Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

slm kızlar bira yazmiştim fakat gen uğryayım dedim
herkes dertlı bende öyle bizde altlı üstlü otuyoruz otrmaz olaydık
kaynan çalişyo beraber yiyip içiyoz yukarının işni de ben yapiyorum yemekte
ama gende yaranamıyorum diğer gelin ayrı bide rus o gelince bi güzel davranıyo şaşiyorum arkasındad konuşmadık kelıme kalmıyo zaten ilk 2 ay zor oturdu onunla oda eşini alıp başak yere taşindi .
am gel görki sankı hiç bişey yaşamamişlar iş gelince ben herşeyde ben ama gende kaynanm dengeszı
davranişlardan vaz geçmiyo allah islah eylesin banad sabır diliyom
evim ayrı fakat o evde olunca yukardan inemiyorum evime iş bitmiyo bi temizlik hastası kendileri
ooofff biktim vallahı sınır hastası oldum.

arkadaşlar allah hepimizin yardımcsı olsun.
çok zor çok fedakarlık istiyo fakat tek taraflı olmuyo

frezyacım sen yeni gelin değilsin ki canım
neden kendi evinde yiyip içmiyosun.yukarının işine hiç karışma canım.arada bir çıkıp yardım edersen ne ala ama hergün orasıyla uğraşıp kendi evine bakamamak olmazki
kaldıki çocuklu bir kadının kendine hayrı dokunmuyorki başkasına dokunsun.kendimden biliyorum canım:1no2:
kaynanan senden hizmetmi bekliyo birdeüstelik takdirde etmiyo diyosun

herkese merhabalar.....
frezya ablacım mihribanıma katılıyorum....
a.s.

veee herkes gibi bende bizlere sabır diliyorum.....

cnm arkadaşim kesemiz bir kaynnaı bir yerde harcansın diyo
o çalişyo bazan ban laf sokuyu bende otur evde diyorum ben çalişirim yok onda gelmiyo kız daha beni çok yorar diyo kafayı yiyecem halbuki eşim her akşam eli kolu dolu gelir ama ne diyeyim bütün suç eşimde cnm
o kendı evmizde yiyip içelim dese kimse karişmaz kaynnada konuşmaz ama bana söylennei hiç birin gidipte eşime anlatmiyorum ve hep üzülen ben oluyorum zaten akşama kadra çocuklar yetiyo ev iş yemek derken inaninki evime gitsemde uzansam diyorum
ALLAH yardımcım olsunsenağlama 12 yıldan sonra çok zor aynı çatı altınıda oturmak özelikle çocuk konusunda çok karşiyolar kötükedihüso hal böyle olunca beni dinlemiyo oğlum off sıızde üzmeyeyım şimdi öptüm cnm

asskım cnm haksınızda ama başka çarem yok

yapmam desem bi surat anlatamam mecburen birak ben yaparım diyorum bide herkesin işinde beyenmez hanım.

geçen gün ALLAHIMA o kadra doğu insanimki ben aşaği indim daha dün temizlemişim evi
ben de evimde iş yapayım dedim bi baktım kaynatam kzım bak şu annene
kapıda kadın gözünde kanı görünce şok oldum sen dolpı temizle yukardakı kapak açilmiş nerdese gözü çikacakmiş sevinmedim üzüldüm öfkeyle kalkan zarrala oturur demişler buda aynı hesap
gene duramadım süpürüp sıldım evei tabı benim işmi kaldı.
ne diyeyim ALLAH yardımcımız olsun kızlar .

kızlar bende k validemle oturuyordum 1 senedir ayrıyız fakat yine birleşeme durumları ortaya çıktı ne karar versem bilemiyorum olay şöyle :
k validemin oturduğu daire çok merkezi bir yerde işyerleri bürolar vs . birisi onun daireyi büro olarak tutmak istiyor kirasıda fena değil malum kriz bizim işlerimizde pek ii değil eşim iyi bir katkı olacağını düşünüyor vs tabi bana sordu ama çok kararsızım . daha önce k validem ardarda iki operasyon geçirmişti kalça protez takıldı iki tarafındanda malum iyileşme süreci vs yanında olmalıydık tek çocuğu var o da eşim k pederim yok neyse iyileşti şuan iyi yaşıda çok değil yinede kırılacak vs diye zor ayrılmıştık ilkinde . anlaşamama durumumuz yok ama ev ev üstünde olmuyor ne diyeceğimi bilemedim kafam çok karıştı :çok üzgünüm:

ne üzmesi canım sakın öyle düşünme :1no2:
bencede iş eşinde bitiyo frezyacım eğer bu durumdan memnun değilsen eşinle konuş canım.eşinin yapısını bilmiyorum ama umarım dediklerine kulak verir.ailesini kötüleyerek değilde onca yıl ayrı yaşadıktan sonra şimdi birarada olmak bana zor geliyo çok yoruluyorum ev üstüne ev olmuyo şeklinde konuş canım.
eğer eşini kendi evinde yemeye ikna edebilirsen biraz daha rahat edersin gibime geliyo.en azından daha çok kendi evinde kalırsın canımyerimseniben

bence çok mecburi bir durum yoksa aynı evde yaşamayın canım.bunu tecrübede etmişin
bak kendinde söylüyosun ev üstüne ev olmaz diyea.s

ah cnm arkadaşim sorunda oya eşim annesine çok düşkün kesinlikle kabul etmez ve gene üzülen ben olurum cnm.
birak konuşmayı cnm ağzimi bil açtrmaz çünkü bunu yıllar önce denedım karşi çiktim o zamanda çok üzmüştü beni cnm cnm evimiz iki katlı şidi üçüncü katı düşünüyolar eğer ora olursa kaynımda buray taşinacak belkı o zaman rahtlyacak miyi onda tam bilmiyom ama kesın öyle olur inşallah çünkü baya bi kalabalık oluyoruz o da olmaz o zaman konuşurum benim için dua ette cnm biran evel olsunda ev iş buray taşinsinlar inşallah
of cnm gene sabah çenem düştü çok öptüma.sa.sa.s

sanada günaydın canım
anneye aşırı düşkün erkekle anlaşmak gerçekten zor canım bilirim.a.sbenim eşimde öyle ailesine çok düşkündü.kaynanam rahmetli oldu ama onlarda bende aynı evde oturmayı istemedik zaten lafı bile edilmedi.
kaynın oraya taşınırsa daha iyi olacağından eminmisin canım.onlarla anlaşabiliyomusun bu da çok önemli.inşallah dediğin gibi olur tabiki dua ederim:Saruboceq:
ama şunuda söyleyeyim sen yıllar önce eşinle konuşmuşsun birde şimdi denesene.belkide seni dinleyecektir artık kaç yıllık evlisin yeni gelin değilsinki.bak canım benimkide yeni evliyken ailesine gözlerinin üstünde kaş var dedirtmezdi.hemen parlayıverirdi ama şimdi ben ne istersem (hakaret asla etmem tarzım değil)söylerim o da boşver cahilliklerine ver falan der.yani eski eşden eser yok şimdi canım.belki senin eşinde biraz olgunlaşmıştır.tatlılıkla konuşmayı dene yinede.yani kaynının oraya taşınmasını bekleme bile
hakkında hayırlısı olsun canım

amin cnm benim .
sağolsın gülüm malesfki benim eşim hep aynın aynı değişen hiç bişey yok
ne güzel bak eşin seni bu konda destekliyo birak konuşmayı ağzimi açtırtmaz cnm
neyse ALLAH BÜYÜKTÜR cn bir gün elbet bende .gülerim

herkese günaydınlar....
iyi haftalar diliyorum hepinize...
veee sabır tabiki....
a.s.

selam kızlar, bende 3 senelik evliyim ve kayınvalidemle beraber yaşıyorum. Çıldırmak üzereyim. Beraber yaşayamıyorum. Eşim annesine çok düşkün birisi. Ayrı ev tutalım dedim ilk başlarda kesinlikle olmaz dedi.Şimdi evimizi ayırmaya karar verdik. Ama zamanını bilmiyorum. Bekliyorum sadece. Evimi kendi evim gibi görmüyorum. Biran önce gitsin istiyorum. Benim kayınvalidem çok ihtiyatsız birisi. Aynı evde olmamıza rağmen çocuğuma kendi annem bakıyor. Aynı evdeyiz diye bakmak zorunda değilim, ben bakıcımıyim diyor. Zaten böyle dedikten sonra ipler koptu. Oğlunun ilgisini çekmek için hergün hastayım, şuram ağrıyor, buram ağrıyor diyor. İnanın neredeyse bütün sağlıl ocakları bizi tanıyor artık. Akşamları biz yatmadan yatmıyor. Arkadaşlarımız evimize çok nadir geliyorlar. Daha neler neleerr. İmdaat ne zaman gidecekk

endonezya cnm hoşgeldin bi kaynan vakası daha yaşlim kayınvalden cnm
hanı ahstayım diyoda ondan haydı benimki çalişyo her akşam biktima rtık şuram ağrıyo buram ağrı demesinden evede otur ben çalişayim diyorum yok onda gelimiyo pelki seninki evde hasetlikten hasta cnmah arkadaşim ne diyim alalh yardımcımız olsun.
sabret inşallah en kısa zamanda evine ayrırsın cnm

herkese merhabalar....
endonezyacım hoşgeldin....
kaynanalarla ilgili zaten değişik kimsenin şikayeti yok hepsi aynı....
allahım hepimize sabır versin inş....

teşekkürler kızlar.frezyacım kayınvalidem genç 51-52 falan.Benden süslü. Onu gördükçe süslenmek gelmiyor içimden zaten. Bilimiyorum daha ne kadar sabredeceğimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…