Kaynanayla Yanlis anlasilma

Iste bende onu diyorum belki öyle biseyde olmus olabilir illa hesap vermek mi zorundayim yani, orda karsilasmasaydim iyidi hersey zaten ama sinir oldum iste güya eve gitcem demisim sonra gitmemisim kime ne

esim diyor zaten mecbur degilsin hic birseye istemiyorsanda istemiyorum de ama öyle olmuyor ki diyemiyo insan denmezde.
Kaynanami aradigimda dedim böyle böyle demissin güya yalan söylemisim sana esimde geldi bana soruyo (kendisini korudugunu düsünsün istemiyorum kaynanamim) bilmiyorum anlatabildimmi

Allahim bu kvler beni oldurecek
Bizim de kv misafir gelmis. Ben de aksam 10da cikicam isten kp beni alip direk eve goturecekti kendi evime . Sobra kaynana aradi misafir grldi gelirmisin diye. bende dedim ki anne isten 10da cikicam sabahda 8de yine ise gidecem oglum kalsin orda babamda misafir varsa hic gelmesin git gel yapmasin bis yere ben yuruyerek giderim dedim. Hani ayip olmasin misafirlere de dedim. Kv esime soylemis elif iceri bile girmedi demis, bende esime o gun soylemistim zaten oraya gidemicegime babamda yorulmasin dedim ayni bu sekilde esime.
Esimde anne oyle bi anlatiyosunki sanki elif kapiya kadar gelmisde iceri girmemis gibi kiz calisiyo biliyosun demis. Kv de susmus.
iyilikten maraz dogar diye bosuna dememisler valla. Bende kv bisi soylemedim aman onlami ugrascam.

Altli üstlü oturuyorsunuz ve siz eve gidicem diyip acm gidiyorsunuz ... alri pstlüsünüz ama kv size sormaya firsat bulamamis ... ikinizde piskinsiniz

Altli üstlü oturuyorsunuz ve siz eve gidicem diyip acm gidiyorsunuz ... alri pstlüsünüz ama kv size sormaya firsat bulamamis ... ikinizde piskinsiniz
Iste konuda oya. Ben salakmiyimda eve gidiyom diyip alisverise gitcem, zaten eve gelince anlasilcak evde olmadigim

bende şikayet çok direk oğluna sölüyo.. sürekli sikayet edilince ben soğudum galiba orkide beni anlamiyor demiş.
bilemiyorum. ben geç kalmişim bu konuyu anlamam için..

Bakın ama konunuzda tüm gün çalıştım yorgundum evde de işlerim vardı demişsiniz arkadaşımla görüşecektim ama kaynanama yorgunum dedim dememişsiniz. Niye arkadaşımla görüşücem deseniz eşinize avm de gördüm desin ki şaşırmış belli ki ve alınmış.Bir dondurma yiyelim demek sizin için onun dediğini yapmış olmak ya da emrivaki mi oluyor yani kadın ne güzel bir yerde oturalım demiş ne var bunda bir dondurma yiyip öyle avm ye gidebilirsiniz demek ki yorgun değildibiz kendi anneniz istese hiç öyle demezdiniz tabi eşinize de bizle dondurma yemedi ama avm ye gitmiş der yani

nerden çikti avm de...
seni konumdan mi takip etmiş
ne işi vardi ...:)
ben hiç sormuyorum nereye gidecegimi ne yapacagi:)
onlar bana soruyo haber vermek için ..
oğluna soruyo ya..
orkide bana sormuyo demiyo ki:)
kimse kimseye hesap vermek zorunda degilsin sen kafana göre takıl gez...

umrumda olmaz ne derse kime derse desin. unutur geçerim o kendi sinir olduğuyla kalsın :)

Simdi siz ne düsünüyorsunuz benim aklim karisik ona karsi iyi mi kötümü nasil davrancagimida bilmiyorum.

Aynisi bizim gelinden benim annemin basina gelse bende kizardim[/QUOTE]
Empati yapıp üzerine siz ne düşünüyorsunuz, iyimi kötümü davranayım demek ne oluyo ??
Onlarla birşey yapmak istemiyorum u vurgulamışsınız acaba vedalasirken ne dedim kısmını gerçekten hatırlamıyor olabilirmisiniz oda ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…