dıye. Soz vermıstı .
Umarım bu surede aynı seyler yasanmaz ..

konu başlığı vs o farklı zaten orya girmiyorum ama ben genel duruma odaklandım
konu sahbi ve kızkardeşi yurtta kalmış taciz intihar vs durumlar yaşamışlar sanırım o yüzden çözümlere kapalı görünüyo
biz en son cemaat yurdu önerdik ona olumlu baktı mesela
büyük ihtimalle direk bi çözüm bulup yapmak istiyo sanırım
ben olsam ben de evime alırım tabiki ama o nasıl bi aileyle yaşıyo cidden bilemeyiz anlayışlı insanlar olsalar konu sahibi de bu kadar düşünmezdi bence çağırırdı yanına

bu arada sizin durumunuz da çok zor tabi ama siz mesela almayı düşünüysunuz anlayışlısınız ve sizinki hastalık gibi zorunlu bi durum
diğer taraf sorun ediyo olabilir demek istediğim çünkü kalacak yeri var bize niye geliyo diyebilirler
mesela amcam da bize çocuğunu bırakmıştı bi süre anne baba hayatta ilgilenmiyo biz bakmıştık insan çocuğa değil anne babay çok sinirleniyo bakmak istemeyebiliyo o yüzden çünkü keyfi bakmayıp çocuğu da bizi de rezil ettiler bi süre
ayrıca nasıl davranacağımızı da şaşırıyoduk yaramazlık yapıyo mesela kızsan alınıyo kendi çocuğun olsa unutur gider ama yeğenine kızsan hiç unutmaz onu diğer aile fertleri açısından zor oluyo yani eve başka birinin gelmesi

Keske Senın gıbı dusunebılenn , anlayıslı bırkac ınsan olsa gercek hayatımda da

Peki annenizin eve devamlı sevgilisi geliyor olsa ve bunun yüzünden eşinizden ve eşinizin ailesinden yeterince utanıyorsanız ne yapardınız? Kardeşini aldığı evde bu devamlı bir şekilde yüzüne vurulacaksa? Eminim konu sahibi de ileride yardıma muhtaç 3 değil 5 çocuğun bile sorumluluğunu üstlenir. Ama durum o kadar farklı ki..

Konu sahibini anlamaktan çok uzaklardasınız hanımefendi.

Evet konusahibinin mümkünse yuvası dağılmasın. Bir de bunu kaldırabilecek durumda değil çünkü. Böyle mutlu bir yuva kurabilmesini bile mucize olarak görüyorum ben. Anne baba gerçekten bencil ve bazı değerleri özellikle çocuklarını önemsememiş insanlar. Konu sahibi bir yuva kurmuş bunu korumaya çalışıyor. Hayatında ilk defa düzgün bir yuvası olmuş. Bu kavram size bize uzaktır. Herkes anlayamaz. Ama anlayamayacağımız durumları kınamaktan kaçınmayı tercih ediyorum ben.

Ben olsam annemi babamı kocamı bırakır, bambaşka bir yerde hayatıma devam eder, çalışır kardeşlerimi okuturdum. Ama bu cümle empati yapmaktan çok uzak bir cümle çünkü konu sahibi ben değil, benim kadar güçlü değil, çünkü onun benimki gibi geçmişinde bir yuvası olmadı. ergenlik dönemlerini odasında oturup sadece derslerini ve birkaç platonic aşkı düşünerek geçirmedi. ergenlik dönemindeki en büyük çılgınlığı kızlarla pajama partileri yapıp birkaç sigara içmek olmadı.

O nedenle yadırgamadan once 2 kere düşünün

Aglattın benı yemin ederim .
. hayatım boyunca yanımda olup yasamıs gıbı yazmısıın ..

canım benim gercekten benı anlamıssın.

export cnm sen evliliine sahip çık senin nasıl bu günlere geldiğini konularından çok iyi biliyorum hayatın ordan oraya sürünmekle geçmiş evliliğin bozulursa bunu kaldıramazsın kardeşin kız olsa anlıyacam ama erkek kendi ayakları üzerinde elbet duracaktır ama sen evliliğin bozulursa tekrar mutlu bir yuva kuramayabilirsin rabbim sonunuzu iyi eylesin inş sana ve kardeşine sabır versin kardeşinde inş iyi yerlere gelirde mutlu mesut yaşarsınız...

Saol bıtanem .
Bu desteklerınız bana , ruhuma , gerılen sınırlerımı cok iyi gelıyor .
Rabbim gönlünüze göre versın ınsallah .

Saol bıtanem .
Bu desteklerınız bana , ruhuma , gerılen sınırlerımı cok iyi gelıyor .
Rabbim gönlünüze göre versın ınsallah .
cnm sen bütün yaşadıklarına rağmen hala ayakta dimdik durabiliyorsan asıl rabbimin senin gönlüne göre vermesi lazım sen çok güçlü bir kadınsın herkes aklına geleni söyler onlar hayatta küçük yaşlarda olumsuzluk yaşamak nedir bilmeyen insanlar ama herkes dünyaya şanslı gelmiyor ne yazıkki alnımıza yazılanı yaşıyoruz sen inancını yüksek tut herşey yoluna girecektir...

Aglattın benı yemin ederim .
. hayatım boyunca yanımda olup yasamıs gıbı yazmısıın ..

canım benim gercekten benı anlamıssın.

Sen kendini o kadar güzel ifade ediyosun ki. Ben anlayamayanlara şaşırıyorum. İnşallah hallolucak yakın zamanda

Her zaman anne hakkı denir ya ! Evlatlarında anne ve babalarının üzerinde hakları vardır bunlardan ilki doğduklarında aileleri tarafından kendilerine konulan isimlerin hakkıdır.dini, bilgilerim çok değildir dine yakın bir insanım da diyemem ama dinizim gerçekten ahlaki edep ve haya hakkında çok güzel tesbitlerde bulunmuş.evlatların anne ve babalarına olan haklarından en büyüğüde onlara verdikleri hayatın temizliğidir.saygın ve değerli bir soyağacı ve soyisimdir günümüzde ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsın benim mantığım bu ilişkileri doğal ve hak olarak kabul edemeyecek sanırım.
Konu sahibin utanıyor olmasını mantıken bende kabuletmiyorum çünki suç ona ait değil.ama
utanabiliyor olmak güzel bir erdemdir.
Dilerim birgün senin bu özelliğini annen senden alır

---------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…