- 30 Eylül 2022
- 2.547
- 3.439
- 63
Kadın pavyona mı gitmiş nere gitmiş bayram günü kocasıyla annesine gitmiş çocuğu olsa onuda alır giderdi konuyu nerelere getirmişsinAllah Allah yahu ne kadar içiniz kotu böyle giderim dönmem demesinin sebebini anlatouorum nereden neler çıkarıyorsunuz. Diyorum ya keşke olsa da dizini.kirip otursa eve ocağa sahip çıksa colugum çocuğum var deyip bi olgunlassq
Biz gayet iyi anladık merak etmeyin. Özetleyeyim, siz de anlayın:Ne diyim herkes ne anlamak neresinden ne duymak istiyosa onu anlıyo bacım
Yalnız çocuk doğurmuşsunuz ama yakındır kocanız atar sizi kapı önüne bak benden söylemesiYani kısır olmak suç mu bir sağlık sorunu ne yapalım atalım mı kapıya ne biçim insanlarsınız yaa
Sende kına yakarsınYalnız çocuk doğurmuşsunuz ama yakındır kocanız atar sizi kapı önüne bak benden söylemesi
Ay kocası kendi kızına bile "annenle sizin için evli kalıyorum yoksa evli kalmazdık" demiş. Daha ne olsun.Yalnız çocuk doğurmuşsunuz ama yakındır kocanız atar sizi kapı önüne bak benden söylemesi
Söz yakacağımSende kına yakarsın
Meslekleri karistirmasakAy cidden öğretmenmişsiniz. İnsan nasıl bu kadar kendini geliştirmeden yaşar bunca yıl da adeta bir koca karı lafları eder burada. Siz bı kafayla hangi öğrenciye ne verebilirsiniz? Yazık cidden.
Eşiniz size karşı kötüymüş ama siz de kötü niyetli, düşünceli bir insansınız. Karı koca tam birbirinize layıksınız.
Zerre uzulmedim. Gormus adamda icindeki kotuluguAy kocası kendi kızına bile "annenle sizin için evli kalıyorum yoksa evli kalmazdık" demiş. Daha ne olsun.
Niye yoksa kocam da gözün mu varSöz yakacağım
Konu sahibi anlamıyor ki takmış eltiyeAy kocası kendi kızına bile "annenle sizin için evli kalıyorum yoksa evli kalmazdık" demiş. Daha ne olsun.
Kötülerden uzak durmalisinnnn annenin sözünü dinleyipZerre uzulmedim. Gormus adamda icindeki kotulugu
Ailede dişini geçirebileceği tek kişi elti çünkü. Heyhat, elti "çok da fifi" diyorKonu sahibi anlamıyor ki takmış eltiye
Yok ya ne yapayım insanlıktan nasibini almamış kocayıNiye yoksa kocam da gözün mu var
Yok diş falan geçirmek gibi bir gayemiz yokAilede dişini geçirebileceği tek kişi elti çünkü. Heyhat, elti "çok da fifi" diyor
Dur bakalım kocasında gözümün olmasına kadar düştükAilede dişini geçirebileceği tek kişi elti çünkü. Heyhat, elti "çok da fifi" diyor
Hadi hadi anladim ben seniYok ya ne yapayım insanlıktan nasibini almamış kocayı
Yahu iyice drama Queen e bağladınız sizde :))Birkaç yorumunuzu okudum, midem bulandı.
Kendi ezikliğini örtmek, koca tarafından insan yerine koyulmak için bir umut yaranma çabası, başka bir kadını ezmek zorunda hissetmek epey acınası.
Eltiye mi üzülsem size mi acısam bilemedim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?