• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını seven var mı?

bende severim 3 sene birlikte oturdum şimdi kendi evimdeyim hiç tartışma ve kırıgnlığmız olmadı
hasta olsam yaşlı olmasına rağmen gelir bakar bana

ay ay imreniyorum size allah bozmasın allah nazarlı gözleden korusn

ben hiç sevmem diyemem ama seviyorum da diyemem ayyy ne diyom ben valla pek hoslanmıyoruz sanırım birbirimizden aman eski yaptıkları ğeliyor aklıma

arkadaşlar etrafımdaki kaynanaları gördükçe burdaki kaynanalarla ilgili yazıları okudukca çok şükrediyorum benim kaynanam çok iyidir allah ondan razı olsun beni hiç üzmedi kaynanasını seven varmı benim gibi?yoksa herkes şikayetçi mi kaynanasından?
bu konu daha önce açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

bende severim canım kayınvalidemi..8 yıllık evliyim.ne yaptığıma karıştı şimdiye kadar nede gidip geldiğim yere..oda bende duygularını belli edemeyen insanlar olduğundan dolayı sarılıp öpme huyumuz yoktur ama ..saygımız sevgimiz vardır...bekarken hep korkardım kayınvalidemle gecinenemekten allaha şükür korktuğum başıma gelmedi

iyi akşamlar arkadaşlar valla imrendim sizlere ben kaynanamı sevmiyo degilim ama seviyoda degilim bilmiyorum içimdeki hislerimi saygı gösteriyomuyum onuda bilmiyom ya adı kaynana ya sanırım ondan oluyo bide benim kaynanam etreftanda pek sevilen birisi degil onunda etkisi olsa gerek sevmiyorum bende sanırım kadın ne dese ne yapsa bana batıyo mutlaka tersliyorum sonra pişman oluyorum ama ne fayda ama genede tersliyorum eşimde bu durumu biliyo ve bana hç bişi demiyor

ilk zamanlarda kayınvalidemle hiç anlaşamıyorduk
ama şimdi aman nazar değmesin aramız çok iyi 1,5 senelik evliyim ve de şimdi hamileyim yemek yapamıyorum evlerimizde birbirlerine çok uzak Allah ondan razı olsun her akşam bana yemek gönderiyor eşim akşam işten dönerken annesine uğruyor kadın tencere kavanozla yemek veriyor
sağolsun hakkını ödeyemem

iyi akşamlar arkadaşlar valla imrendim sizlere ben kaynanamı sevmiyo degilim ama seviyoda degilim bilmiyorum içimdeki hislerimi saygı gösteriyomuyum onuda bilmiyom ya adı kaynana ya sanırım ondan oluyo bide benim kaynanam etreftanda pek sevilen birisi degil onunda etkisi olsa gerek sevmiyorum bende sanırım kadın ne dese ne yapsa bana batıyo mutlaka tersliyorum sonra pişman oluyorum ama ne fayda ama genede tersliyorum eşimde bu durumu biliyo ve bana hç bişi demiyor

ya azarlamayın kaynanalarınızı ne deolsa yaşlı insanlar ve oğlan anaları illaki çocuklarını kıskanıyo bende ilk başlarda anlaşamıyordum dediği hiçbirşeye cvp vermedim sustum ama şimdi değerimi biliyor kızıda yok onun kızı gibi oldum
nede olsa eşimin annesi nasılki ben abilerimin eşlerinin kendi annemi terslemesini saygısızlık yapmasını istemezsem bende eşimin annesine yapmam yapamam yazık yaa
yasakkelime

hiç bir zaman bizi kızları gibi göremezler benimki elinden gelse eve aldıklarıma bile niye alıyon der ama ben karıştırtmam onu oda artık yerini bilir oldu.sevgi duymak istiyorum tam duyarken gene bir bakışı var görüyorum işte o bakış ondan nefret etmeme sebep oluyor.sanki gelini sevmeyen kaynana o kişinin çocuklarınıda sevmiyor.seviyo gibi görünüyo ben genede saygıda kusur etmem ama beni sevdigine inanmıyorum.ben sevmek istiyorum.vede yaşlı ona acıyorum.bilmiyorum yani....

bende seviyorum anne mi saygılı olursan bence her gelinle kaynana çok iyi anlaşır iş gelinde bitiyor bence

ben sana katılmıyorum canım iki tarafında iyi niyetli olması lazım bi taraf fesat oldumu kötü niyetli oldumu huzursuzluk eksik olmaz gelin yada kaynana farketmez

sevmem sadece ogluyla evli oldugum icin bir yakinligimiz var saygisizdir laf sokar insanin canini yakarak koonusur Allahtan esim boyle durumlarda beni cok savunur mesafeliyimdir o odaya girdiginde guluyoorsam yada neseliysem bile hemen kendimi tplar mesafe duvarini orerim ama birde disardan nasil oynar bilmeyen kizi gibi seviyor oluyor gelinine der ama herkez evine dagildimi kimlik degistirir resmen bir bedende 2insan yasar sukur ayri ulkelerdeyiz sirf tatilde bile bile canimi yemeyi basarir yatip kallip sukrediyorum ki uzakta yoksa cok kotu olurdu

10 yıllık evlıym ve kaynanım sevıyorum gerckten cunku benım kaynanm dıgerlrıne bakarak cok anlayışlı bır ınsan mutlaka armaızda onunda bana kızdgı yonlerım, bnımde ona kızdgım yonlerı olmuştur ama ınsan oglu hıckımse dort dortlık degıl yınede ıııı anlaşırız bır problem yok severım kaynanmı çok şükür şanslıym

düşündüm taşındım ne kadar anlaşamadığımız konularımız olsada sevdiğime karar verdim
anlaşamayışımızda normal çünkü arada kuşak farkı var-tatlicadiarzu-

yinede beni ben gibi kabul ettiler sonunda

Son düzenleme:
ayyyyyyyy vallahı hıçççççç sevmıyorum sevemıyorumda

vallahi ben kaynanamı seviyorum arkadaşlar yıllar gecti aradan ne incindim ne incittim acaba benmi şanslıyım ama hatta arada diyorum kötü kaynanam olsada şöle bi kavga etsek ama nerde melek sanki kadın canımya o benim dar günümde oglundan çok kaynanam yanımda oldu onu seviyorumm

iş gelinde bitmiyo kaynanada bitiyo bence
gelin genç cahil çıkıyo baba evinden hiç bilmediği yere geliyo omuzlarına ne kadar yük yükleniyo
kaynana büyüklüğünü bilsin bazen yapılan hataları hoşgörsün,iyilikle desin kızım şöyle yapma doğru değil böyle yaparsan daha uygun olur desin
karşısındakide anlıycaktır
gelinlerin alışması için bence zamana ihtiyacı var
dışardan gelen gelin kendini kabul ettirmek istiycektir ama kaynana kaynata görümcede biraz yardımcı olsunlar fedakarlık etsinler herşey de gelinlerden beklenmezki canım:1closedeyes:

Son düzenleme:
Back
X