eşine karışma hiç madem başka bişey takmak istiyor taksın, sıkıntısını çekerken de karışmazsın. madem daha büyük bişey takmak istiyo, güvendiği yer var demek ki... maddi konular zor, umarım toparlarsınız yakın zamanda...
şuan burnum sızım sızım sızlıyor. çünkü çöküyor! sebep? eşim... ve onun bana bunu yapmasına izin veren zayıf iradem.
lanet olsun içimdeki insan sevgisine! herkesten nefret ediyorum. alayı gelse öldürebilirim şuan o derece öfkeliyim!
altınına da teyzesine hepsine lanet olsun. konuyu kapattım ben siz de kapatın lütfen artık yazmayın arkadaşlar.
ilk mesajında ne okuduysam ona cevap yazdım
ne bileyim ben altınlarını kaynvalidene kaptırdığını müneccim değilim herhalde
kimse senin ne yaşadığını bilmiyor yazdığın kadarıyla yorum yaparız
bi kaç saatte verdiği cevaplarda bile bi saldırma durumundasın normalini düşünmek bile istemiyorum
nedemek sıkıntıyı kendi çeksin sen karışma...arkadaşım evlimisiniz bekarmısınız bilmiyorum ama evlilikte tek taraflımı çekiliyor sıkıntılar maddi sıkıntı üstelik...erkekten çok kadına sıkıntı verir..aynı kese...aynı rızık...öyle ayrı gayrı olurmu... bence konu sahibi haklı sonuna kadar destekliyorum...ben olsam bende karışırdım..sonuçta benimde hakkım var kazanılan parada...
ben kendimi biliyorum hayatım, karşı taraf da biliyor, merak etme sen.
tamam işte onu diyoruz o yüzden böyle davranıyorlar
başlığınız bile bir tuhaf."annem "demenizi umut etmek bile lükste bari kayınvalidemi deseydiniz.hatta kaynanaMı bile dememişsiniz kaynanaYı demişsiniz.ta oradan belli içinizdeki insan sevgisi(!)
yazmayacağım dedim illa yoldan çıkarıyorsunuz insanı:)
sen şimdi sütten çıkmış ak kaşıksın değil mi? öyle iyi niyetli saf kanatlı meleksin. o yüzden oturduğun yerden sen ocusun sen bucusun sen öyle-böylesin diye yargılıyorsun tanımadığın insanları. acaba normal olmayan kim ???
elektraya ve sen, ilahi güldürdünüz beni bak burnum ağrıyordu canım sıkılmıştı ona, neşem yerine geldi sayenizde saolun canlar :)))
canım özeline yazdım bi oku..
konu sahibesi hanımefendi hiç normal gelmedi bana vallahi
Eşinizin teyzesinin kızına siz değil kayınvalideniz bilezik takabilir..çünki düğünü olan kişiler değil onun anne-babası takmış size bileziği.Siz bir çeyrek altın taksanız yeter.
Ayrıca kayınvalidenizi arayıp ortalığı bulandırmayın bence,ortada bir sorun görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?