Iste bende onu diyorum belki öyle biseyde olmus olabilir illa hesap vermek mi zorundayim yani, orda karsilasmasaydim iyidi hersey zaten ama sinir oldum iste güya eve gitcem demisim sonra gitmemisim kime neLuluuu1 annenlerin yanından ayrıldıktan sonra tuvalete de gittim de eşine....belki onu da söylememissindir.Haberleri olsun...amma uzamış mevzu boşver.Olabilir eve dönerken aklına bir ihtiyacın da gelebilir ,anı karar değişikliğin de olabilir.Zaten aynı binada oturuyormussunuz.Bu uzun soluklu bir yolculuk,küçücük şeylerle birbirinizi bunaltmayin.Yoksa çok cabuk yuzgoz olursunuz.
Iste konuda oya. Ben salakmiyimda eve gidiyom diyip alisverise gitcem, zaten eve gelince anlasilcak evde olmadigimAltli üstlü oturuyorsunuz ve siz eve gidicem diyip acm gidiyorsunuz ... alri pstlüsünüz ama kv size sormaya firsat bulamamis ... ikinizde piskinsiniz
O zaman bosver evdeydim sonradan karar verdim cikmaya deseydin ...Iste konuda oya. Ben salakmiyimda eve gidiyom diyip alisverise gitcem, zaten eve gelince anlasilcak evde olmadigim
Hatalı olan sizsiniz eğer yorgunsanız o zaman gidip avmde gezmez direk eve giderdiniz bu kadar net . Kadın kocana söylemekte haklı bende olsam söylerdim
bende şikayet çok direk oğluna sölüyo.. sürekli sikayet edilince ben soğudum galiba orkide beni anlamiyor demiş.Allahim bu kvler beni oldurecek
Bizim de kv misafir gelmis. Ben de aksam 10da cikicam isten kp beni alip direk eve goturecekti kendi evime . Sobra kaynana aradi misafir grldi gelirmisin diye. bende dedim ki anne isten 10da cikicam sabahda 8de yine ise gidecem oglum kalsin orda babamda misafir varsa hic gelmesin git gel yapmasin bis yere ben yuruyerek giderim dedim. Hani ayip olmasin misafirlere de dedim. Kv esime soylemis elif iceri bile girmedi demis, bende esime o gun soylemistim zaten oraya gidemicegime babamda yorulmasin dedim ayni bu sekilde esime.
Esimde anne oyle bi anlatiyosunki sanki elif kapiya kadar gelmisde iceri girmemis gibi kiz calisiyo biliyosun demis. Kv de susmus.
iyilikten maraz dogar diye bosuna dememisler valla. Bende kv bisi soylemedim aman onlami ugrascam.
cünkü sürekli kaynanamim istedigi olsun istemiyorum, zaten alt üst oturuyoruz istemedigim zamanlardada görmek zorundayim, bari disarda rahat biraksinlar, bi dondurma yiyebilirdim evet ama arkadasimda beni bekliyordu diye benim isim var arkadasla az görüscez sonra eve gidicem dedim.
Belki yorgunluktan yanlis da söylemis olabilirim ama aslinda öyle dedigime eminim ama kaynanam diyorki vallah sadece eve gidicem demistin.
Insan kendisiyle süphe etmeye basliyor emin oldugu halde.
nerden çikti avm de...kizlar gecenlerde bi yanlis anlasilma oldu oda söyle, benim kayinpederimle disarda az isimiz vardi kaynanamda geldi, bende zaten isten gelmistim cok yorgundum, isimiz bittikten sonra benimle dondurma yemek istediler ama benim canim istemiyordu cünkü yorgundum ve islerim vardi daha ve onlarla birliktede bisey yapmak istemiyordum, bende orda güya demisimki ben eve gidicem ama aslinda ben az arkadasla buluscam ordan sonra eve gidicem dedigimi hatirliyorum ama kaynanam diyorki tek eve gidicem demisim neyse belki yorgunluktan sasirmis olabilirim fazla uzatmadim gelelim konuya.
Alisveris merkezinde kaynanamla karsilastik tabi bi tuhaf oldu hani sen eve gidicektin gibisine, sonra gitmis bunu esime söyledi iste galiba bize yalan söyledi bize eve gitcem dedi ama sonra gezerken gördük hani bizi istemiyomu gibisine esimde tabi bana geldi anlatti bende cok sinirlendim kaynanami aradim ne sikayet ediyosun gibisine böyle böyle demissin oda diyo yok ben öyle yalan söylüyo kelimesini hic kullanmadim o yanlis anlamis falan diyo hem mecbur degilsinki bizimle gezmeye ben sadece sasirdim eve gidicem diyip disarda görünce falan.
Bende acikladim söyle böyle oldu ben öyle dedigimi hatirlamiyorum ama neyse ben yinede kirilsinlar istemedim ama söyle düsününcede cok sinirleniyorum hesap vermek zorunda degilim kimseye ama sadece o yanlis anlasilmayi düzeltmek istedim ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama kaynanamada söyledim madem sikayet ediyomus gibi olmak istemedin ozaman esimede söylemicektin gelip direk bana sorcaktin dedim. Oda dedi sorcaktim zaten ama firsat olmadi ama aklimdaydi dedi.
Simdi siz ne düsünüyorsunuz benim aklim karisik ona karsi iyi mi kötümü nasil davrancagimida bilmiyorum.
Aynisi bizim gelinden benim annemin basina gelse bende kizardim
Aynen öyle yani anne benim özel birkaç işim var dese onlarda Peşine düşmez sonuçta konu sahibi çelişkilibende , kv yorgunum deyip gitse sonra avm gezse bende kocama cırlarım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?