Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Evet türkiye'den geldim çok haklısınız ve buranın karıları daha bi cins çok beklenti içindeler sasiyoruz ki napalm en güzeli mesafe doğru duyduklarını doğru cnmmmmmm zor herşey zor...

[QUOTE="Ysmdfn, post: 51811200, member: 6anım isteyince gidiyorum. Kimsenin evindede kalmam. Kızımı bırakmak için gidiyoruz 1 saat oturup kalkıyoruz. Akşam oturmasına mı gitseydik yani :)[/QUOTE]
Ne güzel ya bi ben mi salağım yaaaaaaa en güzelini yapmışsınız:)))

Erkeklerin %90 aynı galiba eşimde bana dedi hep bu napiyolar sana gerçekten gelin olmak evlenmek zorrrrrrr

Çok güzel cnm erkekler onu düşünmüyor dedikleri laf sana napiyolar 2 tarafta aynı olacak benim kimsem yok burda napim(

Kendi gidemiyor diye seni neden gönderiyor ki çok ilginç . Bişey yapması da gerekmiyor illaki eşin olmadan ne işin var.

Woww güçlü kadınları severim ne güzel istenizi yapıyorsunuz ben hep başkaları mutlu olsun diye tamam diyorum artık yetti kk kadınlarindan aldım gazla mesafe koycamm

Kendi gidemiyor diye seni neden gönderiyor ki çok ilginç . Bişey yapması da gerekmiyor illaki eşin olmadan ne işin var.
Konuştuk.sadece benim tepkimi görmek istemiş.ailesi hakkında konuştuğumuzda hep mutsuz görünüyormuşum buda eşimi çok üzüyormuş.aynısını ben yapsam üzülmezmisin dedi.

Oooo sizin durumda ciddi ne bu ya bu kadar ogulcuklarsa evlendirmesinler
Aksine kocam hiç anneci değildir şansım bu herhalde kocam demese ömrüm geçebilirdi bu evde o teklif etti çıkalım diye şuan gayet mesafeliyiz aramıza Çin seddi ördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…