evet canım aynen öyle,
sevecen ve yardımsever, asla kusur bulmaz, motive eder, saygı duyar...
Çok mutluyum bu yüzden, Allah sizin de aranızı bozmasın canım... :Saruboceq: :lepi:
Merhabalar herkese!Gerçekten çok güzel bir konu olmuş arkadaşlar.Gördümki kimse mükemmel değil, herkesin inişleri çıkışları,arada kırgınlıkları,sinirlenmeleri oluyormuş ama önemli olan iyi gözle bakabilmekmiş.Sevdiğim insanın annesidir diye bazı şeyleri görmezden gelebilmekmiş.ınsan çok etkileniyor çevresindeki insanlardan.türlü türlü sorunlarını anlatıyorlar, sonra bakıyorsun sorun yokken sen de kendi ilişkinde sorun varmış gibi görmeye başlıyorsun.bu nedenle bu başlık bana çok iyi geldi.gördümki benim gibi iyi ilişkideki insanlar da çok var.yada sorunlarını büyük olgunlukla çözenler, büyütmeyenler var.ben de kayınvalidemi seviyorum.kızı başka bir şehirde,beni kızı yerine koyar dertleşir,ince düşünür her konuda.kayınpederim de öyle saolsunlar.sadece bazen fazla sahiplenmeleri beni sıkıyor.örneğin ramazan ayında sürekli yemek yapıp gelin bizde yiyin gibi ısrarlari (biliyorum iyi niyetle)benim onları kıramamam, yorgun argın evime değil de oraya gitmem bana baskı yapıyor açıkcası.kendi ailem asla öyle değil.sıkmayın kendinizi,ne zaman isterseniz öyle gelin diyorlar.ama kayınvalidemler böyle yaparak incelik yaptıklarını sanıyorlar.oysa bilmiyorlarki ben böyle şeye gelemiyorum.bilmiyorum benim gibi manevi baskı hisseden arkadaşlar var mı?
Vaaaaaarrrrr.Senin gibi baskı hisseden arkadaşın işte burada duruyor.Ben de 3 günde bir "özledik de sesinizi duyalım dedik" ana fikirli telefon aramalarına gıcık oluyorum . Aynen benim de ailem sıkmaz, ben onları öyle alıştırdım çünkü, özgürlük düşkünü kişiliğimin farkındalar. Ama kayınvalida/peder ikilisinin, içeriğinde hiçbişey olmayan, sesimizi duymalı konuşmaları beni de daraltıyor.
çok güzel duygular bunlar....ilişkiniz bir ömür güzel gitsin.....ben de kızımdan kayınvalideyim ama oğlumdan daha olmasamda adayım.....:sinifsinif:
o nedenle konuya dahil olmak istedim....mesela bende isterim ki bu durumda gelinim bana ne istediğini, neden rahatsızlık duyduğunu çekinmeden ifade edebilsin...bu sizin en doğal hakkınız kayınvalidenize uygun bir dille bunu söylemelisiniz...içinden istemeyip dışından istiyormuş gibi yapmak zamanla sizi yorar sıkar bu nedenle bunu haftanın veya ayın belirli günlerinde yapalım diye bir öneride bulunabilirsiniz....önemli olan niyettir ilişkilerde... belliki her iki tarafta iyi niyetli....nacizene önerim....aslında gençleri özgür bırakmak gerek talep onlardan gelmeli, gönülleri istediğinde buyurup gelsinler kapılarımız ardına kadar açık onu bilsinler yeter....inşallah bende sevilen kayınvalideler gurubundan olmak istiyorum...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?