madem benim ve diğer pek çok arkadaşın yorumu gereksiz, neden böyle gereksiz konular açıpta zamanımızı çalıp hakkımıza giriyorsunuz...
böyle hiç bir fikri beğenmeyip, bir de üstelik fikir verenlere alttan alttan bilenip saldıracaksanız ne diye böyle amaçsız konular açıp
duruyorsunuz???
ben fikrimi yazarken hiiç yorulmadım ama siz daha çok yorulacağa benziyorsunuz, baksanıza evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı....
Reddedtıgım halde ısrarla aynı yorumun yapılmasında ıyı nıyet goremedıgım ıcın sızın tabırınızle alttan alttan bılenıyo olabılırmıyım acaba
Kac kez daha yazmam gerekıyor kac kez acıklama yapmam gerekıyor buna ımkanım olmadıgına.
Benım evlılıgım hakkında yorum yapılması ıcın bı konu varmı burada onu bılmıyorum nerden bu hakkı buldunuz kendınızde.
Evet tekrar rıca edıyorum o ac egoların doldurması maksadıyla yapılan hıcbır yorumu ıstemıyorum !
Sızın zamanınızı calmayalım ıyı gunler
Ne olursa olsun 'sende annen gibisin' demek hiç hoş değil
İnsanlar dertlerini paylaşırken, acılarıyla vurun onları diye konu açmıyorlardır eminim
Hayat hikayesi konusunu da okumanızı tavsiye ederim
Konu sahibinin ayakta olmasına şükür etmek lazım, psikolojisi de pek iyi olmayabilir
Tamam herkes elinden geldiğince tavsiyede bulundu
Ama yapabilir ama yapamaz..
Yapmıyo veya yapamıyo diye aman sende annen gibi bencilsin denilmesin lütfen
Böyle anne demeye 1000 şahit gereken birine benzetilmek çok ağır bir itham
benim kardeşinizi bir süre yanınıza almanız gerektiğini söylemekle nasıl bir ego tatmini yapmış olabilirim
çok hoşsunuz, hadi size de iyi günler
Tesekkur ederım yorumun için .. herseye rağmen bir nebze rahatlattı beni..
Pskolojı konusunda evet kalıntılar var hala bunu kabul edıyorum ama bu yorumlara sınırlerı cok saglam bır ınsan bıle
katlanamaz .
Cok kırıcı olan ıthamlar var . Lutfen bu tarz ınsanlar benim konumdan cıksınlar .
Yeterınce gergınım kımseyı kırmak ıstemıyorum
Rica ederim
3-5 seçenek var önünde, yapabileceğini yaparsın inşallah
Yatılı okulları araştırmanda fayda var küçük kardeşin için
Sizin de borçlarınız bitince, başka bi semte taşınmanızda fayda var
Bu sürede üniversiteye giden kardeşinizde mezun olur maddi anlamda katkısı olur, belki beraber oturur belki yakınlarınızda bi ev açabilirsiniz kardeşlerinize
Hayatınızın bundan sonrası gönlünüzce olur inşallah
Bence konunuzu kapattırın daha fazla yazılmasını istemiyorsanız, sunulacak tüm çözüm seçenekleri sunuldu
Evet guzel fıkırler aldım . Konunun kapanması ıcın Mune ye de yazdım bu sabah . ama henuz gelmedı.
Umarım dogru bı karar vermısımdır . Allah yardımcımız olsun .
Tum ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım .
asıl sen yazdıklarınla tanımadığın insanlarla ilgili ahkam kesiyorsun, tek derdi bugün ne giysem olan insanlar derken kendince beni aşağılamış oldun galiba?
ben de ablayım, kardeşimi geçtim eşimin yeğenleri var ufak 3 tane hem de. ve anneleri hasta, geçen gün eşimle "ablama bir şey olsa çocuklara biz bakabilir miyiz"i bile konuştuk. bir kardeş için bunu söylemek ne kadar kolaydır sence ablacık?
herkesin koşulları farklı evet, ama kendi kardeşini kayınvalidene ezdirmekten koruyamayacaksan, hiç değilse geçici bir süre bile olsa yanına alamayacaksan bana ablalık dersleri verme rica edeceğim...
Yazdıgın hıcbır cumleye cevap vermıyorum konuma bırdaha donmezden sevınırım COK FERDAKAR !ABLA !
bu kız yıllardır nelerle ugraşıyor
Bazıları nasıl bu kadar bencil yorumlar yapabilirsiniz aklım mantığım almıyo
eleştri güzeldir ama karşındakini tam olarak anlamadan yapılan eleştri dozunu aşıyor maalesef
eski konularını okumanızı tavsiye ederim
[ı]export sen çok güçlü bir kadınsın
bence annenlede adam akıllı otur konuş ve sonuç olmazsa
arana mesafe koy
belki seni kaybetmekten korkar ve kendine çeki düzen verir
kardeşinede gelince yatılı okul en iyisi
o ortamda daha fazla kalıp da psikolojisi tamamen bitmesin derim
allah kolaylık versin[/ı]
cnm ilk başta kardeşini yanına almaman yadırganabilir ama bu gerçekten zor bir durum benim 18 yaşında kız kardeşim var ablamda evlenince o biraz bizde biraz ablamda kalacak ama çok huysuz istediği olsun isteyen biri olduğu için ben de onu yanıma almak konusunda bazen düşünüyorum bu kötü ablalık demek değildir. ya eşimle tartışırlarsa bu evliliğime yansırsa diye düşünüyorum hem neden düşünmeyeyim kavga tartışma olursa hem eşim hem kardeşim etkilenecek bu durumdan kardeşimi ve eşimi evliliğimi korumak benim hakkım tabi seninde hakkın düşüncelerine hak veriyorum cnm herkes yurt demiş ama yurt hayatıda zor ama annenle yaşamak kadar zor olmasa gerek...çünkü şahit olduğu şeyler korkutucu ilerde kardeşinin psikolojisi daha kötü olabilir...
asıl sen yazdıklarınla tanımadığın insanlarla ilgili ahkam kesiyorsun, tek derdi bugün ne giysem olan insanlar derken kendince beni aşağılamış oldun galiba?
ben de ablayım, kardeşimi geçtim eşimin yeğenleri var ufak 3 tane hem de. ve anneleri hasta, geçen gün eşimle "ablama bir şey olsa çocuklara biz bakabilir miyiz"i bile konuştuk. bir kardeş için bunu söylemek ne kadar kolaydır sence ablacık?
herkesin koşulları farklı evet, ama kendi kardeşini kayınvalidene ezdirmekten koruyamayacaksan, hiç değilse geçici bir süre bile olsa yanına alamayacaksan bana ablalık dersleri verme rica edeceğim...
iyi de konu sahibinin yanında bulunduğu insanlar sizin eşiniz kadar anlayışlı olmayabilir hanımefendi ki böyle çok insan var
burada 1 ay ablasının yanında kalıp tekrar gitse birşey değişmeyecek bence annesi devam ettikten sonra
o da kvsinin huyunu suyunu bildiğinden sığıntı muamelesi görmesin diye uğraşıyo kalıcı bi çözüm aramaya çalışıyo belli ki
siz istediğiniz kadar ben ezdirmem diyin öyle acımasız insanlar varki o çocuğa annesine bi laf söyleseler çocuk duramaz gider zaten
bu kadar zor şeyler yaşayan bi arkadaşa daha anlayışlı yaklaşmak gerekiyo diye düşünüyorum
biz şöyle olmalı böyle olmalı diyoruz ama herşey lafla söylemek kadar kolay değil
size tepki olarak yazdığımı düşünmeyin bu arada
sadece yanına alamadığı için kötü abla ilan edilemez
ayrıca ölüm vs durumlar farklı şu anda annesi hayatta olduğu için ve kalacak yeri olduğu için diğer taraf evde istemeyebilir
konu sahibi kendi eşini yuvasının huzurunu da bi yerde düşünmek zorunda kalıcı çözümler arıyo o yüzden
o yüzden yargılamadan önce biraz da anlamaya çalışmamız gerekir
iyi de konu sahibinin yanında bulunduğu insanlar sizin eşiniz kadar anlayışlı olmayabilir hanımefendi ki böyle çok insan var
burada 1 ay ablasının yanında kalıp tekrar gitse birşey değişmeyecek bence annesi devam ettikten sonra
o da kvsinin huyunu suyunu bildiğinden sığıntı muamelesi görmesin diye uğraşıyo kalıcı bi çözüm aramaya çalışıyo belli ki
siz istediğiniz kadar ben ezdirmem diyin öyle acımasız insanlar varki o çocuğa annesine bi laf söyleseler çocuk duramaz gider zaten
bu kadar zor şeyler yaşayan bi arkadaşa daha anlayışlı yaklaşmak gerekiyo diye düşünüyorum
biz şöyle olmalı böyle olmalı diyoruz ama herşey lafla söylemek kadar kolay değil
size tepki olarak yazdığımı düşünmeyin bu arada
sadece yanına alamadığı için kötü abla ilan edilemez
ayrıca ölüm vs durumlar farklı şu anda annesi hayatta olduğu için ve kalacak yeri olduğu için diğer taraf evde istemeyebilir
konu sahibi kendi eşini yuvasının huzurunu da bi yerde düşünmek zorunda kalıcı çözümler arıyo o yüzden
o yüzden yargılamadan önce biraz da anlamaya çalışmamız gerekir
SU anda cemaat yurdu fıkrı cok parlak geldı .
En saglıklısı bu sanırım ..
Dun bı kucuk kardesımle de gorustum .. Abla o iyi arkadaslaıyla zaman gecırıp bu olayı daha az hasarla atlatmaya calısıyor zaten ben her gun konusuyorum onunla bu konuyu cok fazla ırdelemıyo dedı .
Ve guzel bı haber de verdı
Aılem kendı aılesının yanına tasınma fıkrını kesınlestırmıs baska bı sehıre gıdecekler ve orda annemın cevresı genıs ve hepsı mutahsıp yapıdalar .. yanı orda urada yaptıklarının hıcbırını yapamaz ..
Eger kı plan ıptal olursa cemaat konusunu acacgım kardesıme .. ve maddı ıhtıyaclarını sonuna kadar karsılayacagım ..
Dusuncelerım bu yonde .
Tekrar tesekkur ederım bana gelen ıyı nıyetlı yorumlar ıcın .
O haddını bılmeyen ınsanların yorumlarını da aynen ıade edıyorum .
Karsıdan konusması o kadar basıt kı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?