en iyisi canım bak ben çalıştığım halde kaynanam onda kalırken h.sonu gidip yardım ederdim...onlar nerdeyse 5 ay kaldıysa 4 ayı bendeydi bırak gelip yardım etmesini akşamdan yaptığım yemeği yiğip giderlerdi...ben evde yokum kızları gelinleri kaynanamın bacıları bende evimi bırak yatak odamın içinde...eve geliyorum yatakta bebek....offf of çile bülbülüm çile...şimdi bayramdan sonra gelcek ya onun krizi tutttu beni...uzaktaykende yetişiyo ama yakından daha etkili fitneci karı...zekoo zekoo aynen kaynanam elitmi konşr bana seni kıskanıyo senin için söyle diyo fealn der sonra beni kızdrr eltime karsı soğtr benim azımdan uuustalıkla laf alır sonra kendi konştklarını sölemez benims öylediklerimi söylerdi ama rtık ikisininde yüzüne söylüyorm biri birinin arkasından bana bişi sölemeye kalksa bana konsma gıybet edip günaha girmeyelim derim
ya sen dalgamı geçiyorsun dua et sana iyisi denk gelmiş benimki gibi olsaydı görürdüm seni...bende seviyorum anne mi saygılı olursan bence her gelinle kaynana çok iyi anlaşır iş gelinde bitiyor bence
al birini vur ötekine....ya napcaz biz huzur istiyorum sadece huzur ve onlar yakınımda olunca bu hepten imkansızlaşıyor.evet ya zeko hiç bişinize karlşamam der ama altımız dondrmaya bile masraf deer grisini düşün sen ne der
o günü var ya bakalım yüce Mevlaya ne hesap vercekler...o zaman herkesin gerçek yüzü ortaya çıkacak...bakalım yalanları iftiraları onu arda kurtarıcakmı...yok ya allahıma havale ediyorum en iyisini o bilir onlarda o dilleriyle imtahan olyolar konştuklarının ettikleri gıybetlerin insanların hakkını almanın ahını almamnın elbet hasbını verecekleri gün gelir.
doğru söylüyosun Allah beterinden korusun...evladınıda Allah bağıslasın...biz evliliğimizi ancak oturttuk o yüzden hep temkinli oldum evlada karşı ama şükür şimdi Allahın izniyle bizi yıkamazlar inşallah Allah bizede bitane verir...ne demk ya allah biz de feraha cıkarsın inşalh.ama bazende diyormki hayatıma bakıyorum kaynanamdan başaka eltimden başka bi sornumuz yok cok sükür mevlamda bizi böyle imtahan ediyo hastalık eşsizlik evlatsızlık ölüm vermsinde rabbim bu na sabaretmek daha hafif
derman bence iş kaynanada bitiyo canım bekar yazyo profilinde evlenince herşey değişiyo tatlım daha cicim aylrındasın ama tabi allah bozmasın kötüsünü göstermesin ama katılmıyorum iş kaynanada bitiyo el kızn evine gelin diye alıyosun bırak bi alışsın sana sizin evinize emen yargısz infaz etmesin
valla ben kayınvalidenin kıymetini bil derim böylelerinin nesli tükendi gibi bişey çünkü...Bende çok severim kayınvalidemi..hatta aynı evde yaşadığımız halde...saolsun 1,5 senedir evliyim ve aynı evi paylaşıyoruz çok şükür bir kırgınlığımız olmadı.gül gibi geçinip gidiyoruz.allah herkese benim ki gibi bir kayınvalide versin inş..evde varlığını hissetmessin..beni eşimden çok düşünür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?