Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu kadınla ömr boyu görüşmem ya...sonuçta büyü denilen şey var ve yapanda yaptıran da büyük günah işler.ayrıca bu kadın nasıl dini bilgiye sahip büyünün tövbesi yoktur!
uzak dur bence.
kızlar ben eşimle üni de tanıştım 5 yıl sevgili olduktan sonra nişan evlilik vs...ben nişanlandıktan sonra cok zor günler yaşamaya başladım iç daralması bunalım gibi psikiyatr a gittim ilaç kullanmaya basladım babamın kalp gözü açık bi arkadaşı vardır inanaırmısınız böyle şeylere bilmem ama bir gün amca bize geldi benim yüzüme baktı sen ilaç mı kullanıyorsun dedi şaşırdım ben tabi
senin ilaçlık birşeyin yok dedi üzerinde musallat var birde sen gecen sene büyülü birşey kullanmıssın yuzun gözün yara olmus dedi kaynanam biz sevgiliyken bana bi krem vermişti ve yüzüm yara olmustu benim
amca bana cevşen falan verdi okudu falan beni bak kızım kaynanana dikkat et yediğin içtiğin şeyleri besmelesiz yeme dedi bi süre sonra eşim yatağında ayağının geleceği yere sıkıştırılmış muska buldu baktırdık ayırma büyüsüsymüş kaynanam çarşaf falan giyiyor normalde beni falan begenmez öyle giyim kusamımı kendi arapça kurusuna gidiyor ve bunları hep kendi yazmış
esimle beraber amcaya gittik o esime annesinin büyü yaptıını annesiyle konusması gerektiğini buna son vermesini söyledi eşim annesiyle konusmaya calıştı büyüden konu acınca kaynanam herseyin tövbesi var falan demiş susturmus eşimi daha yaptığı fenalıkları say say bitmez
anlatsam roman olur daha neler neler bizim evlendiğimiz gün kaynanam tutturdu salon cıkışı benim evime gelinecek diye bizde eşimle büyü falan yapar diye kimbilir ne karıştırıyo diye gitmedik 1 hafta sonra el öpmeye gittik gitmez olaydım bana aileme hakaret etmeye basladı bir bardak su bile ikram etmedi bende artık patladım yeter dedin bu ne terbiyesizlik nisanlıyken etmediğiniz hakaret kufur kalmadı dedim bende insanın küfür bile etti sustum ben zamanında
sonra cıktık geldik esim anne baba hakkı diye gidiyo gelio ben görüşmüyorum 1 yıl olacak daha hiç gitmedim eşim sanki üzülüyor gibi bu duruma ama o da bundan sonra görüşmeyin annem in agzı durmaz en iyisi bu sekilde diyor
kaynanam uzaktan bile rahat durmuyor oğlından devamlı para istiyor bizim maddi durumumuzda öyle iyi değil su anda esya borcu falan ödüyoruz cok bunaldım ve paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın
bu arada basın sağolsun mekanı cennet olsun iyi insanlar mükafatını görür hem bu dünyada hem öbür dünyada
cnm aman deyim yanılıp yenilipte gidiyim deme. boşver onlarla iyi aile olmayı. olmayacak duaya amin deme sakın. düzelmiyor hiç bir şekilde sen ne yaparsan yap melekte olsan düzelmeyecek. bana güven olmayınca olmuyor. bazı şeyler bizim elimizde değil. gidersen pişman olursun. kavga çıkar herşey mahfolur. yada maazallah büyü falan yapan evliliğin yıkılır. sende o iyi niyeti gördüm. gitcek gibisin. eşin sonra üzülceğine şimdi üzülsün. onları yok say hayatına devam et. Sevgiler
Allah ıslah etsin amannnnn herşeyine dikkat et gözün açık olsun kaynananın uğraştığı işler tehlikeli işler kıyafetleri yıkarken evini temizlerken duş alırken sirke kullan..Allah yardım etsinkızlar ben eşimle üni de tanıştım 5 yıl sevgili olduktan sonra nişan evlilik vs...ben nişanlandıktan sonra cok zor günler yaşamaya başladım iç daralması bunalım gibi psikiyatr a gittim ilaç kullanmaya basladım babamın kalp gözü açık bi arkadaşı vardır inanaırmısınız böyle şeylere bilmem ama bir gün amca bize geldi benim yüzüme baktı sen ilaç mı kullanıyorsun dedi şaşırdım ben tabi
senin ilaçlık birşeyin yok dedi üzerinde musallat var birde sen gecen sene büyülü birşey kullanmıssın yuzun gözün yara olmus dedi kaynanam biz sevgiliyken bana bi krem vermişti ve yüzüm yara olmustu benim
amca bana cevşen falan verdi okudu falan beni bak kızım kaynanana dikkat et yediğin içtiğin şeyleri besmelesiz yeme dedi bi süre sonra eşim yatağında ayağının geleceği yere sıkıştırılmış muska buldu baktırdık ayırma büyüsüsymüş kaynanam çarşaf falan giyiyor normalde beni falan begenmez öyle giyim kusamımı kendi arapça kurusuna gidiyor ve bunları hep kendi yazmış
esimle beraber amcaya gittik o esime annesinin büyü yaptıını annesiyle konusması gerektiğini buna son vermesini söyledi eşim annesiyle konusmaya calıştı büyüden konu acınca kaynanam herseyin tövbesi var falan demiş susturmus eşimi daha yaptığı fenalıkları say say bitmez
anlatsam roman olur daha neler neler bizim evlendiğimiz gün kaynanam tutturdu salon cıkışı benim evime gelinecek diye bizde eşimle büyü falan yapar diye kimbilir ne karıştırıyo diye gitmedik 1 hafta sonra el öpmeye gittik gitmez olaydım bana aileme hakaret etmeye basladı bir bardak su bile ikram etmedi bende artık patladım yeter dedin bu ne terbiyesizlik nisanlıyken etmediğiniz hakaret kufur kalmadı dedim bende insanın küfür bile etti sustum ben zamanında
sonra cıktık geldik esim anne baba hakkı diye gidiyo gelio ben görüşmüyorum 1 yıl olacak daha hiç gitmedim eşim sanki üzülüyor gibi bu duruma ama o da bundan sonra görüşmeyin annem in agzı durmaz en iyisi bu sekilde diyor
kaynanam uzaktan bile rahat durmuyor oğlından devamlı para istiyor bizim maddi durumumuzda öyle iyi değil su anda esya borcu falan ödüyoruz cok bunaldım ve paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın
tatlım ben büyüye inanırım ama kaynananda nasıl bir müslümanmış
oldu ben b,le bile günah işleyeyi büyüyü yapayım amacıma ulaşınca da tövbe ederim varmı böyle bir şey ya
canım bak sirke nazara büyüye iyi gelir evi silerken azcık damlat suya birde
üzerlik otu var onu yak evde gezdir nazar büyü atarmış kötü ruhlar o kokuyu hiç sevmezmiş bideee
halamında kvdesi büyü yapmış cok ama halam eve onlar gelip gittiğinde pet bardağa azcık idrar yapıp diş kapıdan döküyo
bunun iki sebebi var 1 pislik pisliği götütrür 2. idarar pis birşe pis varlıklarda pisliği sever dişarı çıkar diye
ama halam yararını gördü bide dilinden dua eksik etme
Allah yardımcın olsun ben bildiklerimi yazdım tabi bu tür şeylere inanmayanlarda vardır![]()