frezyacım sen yeni gelin değilsin ki canım
neden kendi evinde yiyip içmiyosun.yukarının işine hiç karışma canım.arada bir çıkıp yardım edersen ne ala ama hergün orasıyla uğraşıp kendi evine bakamamak olmazki
kaldıki çocuklu bir kadının kendine hayrı dokunmuyorki başkasına dokunsun.kendimden biliyorum canım:1no2:
kaynanan senden hizmetmi bekliyo birdeüstelik takdirde etmiyo diyosun
cnm arkadaşim kesemiz bir kaynnaı bir yerde harcansın diyo
o çalişyo bazan ban laf sokuyu bende otur evde diyorum ben çalişirim yok onda gelmiyo kız daha beni çok yorar diyo kafayı yiyecem halbuki eşim her akşam eli kolu dolu gelir ama ne diyeyim bütün suç eşimde cnm
o kendı evmizde yiyip içelim dese kimse karişmaz kaynnada konuşmaz ama bana söylennei hiç birin gidipte eşime anlatmiyorum ve hep üzülen ben oluyorum zaten akşama kadra çocuklar yetiyo ev iş yemek derken inaninki evime gitsemde uzansam diyorum
ALLAH yardımcım olsunsenağlama 12 yıldan sonra çok zor aynı çatı altınıda oturmak özelikle çocuk konusunda çok karşiyolar kötükedihüso hal böyle olunca beni dinlemiyo oğlum off sıızde üzmeyeyım şimdi öptüm cnm
kızlar bende k validemle oturuyordum 1 senedir ayrıyız fakat yine birleşeme durumları ortaya çıktı ne karar versem bilemiyorum olay şöyle :
k validemin oturduğu daire çok merkezi bir yerde işyerleri bürolar vs . birisi onun daireyi büro olarak tutmak istiyor kirasıda fena değil malum kriz bizim işlerimizde pek ii değil eşim iyi bir katkı olacağını düşünüyor vs tabi bana sordu ama çok kararsızım . daha önce k validem ardarda iki operasyon geçirmişti kalça protez takıldı iki tarafındanda malum iyileşme süreci vs yanında olmalıydık tek çocuğu var o da eşim k pederim yok neyse iyileşti şuan iyi yaşıda çok değil yinede kırılacak vs diye zor ayrılmıştık ilkinde . anlaşamama durumumuz yok ama ev ev üstünde olmuyor ne diyeceğimi bilemedim kafam çok karıştı :çok üzgünüm:
ne üzmesi canım sakın öyle düşünme :1no2:
bencede iş eşinde bitiyo frezyacım eğer bu durumdan memnun değilsen eşinle konuş canım.eşinin yapısını bilmiyorum ama umarım dediklerine kulak verir.ailesini kötüleyerek değilde onca yıl ayrı yaşadıktan sonra şimdi birarada olmak bana zor geliyo çok yoruluyorum ev üstüne ev olmuyo şeklinde konuş canım.
eğer eşini kendi evinde yemeye ikna edebilirsen biraz daha rahat edersin gibime geliyo.en azından daha çok kendi evinde kalırsın canımyerimseniben
ah cnm arkadaşim sorunda oya eşim annesine çok düşkün kesinlikle kabul etmez ve gene üzülen ben olurum cnm.
birak konuşmayı cnm ağzimi bil açtrmaz çünkü bunu yıllar önce denedım karşi çiktim o zamanda çok üzmüştü beni cnm cnm evimiz iki katlı şidi üçüncü katı düşünüyolar eğer ora olursa kaynımda buray taşinacak belkı o zaman rahtlyacak miyi onda tam bilmiyom ama kesın öyle olur inşallah çünkü baya bi kalabalık oluyoruz o da olmaz o zaman konuşurum benim için dua ette cnm biran evel olsunda ev iş buray taşinsinlar inşallah
of cnm gene sabah çenem düştü çok öptüma.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?