Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

mrb arkadaşlar benim sorunumda değişik:) ben kayınvalidem 1 eltim altlı üstlü oturuyoruz. 2.5 yıllık evliyim benim şuan oturduğum ev eşimin anneannesinindi kira vermiyelim diye o bize evini verdi. ama ilerde sizinle oturursam kabul edermisiniz dedi ben istemedim ama baktım ki eşim kiraya çıkmaktansa kabul etmeyi tercih ediyor bende aramız bozulmasın diye kabul ettim biz evlendikten sonra anneanne kızına yani kayınvalideme çıktı 1.5 sene orda kaldı sonra kızıyla anlaşamadı ve bana indi. şuan benimle kalıyor 84 yaşında kendi işini kendi görüyor ama insan rahat olamıyor tabi çok zor. kayınvalidem iyi biri ama ona çok kızgınım annesin idare edebilirdi benim yanıma nasıl verdi şaşırıyorum. insan kendi annesiyle anlaşamazsa kiminle anlaşıcak bilmiyorum. eltim ne rahat ona dokunan bişi olmadı eltile benim ne farkım vardııı. ne bileyim arkadaşlar ya hem kayınvalidem üst katımda hem annesi benim yanımda gerisini siz düşününnn:) bir kere de anneme bakıyorsun Allah razı olsun demedi iki kızı da başınızı şişirdim kusura bakmayın insan anlatınca daha rahatlıyor. grş. üzere hoşçakalın.

vayy anasını
bu model kaynanada ilk defa görüyorum Çok üzgünüm çoook
kendi annesine bakmıyoo sana baktırıyoo
keşke zamanında cıksaymışsınız ama olan olmus
al kaynananı eltine karsına konus
hepiniz sırayla bakın

evt canım çok ilginç:) ama konuşamam işte sen kabul ettin derler bana ki eltim anneanneyi idare etçek bir yapıda insan değil. ne yapalım diyorum benim kaderimde buymuş deyip kendimi teselli etsemde çok zor yaa. evde yalnız olmaya benzemiyor tabi. kayınvalidemle iyiyiz ama onu görünce çok sinirleniyorum. evlendiğimizden beri hep yanımıza insin diye baktı annesi ona huysuzluk yapıyormuş ne olursa olsun bu senin annen. her haline razı gelceksin. Dedim ya bir Allah razı olsun demedi 2 kızı da kayınvalidemin teyzesi geçenlerde eşime soruyor anneannene sabah kahvaltı da yumurta veriyormusunuz diye öyle çok kızdım ki sanki eşim kahvaltı da evde nerden bilsin o bana sorması gerekirken gitti eşime soruyor ya.. sinirlenmemek mümkün değil cnm. işte böyle. beni dinlediğin için saol.hoşçakal.

benide ekleyin arkadaşlar bende kaynanam hatta eltim bir evin içinde yaşıyoruz ev nufusu şuanlık 7düşünün ya yaşadıklarımı anlatsam ooooo kaynanam kan kusturuyor kocam bunları gördüğü halde evi ayırmıyor eltim sürekli benimle aşık atıyor çıldırmaya az kaldı

Allah yardımcın olsun cnm. Allah sabır versin sana. ama çok fazla kendini yıpratma olan sana olur. sağlığına dikkat et. inş evinizi en kısa zamanda ayırırsınız. hoşçakal.

canım kaynanan kendi annesine bakamamışsa senden nasıl bunu bekliyor
evinde oturuyosun diye böyle bişeye mecbur değilsinki
yerinde olsam en baştan kabul etmezdim ama madem kabul ettin eşinle konuş .eşinde annesiyle konuşsun biz yeni evliyiz evimizde başbaşa kalmak istiyoruz.biraz sende biraz bizde kalsın desin.
eltini hiç katmıyorum canım çünkü böyle bişeye ne o ne sen mecbur değilsin
ama sen evinde oturarak başta kadın sana söylemiş kabul etmişsin.şimdi bakamam diyemezsin
en iyisi dönüşümlü bakmak canım

bu da mümkün değil cnm anneanne çıkmaz bir daha yukarıya kalmaya. ben kabul ettim ama eşim kiraya çıkmam diyordu bnde aramız busulmasın diye kabul etttim. neyse kabul ettim olan oldu ama ben burda kayınvalideme çok kızıyorum annesini idare edip ikna edip yukarıda kalmasını sağlayabilirdi ama o bunu yapmadı asıl kızgınlığım ona şuan.

:çok üzgünüm:aman arkadaşım böyle şeyleri fazla büyütme çünkü senin durumuna özenen okadar çok kişi varki yaşlı insanlara yazık değilmi kayınvaliden bakmadıysa sen bak o onun ayıbı.yarın bizde yaşlanacağız

herkese merhaba arkadaşlar ben yokum kimsede girmemiş aşkolsun....
veee site ne kadar çok değişmiş ama güzel olmuş....
k.i.b.

bu kaynanaları ne yapmalıııııııııııııııııııııııııııııııı

selamm..gerçekten yaa neolmuş ASSKIM böyle..ne gelen var ne giden...
şşşşttt kaynanasıyla oturan bayanlarrr...anlatın bakalımmm.
bende oturuyordumm ASSKIM bilir...ama umudunuzu yitirmeyinn canlarımmm...inşallah güzel günler yakındadır..
ASSKIM öptüm canımm..çalışıyor musun sen bu arada haala?

galiba herkes hayatindan memnun niye gelmiyorsunuz kizlar,
kaynanasiyle oturan arkadaslar hepinize bol sabir diliyorum

teşekkürler cnm allah hepimize sabır versin

hayatımdan memnun değilim ama kaynana olmadıkça girmeye çalışıyorum .. herkese hayırlı günler

sagol canım benim....
çalışmıyorum artık bıraktım....:1hug:

kaynana evde olunca iş bitmiyor bide bu internet işini anlamıyor bende onun ağzına laf vermek istemiyorum sonra anlamıyor zaten allah hepimize sabır versin canım biran öncede ayrı ev nasip etsin rabbim AMııııNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…