vardır elbette menun olan bana hıc sorma konularımdan belli zaten:) daha yenı evlıymıssın bakalım zaman gosterır:)Heralde memnun olmayan daha çok çıkar diye düşünüyorum ama ben de aslında aşırı memnuniyetsizlik yok fakat son zamanlarda biraz kendini daha fazla düşünmesi kendi ihtiyaçlarını bizim borcumuz varken öne sürmesi pek hoşuma gitmiyor. Yeni evliyiz ama o kendi eksiklerini söyleyip duruyor benim eksikler de ertelenip duruyor
Sen el kizisin sana solerlermi hiç ise gelince aileden olursun lafa gelince aile içi konular olur :)Ben iyiysem herkes iyi diyeyim bu soruya.
Simdiye kadar problem yasamadik ama ayni evde yasasaydik cok kavgalar olurdu hem kv ile hem kayinpeder ile...
Gorumce desen kendi havasinda. Bi kere bile aramaz, canim napiyosun gel bana ya da ben sana geliyorum cayi koy diye. Sorsan ben sogugumdur. Uzuluyorum, ama adim atamam daha fazla kusura bakmasin. Ona anlattigim her b,ku herkes biliyor, sir tutmak denen bisey yok esimin ailesinde. Ama niyeyse bize kimse otmez dedikodulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?