Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

kimse gelmiyor ya yazcam yinede ben BOŞANIYORUM KIZLARRRR....

galiba en eskisi benim 17 sene oldu ne evimi ayıra bildim nede kurtuldum eşime söyliyorum .oda bana başka herşeyi yaparım ama bu olmaz diyor

galiba en eskisi benim 17 sene oldu ne evimi ayıra bildim nede kurtuldum eşime söyliyorum .oda bana başka herşeyi yaparım ama bu olmaz diyor

neden canım gerçekten merak ettimdeCADIARZU
17 sene az değil canım nerdeyse sen kayınvalide olucan ve hala berabersiniz:1shok::1shok:

benim 2senede ömrümden ömür geçti...
17sene ne yaparım bilemem...
yaşamazdım heralde cinnet geçirirdim

ALLAHIM KORUSUN....
HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN ıNŞALLAH...
:Saruboceq:

meraba gülaycım bende eski üyelerdendim ama bir türlü nasip olmadı yazmak şuanda okadar canım sıkkın ki alatamam kocam elektrik işi yapıyor ve işler malum kiradayımda borçlarımızı ödemek için arabamızıda sattık şimdi paramız var ama sonumuz heralde kaynana yanı naparım ya çok sıkılıyorum yardımcı ol bana nolur

meraba gülaycım bende eski üyelerdendim ama bir türlü nasip olmadı yazmak şuanda okadar canım sıkkın ki alatamam kocam elektrik işi yapıyor ve işler malum kiradayımda borçlarımızı ödemek için arabamızıda sattık şimdi paramız var ama sonumuz heralde kaynana yanı naparım ya çok sıkılıyorum yardımcı ol bana nolur

2,5 yıllık evliyim, halen kaynanamla birlikteyim.. borçlarımızı bitirmemize az kaldı, zaten eşim de sıkıldı bunaldı artık aynı evin içinde.. hergün akşam bugün de bitti diye ömür geçiriyoruz.. bikaç aya kadar çıkarız diyoruz bakalım inşallah, şu kaynanayla bi daha kavga etmeden hayırlısıyla bi gidebilseydim şu evden..

en çok istediğim şey, sabah uyandığımda evde yalnız olduğumu bilmek ve odamdan çıktığımda koridorda kaynanayı görmeyeceğimi bilmek..
bunu istiyorum bunu özlüyorum..

Bende azıcık ucundan sizden sayılırım..
biz eltiler arasında kalıyoo kaynanam 1 ay onda 1 ay bende
Ben senede 2 ay a dayanamıyorum çıldırıcam sanıyorum..
zor yaa düzenin yok
hiç bişe istediğin gibi olmuyor
arkadaşlarımı istediğm gibi davet edip ağırlayamıyorum..
tek şansım bende az kalması ve bnm pek evde durmamam durmam öyle evde gezerim
o yalnız oturur evimi karıştırır

bizden şanslısın, biz göüzümüzü onun kapıları çarpma sesiyle uyanıyoruz..
akşam da onun dırdırıyla kaçıyor herkes odasına.. en güzeli insanın küçük de olsa ayrı eviymiş.. soğan ekmek yersin ama huzurun olur. biz kaynanaya doğum gününde altın yüzükler, anneler gününde cep telefonlar alıyoruz, her dışarı çıkışımda ona da bi bluz alıp gelirim.. eve zaten eşim bakıyor.. daha neler neler ama yaranamıyorsun işte. kadının suratı kömür karası bi de suratını asıp morartıyor yüzünü şeytan görmüş gibi oluyosun..
allah hepimizi kurtarsın..

arkadaşlar Allah hepinize nurlu sabırlar versin..
bnm hamd olsun öyle bi sorunum yok..üç seneye yakın evliyim.
çok şükür sabah kalktığımda sakin bir evde uyanıyorum
eşimle kendime yemek yapıyorum.istediğimiz gibi uzanıyoruz v.s
bende sizin gibi olsam dayanamazdım herhalde..tabi mecbur olunca
herşeye katlanılır..
sabırla kayınvaldesiyle oturan hanımlara

teşekkürler kurdelam..
çok sağol iyi dileklerin için

teşekkürler kurdelam..
çok sağol iyi dileklerin için

rica ederim..
keşke bütün hanımların kurulu düzenli bir evi olsa..
ev ev üstüne olmuyor.
annemlere gidip kaldığımızda dahi rahat edemiyorum.
evlendikten sonra insan çekiniyor dilediğin gibi uzanamıyorsun
falan filan bi sürü şey.
kendi evimize geldiğimizde sanki balayına çıkmış gibi oluyoruz eşimle

aminn cnm amin..
Kadın habure laf sokuşturuyoo sonrada güleyyüz saygı bekliyo
sürekli söyleniyo mrıl mırıl kendi kendine sinir oluyorum
Yüzüm gülmicek ona karşı hiç bir zaman..
Eşim için katlanıyorum zaten
bende kaynana hiç bişe ifade etmiyor..
kaynana=stress , sinir, bunalım, intihar sebebi

Son düzenleme:

senin bu düşünceni ben de düşündüm cidddiyim. bu hayatta bundan kurtuluş yoksa ben de ölürüm kurtulurum dedim, halbuki karakter olarak hiç de öyle karamsar biri değilimdir, aksine hayat dolu en ufak şeylerle mutlu olmayı beceren biriyimdir ama kaynana faktörü insanı altüst ediyor gerçekten..
sonra kendikendime dedimki, ben ölsem ne olacak, bu gelin azıcık bişeye dayanamadı intihar etti diyecek, kendi yaptığının farkına mı varacak? tabiki varmayacak.. öyleyse niye dedim?
bi de bizim komşumuz vardı, o da kaynana yanında kalmış zamanında bana taktik verirdi.. ben de bi süre sabrettim baktım olmuyo olay çıkardım ben onlardan korkacağıma onlar benden korktu dedi.. yani komşu zamanında kanepeleri falan baltalamış :)

ben de baktım üstüme çok geliyor cıngarı basıyorum, zaten o anda ben de olan sinir krizi de geliyor.. en son çıldırdığımda perdeleri falan asılmışım, indirmişim yere.. 2 hafta oldu bunu yapalı.. ogünden beri biraz susmayı bildi gerçek diyorum..

sen de sustukça o da tepene biniyordur, susma, baktın çok kötü geldi üstüne, içinden geldiği gibi bağır ağla, kır bişeyleri, varsın konu komşu gelsin kimseyi düşünme.. en azından senin tepki verme yeteneğinin olduğunu görür senin kaynana.. içine atacağına dışına at..
bi kere dene bak bunu nasıl işe yarıyor.. zaten dışına deği içine attıkça hastalık sahibi olursun unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…