kaynanasıyla bu durumda olan var mı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitmeyin görüşmeyin ,hiç bir şey yiyip içmeyin ,duanızı edin allahından bulsun

Ya bi de başlarını örtüp, kuran okuyup her pisliği yapmaya çalışıyorlar ya nefret ediyorum bu insanlardan. Ne başörtüsünde ne dinde itibar bıraktılar. Başkalarına vaaz vermeyi de en iyi onlar bilir.

Anamm eskiymiş konu nasıl hortlatmayı becerdiniz :sinirli:

kızlar ben eşimle üni de tanıştım 5 yıl sevgili olduktan sonra nişan evlilik vs...ben nişanlandıktan sonra cok zor günler yaşamaya başladım iç daralması bunalım gibi psikiyatr a gittim ilaç kullanmaya basladım babamın kalp gözü açık bi arkadaşı vardır inanaırmısınız böyle şeylere bilmem ama bir gün amca bize geldi benim yüzüme baktı sen ilaç mı kullanıyorsun dedi şaşırdım ben tabi

senin ilaçlık birşeyin yok dedi üzerinde musallat var birde sen gecen sene büyülü birşey kullanmıssın yuzun gözün yara olmus dedi kaynanam biz sevgiliyken bana bi krem vermişti ve yüzüm yara olmustu benim

amca bana cevşen falan verdi okudu falan beni bak kızım kaynanana dikkat et yediğin içtiğin şeyleri besmelesiz yeme dedi bi süre sonra eşim yatağında ayağının geleceği yere sıkıştırılmış muska buldu baktırdık ayırma büyüsüsymüş kaynanam çarşaf falan giyiyor normalde beni falan begenmez öyle giyim kusamımı kendi arapça kurusuna gidiyor ve bunları hep kendi yazmış

esimle beraber amcaya gittik o esime annesinin büyü yaptıını annesiyle konusması gerektiğini buna son vermesini söyledi eşim annesiyle konusmaya calıştı büyüden konu acınca kaynanam herseyin tövbesi var falan demiş susturmus eşimi daha yaptığı fenalıkları say say bitmez

anlatsam roman olur daha neler neler bizim evlendiğimiz gün kaynanam tutturdu salon cıkışı benim evime gelinecek diye bizde eşimle büyü falan yapar diye kimbilir ne karıştırıyo diye gitmedik 1 hafta sonra el öpmeye gittik gitmez olaydım bana aileme hakaret etmeye basladı bir bardak su bile ikram etmedi bende artık patladım yeter dedin bu ne terbiyesizlik nisanlıyken etmediğiniz hakaret kufur kalmadı dedim bende insanın küfür bile etti sustum ben zamanında

sonra cıktık geldik esim anne baba hakkı diye gidiyo gelio ben görüşmüyorum 1 yıl olacak daha hiç gitmedim eşim sanki üzülüyor gibi bu duruma ama o da bundan sonra görüşmeyin annem in agzı durmaz en iyisi bu sekilde diyor

kaynanam uzaktan bile rahat durmuyor oğlından devamlı para istiyor bizim maddi durumumuzda öyle iyi değil su anda esya borcu falan ödüyoruz cok bunaldım ve paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın
Kur'an kurslarında nasıl büyü yapılır dersi verilmiyor çarşaflı olmasını vurgulanmaniz hiç hoş değil. Ben yıllarca kursta okudum bizim ogrendigimiz büyü yapanda yaptiran da peygamber efendimiz tarafindan lanetlenmiş tır. Hiç bir Kur'an kursunda büyü ogretilmez sizin kayinvalideniz kötü niyetli bı insan olabilir ama bu kötü niyeti mini etek giysede gosterirdi. Büyüden korkuyorsaniz yatmadan Felak nas okuyun evinizi silerken sirke ekleyin suya .

Siz sakın görüşmeyin ama eşinizde gidiyomuş ona da biseyler yaparsa korkarim ben olsam yediklerine dikkat etsin esiniz sizde asla ordan getirilen biseyi yemeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X