Kaynanasını seven var mı?

ya halbuki iyi niyetlerle evlerine gelin olmuştum ben...annemle annesi babamla babası çocukluk arkadaşlarıydı...öyle içten pazarlıklılarki hiç yüzlerini belli etmediler...bide kızım kendi kızlarından ayrı tutmazlar seni ezmezler diye vermişlerdi beni...ben safım ya kendimi savunamazdım arada akrabalıkta var....hey gidi günler hey...ne onlar beni kızları yerine koydu nede insan yerine koyup iyi davrandılar... bende gözümü açıp saf denilen kız lafımı söyler oldum...sakin sakin anne yapma bak karışma dedim saygısız oldum....yok yok bunların durumu çok vahim...bizde bunların kapısında geliniz ya bizimki daha vahim...bari Allah kocalarımıza doğruyu yanlışı göstersin...

bende eltimie lkızı diye yakın gördüm dertleştik ama o gitti kaynanamaa anlattı dedin gibi ikiside aynı karekter yanlış anlasımasın ikisde yay burcu yay burcları yanık oluyo genelde.neyse dedingibi ii olucak yaaa yaranıcak ya ona oldu kişilikten farklı davranıyo biliomsun hiç umrumda del benim kocamın sevgisi bana yeter

en iyisi canım bak ben çalıştığım halde kaynanam onda kalırken h.sonu gidip yardım ederdim...onlar nerdeyse 5 ay kaldıysa 4 ayı bendeydi bırak gelip yardım etmesini akşamdan yaptığım yemeği yiğip giderlerdi...ben evde yokum kızları gelinleri kaynanamın bacıları bende evimi bırak yatak odamın içinde...eve geliyorum yatakta bebek....offf of çile bülbülüm çile...şimdi bayramdan sonra gelcek ya onun krizi tutttu beni...uzaktaykende yetişiyo ama yakından daha etkili fitneci karı...

bende seviyorum anne mi saygılı olursan bence her gelinle kaynana çok iyi anlaşır iş gelinde bitiyor bence

yaa bide haksızlık değil mi 4 ay bende 1 ay onda bide ben çalışıyorum işler eve geç geliyorum bu seferde kocama onları istemiyorumda ondan yapıyomuşum gibi konuşuyolar...kardeşim hizmette eksik varmı yok...geç geliyorum da noluyo yemek yapmıyosun iş yapmıyosunki bana kendi işimi kendim görüyorum ben...ya varya Allah ıslah etsin ıslah...o kadar günah alıyoki...bide millete ben hiç karışmam pozu veriyo...biz boşancakken ben hiç karışmadım diyo halbuki hep onun dedikodu yandaş kızlarının para budalası babasının eseriydi...şimdi eltimde aralarına katıldı tam süper oldu...

derman bence iş kaynanada bitiyo canım bekar yazyo profilinde evlenince herşey değişiyo tatlım daha cicim aylrındasın ama tabi allah bozmasın kötüsünü göstermesin ama katılmıyorum iş kaynanada bitiyo el kızn evine gelin diye alıyosun bırak bi alışsın sana sizin evinize emen yargısz infaz etmesin

evet ya zeko hiç bişinize karlşamam der ama altımız dondrmaya bile masraf deer grisini düşün sen ne der

bende seviyorum anne mi saygılı olursan bence her gelinle kaynana çok iyi anlaşır iş gelinde bitiyor bence
ya sen dalgamı geçiyorsun dua et sana iyisi denk gelmiş benimki gibi olsaydı görürdüm seni...

yok ya allahıma havale ediyorum en iyisini o bilir onlarda o dilleriyle imtahan olyolar konştuklarının ettikleri gıybetlerin insanların hakkını almanın ahını almamnın elbet hasbını verecekleri gün gelir.

evet ya zeko hiç bişinize karlşamam der ama altımız dondrmaya bile masraf deer grisini düşün sen ne der
al birini vur ötekine....ya napcaz biz huzur istiyorum sadece huzur ve onlar yakınımda olunca bu hepten imkansızlaşıyor.

yok ya allahıma havale ediyorum en iyisini o bilir onlarda o dilleriyle imtahan olyolar konştuklarının ettikleri gıybetlerin insanların hakkını almanın ahını almamnın elbet hasbını verecekleri gün gelir.
o günü var ya bakalım yüce Mevlaya ne hesap vercekler...o zaman herkesin gerçek yüzü ortaya çıkacak...bakalım yalanları iftiraları onu arda kurtarıcakmı...

seni tanıdığıma çok sevindim kader arkadaşım dertleşmek iyi geldi sağolasın...

ne demk ya allah biz de feraha cıkarsın inşalh.ama bazende diyormki hayatıma bakıyorum kaynanamdan başaka eltimden başka bi sornumuz yok cok sükür mevlamda bizi böyle imtahan ediyo hastalık eşsizlik evlatsızlık ölüm vermsinde rabbim bu na sabaretmek daha hafif

doğru söylüyosun Allah beterinden korusun...evladınıda Allah bağıslasın...biz evliliğimizi ancak oturttuk o yüzden hep temkinli oldum evlada karşı ama şükür şimdi Allahın izniyle bizi yıkamazlar inşallah Allah bizede bitane verir...

Bende çok severim kayınvalidemi..hatta aynı evde yaşadığımız halde...saolsun 1,5 senedir evliyim ve aynı evi paylaşıyoruz çok şükür bir kırgınlığımız olmadı.gül gibi geçinip gidiyoruz.allah herkese benim ki gibi bir kayınvalide versin inş..evde varlığını hissetmessin..beni eşimden çok düşünür...

ben evliyim ama düğünüm tutulmadı beraber yaşıyacağız

Hemde arabistanla eltimle beraber hepimiz yaşıyaşağız

valla ben kayınvalidenin kıymetini bil derim böylelerinin nesli tükendi gibi bişey çünkü...

ay ben de çok severim kız zehroş o yaaaaaŞeniz

seviom bende kaynanamı canım ya anamdan ayrı tutmam valla allah razı olsun ondan :lepi::teytey:

Bende kayınvalidemi severim
en ufak bi kırgınlığımız olmadı
ayrı şehirlerde yaşadığımızdan kaynaklanabilir ama
ben ona saygısızlık yapmadım oda beni hiç üzmedi
Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…