- 16 Ekim 2015
- 208
- 199
- 33
- Konu Sahibi turuncupipet
Kaç anam kaaç o daha tehlikeliiiElinden gelse her şeyimize karışacak yönetmeyi çok seven bi tip

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç anam kaaç o daha tehlikeliiiElinden gelse her şeyimize karışacak yönetmeyi çok seven bi tip
Kayılıyorum evlendirmesinler madem oğullarınıKaç anam kaaç o daha tehlikeliiiher şeye karışacaklarsa oğullarını boşayıp anasıyla evlenelim ne farkı kalıyor fazla da karışmaları iyi değil
![]()
Öyle kaynana varmıymış cidden:)Valla benim kaynişim canım severim hep arkamdadır hiç sırtını dönmedi ben mesafeli değilim kendi annem gibi takılıyorum hareket ediyorum eşimi de şikayet etsem beni tutar saolsun :)
Var kız cidden saolsun iyidir hiç kötülüğünü görmedim hep arkamdadır :)Öyle kaynana varmıymış cidden:)
Sizin gibi olsa kayinvalidem inanın birlikte bile yaşarım..öyle demeyeydiniz iyiydi.
Kesinlikle katılıyorum eşlerinde gaza gelesileri var heralde anında gaza geliyolarkaynanayla hiçbir konunuzu (eş, ev durumu, kendin hakkında) konuşmayın, onlar size doldurulmuş koca olarak geri döner. adı üstünde KAYNANA, arkadaşa bile sır verilmemeli ki kaynanayı da evden uzak tutmalı.
Seninki istisnasValla ben 5 yildir evliyim Birak arkadaşlığı kankayiz
Hatta eşim annesinin korkusundan bana bisey diyemez
Yer kayinvalidecigim onu![]()
Kesinlikle mesafe mesafe mesafe... ben arkadas gibi oldum da nooldu tepeme cikti. Sen sicak davrandikca onlar simariyorKaynanam şu an bizde misafir kardeşlerinin eşleriyle arkadaş gibiler ama akrabalar zaten uzaktan da olsa sık sık görüşürler sürekli bana laf çarpıyor hiç gelin gibi değil benim arkadaşım kardeşim gibi diye yüzüme bakarak söylüyor bende oralı olmuyorum asla saygısızlık etmem elinden geldiğince kıymetlerini bilirim ama o daha fazlasını istiyor. Bir kere yakınlaşayım da oğlunun hatasını söyledim kadın beni suçlamıştı o yüzden mesafe candır. Sizce kaynanayla yakın olmak mı iyidir mesafeli olmak mı