mrb arkadaşlar benim sorunumda değişik:) ben kayınvalidem 1 eltim altlı üstlü oturuyoruz. 2.5 yıllık evliyim benim şuan oturduğum ev eşimin anneannesinindi kira vermiyelim diye o bize evini verdi. ama ilerde sizinle oturursam kabul edermisiniz dedi ben istemedim ama baktım ki eşim kiraya çıkmaktansa kabul etmeyi tercih ediyor bende aramız bozulmasın diye kabul ettim biz evlendikten sonra anneanne kızına yani kayınvalideme çıktı 1.5 sene orda kaldı sonra kızıyla anlaşamadı ve bana indi. şuan benimle kalıyor 84 yaşında kendi işini kendi görüyor ama insan rahat olamıyor tabi çok zor. kayınvalidem iyi biri ama ona çok kızgınım annesin idare edebilirdi benim yanıma nasıl verdi şaşırıyorum. insan kendi annesiyle anlaşamazsa kiminle anlaşıcak bilmiyorum. eltim ne rahat ona dokunan bişi olmadı eltile benim ne farkım vardııı. ne bileyim arkadaşlar ya hem kayınvalidem üst katımda hem annesi benim yanımda gerisini siz düşününnn:) bir kere de anneme bakıyorsun Allah razı olsun demedi iki kızı dabaşınızı şişirdim kusura bakmayın insan anlatınca daha rahatlıyor. grş. üzere hoşçakalın.
vayy anasını
bu model kaynanada ilk defa görüyorum Çok üzgünüm çoook
kendi annesine bakmıyoo sana baktırıyoo
keşke zamanında cıksaymışsınız ama olan olmus
al kaynananı eltine karsına konus
hepiniz sırayla bakın
benide ekleyin arkadaşlar bende kaynanam hatta eltim bir evin içinde yaşıyoruz ev nufusu şuanlık 7düşünün ya yaşadıklarımı anlatsam ooooo kaynanam kan kusturuyor kocam bunları gördüğü halde evi ayırmıyor eltim sürekli benimle aşık atıyor çıldırmaya az kaldı
mrb arkadaşlar benim sorunumda değişik:) ben kayınvalidem 1 eltim altlı üstlü oturuyoruz. 2.5 yıllık evliyim benim şuan oturduğum ev eşimin anneannesinindi kira vermiyelim diye o bize evini verdi. ama ilerde sizinle oturursam kabul edermisiniz dedi ben istemedim ama baktım ki eşim kiraya çıkmaktansa kabul etmeyi tercih ediyor bende aramız bozulmasın diye kabul ettim biz evlendikten sonra anneanne kızına yani kayınvalideme çıktı 1.5 sene orda kaldı sonra kızıyla anlaşamadı ve bana indi. şuan benimle kalıyor 84 yaşında kendi işini kendi görüyor ama insan rahat olamıyor tabi çok zor. kayınvalidem iyi biri ama ona çok kızgınım annesin idare edebilirdi benim yanıma nasıl verdi şaşırıyorum. insan kendi annesiyle anlaşamazsa kiminle anlaşıcak bilmiyorum. eltim ne rahat ona dokunan bişi olmadı eltile benim ne farkım vardııı. ne bileyim arkadaşlar ya hem kayınvalidem üst katımda hem annesi benim yanımda gerisini siz düşününnn:) bir kere de anneme bakıyorsun Allah razı olsun demedi iki kızı dabaşınızı şişirdim kusura bakmayın insan anlatınca daha rahatlıyor. grş. üzere hoşçakalın.
canım kaynanan kendi annesine bakamamışsa senden nasıl bunu bekliyor
evinde oturuyosun diye böyle bişeye mecbur değilsinki
yerinde olsam en baştan kabul etmezdim ama madem kabul ettin eşinle konuş .eşinde annesiyle konuşsun biz yeni evliyiz evimizde başbaşa kalmak istiyoruz.biraz sende biraz bizde kalsın desin.
eltini hiç katmıyorum canım çünkü böyle bişeye ne o ne sen mecbur değilsin
ama sen evinde oturarak başta kadın sana söylemiş kabul etmişsin.şimdi bakamam diyemezsin
en iyisi dönüşümlü bakmak canım
selamm..gerçekten yaa neolmuş ASSKIM böyle..ne gelen var ne giden...
şşşşttt kaynanasıyla oturan bayanlarrr...anlatın bakalımmm.
bende oturuyordumm ASSKIM bilir...ama umudunuzu yitirmeyinn canlarımmm...inşallah güzel günler yakındadır..
ASSKIM öptüm canımm..çalışıyor musun sen bu arada haala?
teşekkürler cnm allah hepimize sabır versin
hayatımdan memnun değilim ama kaynana olmadıkça girmeye çalışıyorum .. herkese hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?