Kaynanasından Memnun Olan Var mı?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.882
798
Heralde memnun olmayan daha çok çıkar diye düşünüyorum ama ben de aslında aşırı memnuniyetsizlik yok fakat son zamanlarda biraz kendini daha fazla düşünmesi kendi ihtiyaçlarını bizim borcumuz varken öne sürmesi pek hoşuma gitmiyor. Yeni evliyiz ama o kendi eksiklerini söyleyip duruyor benim eksikler de ertelenip duruyor

ben memnunum ayrıca çok çekmiş şimdi depresyon hastası çok üzülüyorum.bizde kal değişiklik olsun diyorum rahatsız etmeyeyim diye gelmiyor

Benim kaynanam da zamanında çok çekmiş ben de onu memnun etmek istiyorum 1.5 aylık evliyken yanımda 4 ay kaldılar ama borçlarımız varken isteklerini eşime söylemesi hoşuma gitmiyor..

vardır elbette menun olan bana hıc sorma konularımdan belli zaten:) daha yenı evlıymıssın bakalım zaman gosterır:)

Harika bir kayınvalidem var. Allah herkese öyle bir kayın valide nasip etsin. Öz annem gibidir. Beni hiç kendi çocuklarında ayırmadı. Bir kez kalbimi kırmadı. İması bile olmadı. Aynı apartmanda oturuyoruz. Arkadaşımmış gibi saatlerce kahve içip sohbet edebiliyoruz. Çok kültürlü, bilgili ve hayata karşı meraklı. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah herkese böyle "ANNE" nasip etsin

Bakalım ben istekleri sürekli devam eder diye korkuyorum

Allah herkese benimki gibi kayınvalide versin. Elbette evladın yerini hiçbir şey tutmaz ama bana gelin olduğumu hiç hissettirmedi kendi evladından ayırmaz hatta bazen onlardan önce düşünür.. Tanıştığım günden beri çook severim kayınpederim de aynı şekilde. Evlenirken hiçbir şeyimi eksik etmediler her aşamada sordu kızım oldu mu içine sindi mi bak istediğin başka bişey varsa alalım yapalım.. Her gittiğimde, yanıma her geldiğinde hediyelere boğar; evimizin eksiğini bizden önce düşünür. Bunlar tabi maddi şeyler, olmasa da olur. Ama manevi anlamda da çok destekçidir bi sıkıntımız olduğunda koşturur, sınava hazırlandım sürekli arayıp sordu motive etti, özel günlerimizi hiç atlamaz, hasta olurum hep arayıp sorar.. Ben onun kadar düşünceli bir insan değilim fakat kayınvalidemden çok şey öğrendim insan ilişkileri konusunda. Hatır gönül nedir ondan öğrendim. Elbette hatalarım olmuştur gençlikten tecrübesizlikten kaynaklanan fakat hiçbir zaman yüzüme vurmadı. Ben de onun bana enteresan gelen ufak tefek farklılıklarını dert etmiyorum. Sonuçta yeri geliyor kendi annemizle kardeşimizle bile ters düşüyoruz. Allah hiçbirini yanımızdan eksik etmesin.

Ben iyiysem herkes iyi diyeyim bu soruya.
Simdiye kadar problem yasamadik ama ayni evde yasasaydik cok kavgalar olurdu hem kv ile hem kayinpeder ile...
Gorumce desen kendi havasinda. Bi kere bile aramaz, canim napiyosun gel bana ya da ben sana geliyorum cayi koy diye. Sorsan ben sogugumdur. Uzuluyorum, ama adim atamam daha fazla kusura bakmasin. Ona anlattigim her b,ku herkes biliyor, sir tutmak denen bisey yok esimin ailesinde. Ama niyeyse bize kimse otmez dedikodulari

Sen el kizisin sana solerlermi hiç ise gelince aileden olursun lafa gelince aile içi konular olur :)

memnunum...20 dakıka uzakta oturuyoruz ama ayda bır gorusuruz .ama ayda bır gıdecegız dıye bır kural yok bazen daha sık bazen daha seyrek...ozel gunlerı hıc atlamaz arar.dogum gunum yenı yılda farklı bır yere gıttıgınde hedıyeler getırır.bır eksık gorduyse alır.hatta ben yakın ama yurtdısında bır adayı gormek ıstemıştım,gunubırlık gıdılebılen bır yer.pasaportum olsa gezerdım demıştım de dogumgunumde pasaportumu cıkartıp bıletlerı alıp benı oraya goturmuşlerdi...cok memnunum demelıyım hatta

ben memnunum. kafa yapılarımız hayata bakış pencerelerimiz çok başka ....olduğu gibi kabul ediyorum eksik ve gedikleri için suçlamıyor yargılamıyorum. eşinden ben nişanlıyken boşandı. melenkonik ve depresif bir bayan ... karşı komşum . sık sık görüşürüz. laf sokmaz- kalp kırmaz -art niyetli bir iş yapmaz - fitne bilmez -insan içinde hiç yermez över korur -ama bol bol surat asar... sonra düzelir... hoşuma gitmeyen şeyler yokmu var ama nebileyim oda öyle birisi . eşimin annesi saygıda kusur etmemeye çalışırım gelinlik görevlerimi çalışan bir bayan olarak layığıyla yapamasamda elimden geleni yapma hoş tutmaya çalışırım. yinede allah başımızdan eksik etmesin.... TAWSİYEM: KAYNANALARINIZI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEYE ÇALIŞIN. FAKAT SİZİ EZMESİNEDE MÜSADE ETMEYİN. SIRF EŞİNİZİ DOĞURUP SİZE DOĞRU HAYAT ARKADAŞINI BULMANIZA VESİLE OLMASI BİLE SAYGI DUYMAK VE SEVMEK İÇİN KOCAMAN BİR NEDENDİR.....

Bende çok memnunum kaynanam zaten yaş olarak da genç ruhu da genç gayet güzel anlasiyoruz. O beni kendi kizlarindan ayirmiyor bende onu kendi annemden ayirmiyorum. Görümcelerim de yaşima yakin arkadaş kardeş gibiyiz 2 senedir iclerindeyim bi problem olmadi simdiye kadar. Ayrıca evlerimiz ayni sokakta çok da iyi oluyor yakin olmak. Tabi bu herkes için farklı bi durum. Allah herkese boyle bi KV ve görümce nasip etsin :)

Bir kere bile ona kayinvalidem demedim... Annem diye bahsederim...bazen insanlar benim annem sanar açıklama için yok kayinvalidem demek durumunda kalırım... Çok iyi bir insandır , herkesi sever , sayar, kötü düşünmez... O beni sevdiğini söyler her fırsatta ben onu...evladı gibi görür, kızım der.. yani saymakla bitmez... Bir anne evladina nasıl davraniyorsa oyle davranır annem sağ olsun..üstelik kendi annemle çok iyi anlaşmaları ve tabiri caizse birbirlerine aşık olmaları :) çok hoşuma gider... Rabbim herkese böyle bir anne nasip etsin...

Bemde cok cok memnunudim bir guj uzmedi beni kizim dedi baska sey demedi
on yil yetmedi hic diymadim
aralik 12 de bir yil olcak kaybettigikiz hala yasim dinmedi

Bende memnunum. Düşünür bizi, arar,sorar eli boş gelmez vs. Bazen çok yorar beynimizi ama bana özel değil biliyorum. Herkese aynı. Özetle severim kayınvalidemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…