"kaynanan haklı" diyecek bir tek kul arıyorum

Beddua etmeyin, kendinize bile beddua etmeyin..
Allah beni affetsin demek varken neden kahretsin deniliyor anlamıyorum ?

Herkesin hataları vardır.
Önemli olan bu hatadan dönmek ve bir daha tekrarlamamak i.in çabalamak.Bu önemli olan için adım atmışsınız.

İnşaallah hayırla tamamlanır.

ben sanırım lohusa depresyonumu atlatamadım.. destek almam lazım ama o günlere ilaçlara terapilere dönmek istemiyorum...

insan asla yapmam dediği şeyleri yapıyor.. "bir derdim var" topiğinde anne olmayanlar da var.o yüzden anlaşılmayabiliyor insan. ama bu durumu gerçekten yaşamayan bilemez..

düşünün ilk geldiğimde oğlumun beşiğine bile dokunmaları canımı sıkıyordu.. ay sanki yiyecek millet.. canım annem o zaman ne kızmıştı.." kızım onlar beşik mi görmüştü, oyuncak mı görmüştü, MAL DAYANIR SAHİBİ DAYANMAZ demişler.. ben seni böyle mi yetiştirdim. bırak kırılsın eskisin. oyuncak yerine gelir ama çocuk kalbi kırmaya gelmez.. evladınla imtihan olacaksın" demişti...
şimdi yazarken bile "bu ben miydim" diyorum ama işte.....:26:
gerçekten farklı bir dönem..gerçekten zor ve insanı kendinden çıkaran başka biri yapan bir dönem.. şükür onlar geçti...

bir de kaynanam biraz düzelse...

Beddua etmeyin, kendinize bile beddua etmeyin..
Allah beni affetsin demek varken neden kahretsin deniliyor anlamıyorum ?

Herkesin hataları vardır.
Önemli olan bu hatadan dönmek ve bir daha tekrarlamamak i.in çabalamak.Bu önemli olan için adım atmışsınız.

İnşaallah hayırla tamamlanır.

düzelttim:)):17:

Bir uzman desteği sadece ilaçla olmuyor, rahatlatıcı terapilerde var, destek alın bence.

Birde bebekle zor olabilir fakat sizi rahatlatan bir hobi edinin.

Bir uzman desteği sadece ilaçla olmuyor, rahatlatıcı terapilerde var, destek alın bence.

Birde bebekle zor olabilir fakat sizi rahatlatan bir hobi edinin.

1 ay sonra kpss var... forumda takılmamam lazım fazla ama inan tek arkadaşım yok... konuşacak kimsem yok.. bak eşim yine sabah 8de gitti.. akşam 8 de gelirse iyi... öğlen 2 de kursu vardı.. abisinin kızının sbs var diye sabah onu götürdü... ama yok işte. gelince de öyle muhabbet dertleşme falan yok... ya okulda yazı yazar ya tv ya internet...öyle haberlere falan yorum yaparız laflama adına..

dert anlatmak istesem "bana rahat batıyor" dur... ailesi hep köy işinde çalışıyor ya, ben sadece ev işi, bebek, yemek, ders çalışmayla uğraştığımdan rahatım ve boşluktan batıyor bana...

her gün girerdi. iki gündür girmiyor foruma. eşinden gizli internete giriyordu. acaba eşi anladı da bir şey mi yaptı

Benim de aklıma aynısı geldi, farkettiyse de umarım aralarında büyük bir sorun yaratmaz.

Yine haddimi aşacağım belki ama şunu merak ediyorum. Sırf türkmengelininin kocası için değil, bu psikolojiye sahip kadın erkek tüm eşler için soruyorum. Bir erkek karısını elbette kıskanır,ne bileyim ortam kötüdür yalnız bırakmak istemez (bırakmasın da zaten),zira kadın için de öyle. Ama internete girmesini yasaklayacak kadar şüpheci bir insan bu denli güvenmediği biriyle nasıl evli kalır ki?

kendisini toparlamak adına internete artık girmeyeceğini açıkladı başka bir konu açarak, sanırım KPSS sınavına kadar bir süre girmeyecekmiş.

Back
X