Kaynanayla Arkadaş Olunur mu?

k.validemi çok sever ve sayarım. zaman zaman birlikte gezmek, bir kafede oturup karşılıklı çay muhabbet keyfi de yaptığımız olur. eşimle anlaşamadığım herhangi bir konu haricinde, hemen her konuda hayat tecrübesini önemserim. ama eşimi asla şikayet etmem, çünkü hiç bir annenin evladıyla ilgili bir konuda objektif olabileceğini düşünmüyorum. kısacası k.validem arkadaşım olamaz, öncelikle o benim yaşıtım değil. o da beni arkadaş gibi mümkün değil göremez, görmemeli.

Valla benim kaynişim canım severim hep arkamdadır hiç sırtını dönmedi ben mesafeli değilim kendi annem gibi takılıyorum hareket ediyorum eşimi de şikayet etsem beni tutar saolsun :)

benim kendi kafamdaki dünyada öyle bi iliski var evet :halay:
ama gercekler cok aci maalesef

kesinlikle olmaz diyemem ama büyük olasilikla olmaz, istisnalar kaideyi bozmaz...

kaynanayla hiçbir konunuzu (eş, ev durumu, kendin hakkında) konuşmayın, onlar size doldurulmuş koca olarak geri döner. adı üstünde KAYNANA, arkadaşa bile sır verilmemeli ki kaynanayı da evden uzak tutmalı.

kaynanayla hiçbir konunuzu (eş, ev durumu, kendin hakkında) konuşmayın, onlar size doldurulmuş koca olarak geri döner. adı üstünde KAYNANA, arkadaşa bile sır verilmemeli ki kaynanayı da evden uzak tutmalı.
Kesinlikle katılıyorum eşlerinde gaza gelesileri var heralde anında gaza geliyolar

Valla ben 5 yildir evliyim Birak arkadaşlığı kankayiz
Hatta eşim annesinin korkusundan bana bisey diyemez
Yer kayinvalidecigim onu:KK200::nazar:

bizde geçen eşimle tartıştık ister istemez kaynamam duydu beni tutar diye düşünürdüm ama oğlununu tuttu. bende mesafe koymaya calışıyorum bu yuzden arkadaş olmaz her zman mesafeli olcan .

Kaynanam şu an bizde misafir kardeşlerinin eşleriyle arkadaş gibiler ama akrabalar zaten uzaktan da olsa sık sık görüşürler sürekli bana laf çarpıyor hiç gelin gibi değil benim arkadaşım kardeşim gibi diye yüzüme bakarak söylüyor bende oralı olmuyorum asla saygısızlık etmem elinden geldiğince kıymetlerini bilirim ama o daha fazlasını istiyor. Bir kere yakınlaşayım da oğlunun hatasını söyledim kadın beni suçlamıştı o yüzden mesafe candır. Sizce kaynanayla yakın olmak mı iyidir mesafeli olmak mı
Kesinlikle mesafe mesafe mesafe... ben arkadas gibi oldum da nooldu tepeme cikti. Sen sicak davrandikca onlar simariyor

mesafeli olmak lazım kesinlike. eşin senin annenle öyle olcak mı hayır. sen sürekli ayıp olmasın diye onu da düşünmek zorunda olcaksın. eşin senin anneni düşünmek zorunda mı hayır. sürekli eve gelip gitmesi de hoş değil bence. kendi annemin de gelip gitmesini cok istemem onunkinin de. sürekli kontrol ediliyormuşuz gibi... çok iyi olsalar bile yüzsüzlük olabiliyor insanlar da. onu yapar mısın bunu yapar mısın görürsen şundan alır mısın.. böyle taleple gelince de insan dünya tatlısı da olsa bi soğuyuveriyor zoraki hissediyor. en iyisi mümkün oldugunca mesafe. konuşurken görüşürken çok iyi davranın ama her dakika da görüşüp konuşmayın bence en ideali bu. sonuçta bir anne güzel davranışı hakediyor ama sınırı korumak adına dikkat etmek lazım..

Back
X