- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Hak ediyorsa bayramlarda ozel gunlerde olabilirÇok net olduhak etmiyorsa gidilmez.....
Evet türkiye'den geldim çok haklısınız ve buranın karıları daha bi cins çok beklenti içindeler sasiyoruz ki napalm en güzeli mesafe doğru duyduklarını doğru cnmmmmmm zor herşey zor...İlk olarak Türkiye den mi gelin geldin yoksa yurt dışında mı dogdun büyüdün. Bana Türkiye den gelmişsin gibi geldi. Eğer öyleyse şimdi den mesafe koymazsan ilerde daha çok basına çöker herşeyine karısır. Tüm hayatını ona göre yasarsın . Yurt dışında kaynana ile yakın olanlardan hiç iyi şeyler duymuyorum. Başta kendi kaynanam baskalarının gelinini çekiştiriyo oda yurt dışında yaşıyor. Yok sunun gelini kendi basına mağazaya gidermiş Yok arkadaş grubu yapmış. Pazar'a kendi gidermiş randevu olurmus kaynanya haber etmezmiş.Bilmem ne bilmem ne bende yurt dışına gitsem bana da öle yapacak galiba . Mesafe mesafe mesafe yapman gereken bu
Valla helal olsun 2 gündür gitmedim içim içimi yiyor problem olacak mı diyeHak ediyorsa bayramlarda ozel gunlerde olabilir
Çok doğru canım mutluysan sorun degilBence c şıkkı yılda bir sefer belkiyapacak.birşey yok sevilmeyen insanın evinede gidilmez
Erkeklerin %90 aynı galiba eşimde bana dedi hep bu napiyolar sana gerçekten gelin olmak evlenmek zorrrrrrrNe zormuş gelin olmak.ben eşimin ailesinden farklı bir şehirdeyim fakat sıkıldım gerçekten.eşimle bugün tartıştık bu sebepten.eşim kendi gidemediği için bikaç gün göndereyim seni dedi bende tepki verince tartıştık.ailesi napıyormuş bana.
Çok güzel cnm erkekler onu düşünmüyor dedikleri laf sana napiyolar 2 tarafta aynı olacak benim kimsem yok burda napimBen kayinvalidemle ayni sehirde degilim ama annemle ayni sehirdeyim. Ona da haftada 1-2 kez gidiyorum. O da eşim sıkılmasın diye mutlaka sorarım gitmek ister misin diye. Tabii ki asla kalmam. Bence en iyi sıklık bu. Yanlis anlasilmasin ailemle benim ya da esimin hicbir sorunu yok ama yine de eşler sıkılır sonucta. Kayinvalidem de olsaydı boyle yapardım. Ama oyle laf soksa, surat assa ya da iste sizin yasadiginiz gibi seyler yasasam ancak ayda 1 filan giderim.
Aynı bahcedeyim öyle bir soguttuki 500 metre bahçesi olan daha 5 yıllık evimi bırakıp apartmana cikicam belki ayda belki 2 ayda bir anca görürüm bana kalsa onuda görmem ama bırakmaz peşimiziÇok doğru canım mutluysan sorun degil
Hayır canım.Peki siz çalışmıyormusunuz
Kendi gidemiyor diye seni neden gönderiyor ki çok ilginç . Bişey yapması da gerekmiyor illaki eşin olmadan ne işin var.Ne zormuş gelin olmak.ben eşimin ailesinden farklı bir şehirdeyim fakat sıkıldım gerçekten.eşimle bugün tartıştık bu sebepten.eşim kendi gidemediği için bikaç gün göndereyim seni dedi bende tepki verince tartıştık.ailesi napıyormuş bana.
Evet hep kötü biz oluyoruz büyük olup olgun olmuyorlar buda bi ananın kuzusu diye düşünen yokTamam tamam sen kırıl da aman başkası kırılmasın oğulcukları bir dengeyi bulamadıkları için göz yaşı akıtan hep kırılan taraf nedense eş olur..
Sevindim sizin adınıza ne güzel anlayışlı insanlar başka oluyor.Bizim hiç sorunumuz yok severim ama bayramdan bayrama gideriz. Onlar gelir daha çok.
Oooo sizin durumda ciddi ne bu ya bu kadar ogulcuklarsa evlendirmesinlerAynı bahcedeyim öyle bir soguttuki 500 metre bahçesi olan daha 5 yıllık evimi bırakıp apartmana cikicam belki ayda belki 2 ayda bir anca görürüm bana kalsa onuda görmem ama bırakmaz peşimizi
Hemde nasıl çıktı tepeme artık kesiyorum göcebe gibi her hafta elbise tasıyordum..gidip kalmak ne ya? iyi alisirmissiniz. ayagini kes gidip gelmeleri seyreklestir haftada bi gittigine sukreder. tepene cikmis.
Woww güçlü kadınları severim ne güzel istenizi yapıyorsunuz ben hep başkaları mutlu olsun diye tamam diyorum artık yetti kk kadınlarindan aldım gazla mesafe koycammAynı şehir de kalmak niye ? Valla 15 dkkalık mesafedeyim gitmiyorum geliyor kapıyı açmıyorum oğluna da açık açık diyorum istemiyorum ya bu nedir hem bizi sevmezler hem diplerinde olalım isterler bu nedir sende bence daha baştan ezdirme kendini evin var düzenin olmalı senin hayatın evliliğin kv yaşamıyor o hayatı unutma kendine bunu söyle ben bugün gitmek kalmak istemiyorsam gitmem çünkü benim hayatım kararım .
Konuştuk.sadece benim tepkimi görmek istemiş.ailesi hakkında konuştuğumuzda hep mutsuz görünüyormuşum buda eşimi çok üzüyormuş.aynısını ben yapsam üzülmezmisin dedi.Kendi gidemiyor diye seni neden gönderiyor ki çok ilginç . Bişey yapması da gerekmiyor illaki eşin olmadan ne işin var.
Sanki benim esimi anlatıyorsunuz aynisiiiiKonuştuk.sadece benim tepkimi görmek istemiş.ailesi hakkında konuştuğumuzda hep mutsuz görünüyormuşum buda eşimi çok üzüyormuş.aynısını ben yapsam üzülmezmisin dedi.
Bende yeni evliyim.sanırım bu kişilikleri kabullenme aşaması.kararlı durmak lazımSanki benim esimi anlatıyorsunuz aynisiiii
Aksine kocam hiç anneci değildir şansım bu herhalde kocam demese ömrüm geçebilirdi bu evde o teklif etti çıkalım diye şuan gayet mesafeliyiz aramıza Çin seddi ördükOooo sizin durumda ciddi ne bu ya bu kadar ogulcuklarsa evlendirmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?