Kaynanasından Memnun Olan Var mı?

Ben 10 senelik evliyim.
Kayınvalidem-Rahmetli Kayınpederim ve eşimin kardeşleri .
Hepsinden son derece memnunun.
Hiç bir zaman birbirimizi kırmadık.Üzmedik.
Özellikle kayınvalidemle gerçekden arkadaş gibiyiz.
Karşılıklı sevgi,,saygı ve hoşgörü olunca herşey güzel oluyor.

Yok artık Şoka girdim resmen!!!
oğullarıyla sorunları mı vardı ya da ne bileyim bir sorun yaşamısmıydınız?
eşiniz hiç yorum yapmadı mı bu duruma?

Ogullariyla hiç bi sorunları yok her ay para istedi kv bende hiç sesimi çıkarmadım eşim 6 ay para gönderdi onlara sonra ben temmuzda istanbula ailemin yanına geldim tatile anlattığım gibi işte.. Benlede bi sorunları yok tanımam etmem yengem tanıştırdı bizi telefonla konuştuk bi kaç kere yüz yüze gelip konuştuk düğün oluncada ertesi gün yurtdışına gittik... Kaynanam nişana geldi hiç hediye falan getirmemiş tarhana birde bulgur getirmiş bude patik bune ya dedim yengeme böylemi olur çiçek çikolata gelmez mi dedim biraz gorgusuzler bişey bilmiyorlar dedi.. Yazın 5 gün kaldık evlerinde bi daha da kalmam üst katlarinda boş daire var oraya yatakodasi alıp orda kalırım arada bi aşağıya inerim zaten en fazla 1 hafta dururum

şanslısınız ben onlara yapsam da iyilik sürekli eşime istedikleri kızları anlatıyorlar en sonunda patladım bağırdım ne bu ya dedim kaynatam ne çeyiz getirdin ki diyor kendisi oğluna bir bilezik bile yapamayan adam sen ne aldın ki dedim halbuki tüm mutfağı ben düzdüm halısı perdesi vs..yine de ne getirdin diyorlar böyle şey mi olur kaynata dediğin de çok konuşmaz öyle ne bileyim sonra sinirlendiğimde de kuzu oluyorlar ne bu anlayamadım

Canım benim eşimden de hiç bir sorunum yok ablası halası falan çok sorun çıkarmaya çalıştılar çeneleri hiç durmuyor yaptıkları bir şey de yok iki ablası var eşimin küçük ablası bana diyor ki atanıp memur olursan bize akmasa da damlar diyor lafa vak benim bir sürü eksiğim var benden bir şeyler bekliyrlar kendileri yapacağına insanın gözü doyacak yoksa malı çok olsa da nafile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…