Kaynım..

Kızlar Kaynımla hep sorunlu bir dialogumuz oldu hiç anlaşamadık. Eşimle ortak iş yaptılar 20 milyarlık altınımı yedi 1 tirilyonluk iş batırdı vs. Vs. Sonunda abisi ile konuşmuyor.

Eşim işi dolayısı ile şehir dışında kalıyor. Belirli Zaman'lar geliyor eve. Kaynımda görümcemle birlikte bir kaç sokak üstte dedelerinde kalıyorlar. Kaynım dedesinin maaş kartını alıp bankadan habersizce para çekmiş. Dedede bunu öğrenip söylemiş. Galiba dede bunu evden kovdu tam söylemiyor neyin ne olduğunu. Neyse derdim şu.

Geçen gece saat 04.30 telefonum çalıyor. Kaynım Arıyor açmadım. Ertesi gün dönmedim sormadım. Yüz yüze geldik konusu açılmadı vs. Sonuçta ben evde YANLIZ kalıyorum sen bekar adamsın gece neden o saatte arıyorsun. (Ben hinlik düşünüyorsam açıkça yazabilirsiniz.)

Dün akşamda saat 21.30 zil çaldı baktım çat kapı gelmiş. Dolabı kurcalıyor
-Yemek yok mu ?
-Yok. Kusura bakma geleceğini düşünemedim.
-Buzlukta et var et pişirsene yiyelim stok mu yapıyorsun ?
- Kurcalamasana dolabı.
- Tv de başka bişey yok mu ?
- Yok ben bunu izliyorum
Sonra yattı koltuğa uyudu. Pis pis ( koltuk kılıflarını yeni yıkamıştım )
Hamileyim işten geliyorum uzanmak istiyorum evimde rahat rahat dolaşmak istiyorum. Sen kimsin çoçuk neden geliyorsun ?
Görümcem geldi sonra dedesine gönderdi bunu.
Eşime söyledim aynen bu şekil gelmesin kardeşin istemiyorum vakitli vakitsiz geliyor yemek soruyor Tv me karışıyor hükümdarlık kurmak istiyor sen yokken dedim. Eşimde konuşmuş ablasıyla. Tamam ben konuştum gelmicek dedi. Ama görümcem hiç bişey yok Muş gibi davranıyor.Ama ben bu çoçuğa Nasıl tepkimi iyice koyabilirim. 25 yaşında Bi insansın sen akıl et bazı şeyleri.
Kafamda deli sorular :)
Sinir oldum dengesizmiş

Haddini bildirin anlamiyosa kovun gitsin hadsiz....

Açmayin kapıyi mecbur degilsniz terbiyesiz adam...

Sinir oldum dengesizmiş

Haddini bildirin anlamiyosa kovun gitsin hadsiz....

Açmayin kapıyi mecbur degilsniz terbiyesiz adam...
Henüz tekrar gelme girişimi gibi bişeyi olmadı valla kovucam bu sefer. Eşimde arkamda kov gitsin diyor zaten.

kocan yok kaynının senle bir bağı yok resmen yabancı bir kadının evine zorla girip haneye tecavüz ediyor karakola şikayet et.bu ne pişkinlik..kocan başka şehirdeyse sende kocanın yanına gidemiyor musun neden ayrı yaşamak zorundasın ki.

kocan yok kaynının senle bir bağı yok resmen yabancı bir kadının evine zorla girip haneye tecavüz ediyor karakola şikayet et.bu ne pişkinlik..kocan başka şehirdeyse sende kocanın yanına gidemiyor musun neden ayrı yaşamak zorundasın ki.

Eşim futbolcu bu sene başka bir şehiree transfer oldu. Ben bir şirkette ön muhasebe departmanında çalışıyorum. Doğum paramı almak istiyorum. doktorum burada bir kaç ay sonra ağırlaşıcam nasıl gidip gelicem 5-6 saatlik yolu. E doğum nasıl olacak yanına gidrsem ? Vb. şeyler. Merakını giderebildim mi sevgili parkbyull parkbyull :KK16:

Eşim futbolcu bu sene başka bir şehiree transfer oldu. Ben bir şirkette ön muhasebe departmanında çalışıyorum. Doğum paramı almak istiyorum. doktorum burada bir kaç ay sonra ağırlaşıcam nasıl gidip gelicem 5-6 saatlik yolu. E doğum nasıl olacak yanına gidrsem ? Vb. şeyler. Merakını giderebildim mi sevgili parkbyull parkbyull :KK16:
doğumdan sonra gidersin umarım sonuçta futbolcularda 3-5 ayda bir yer değiştirmiyordur heralde yattarayı yıllardır ts de gördüğümüze göre;)bende polis eşiyim beni yanlış anlama alay etmek için falan sormadım hani bizler mecburiyetten ayrı kaldık yeri geldi ama böyle bir sebep değilse direkt bas git derim kaynınla uğraşana kadar kafan rahat olur.

doğumdan sonra gidersin umarım sonuçta futbolcularda 3-5 ayda bir yer değiştirmiyordur heralde yattarayı yıllardır ts de gördüğümüze göre:KK66:bende polis eşiyim beni yanlış anlama alay etmek için falan sormadım hani bizler mecburiyetten ayrı kaldık yeri geldi ama böyle bir sebep değilse direkt bas git derim kaynınla uğraşana kadar kafan rahat olur.
Prof. lig futbolcusu hariç diğerleri senelik anlaşma imzalıyorlar canım. 9 ay sözleşmeli falan oluyorsun
9-10 ay mecbur ayrı kalıyorsun.
Bi sene dayanamadım gittim ama olmadı yapamadım. Geri topladım tası tarağı döndüm. Kimse yok tanıdığın muhabbet edeceğin bilmediğin bir şehir zor oluyor. Kamplaı var evde kalmıyorlar haftasonları falan. Zor oluyor yani anlatacağım.
Bu sene hamileyimde dediğim gibi . . E bide oraya kira vereceksin 600-700 en az
burada ki evim kira 1000tlMantıklı olan bu bizim için..:KK35:

Prof. lig futbolcusu hariç diğerleri senelik anlaşma imzalıyorlar canım. 9 ay sözleşmeli falan oluyorsun
9-10 ay mecbur ayrı kalıyorsun.
Bi sene dayanamadım gittim ama olmadı yapamadım. Geri topladım tası tarağı döndüm. Kimse yok tanıdığın muhabbet edeceğin bilmediğin bir şehir zor oluyor. Kamplaı var evde kalmıyorlar haftasonları falan. Zor oluyor yani anlatacağım.
Bu sene hamileyimde dediğim gibi . . E bide oraya kira vereceksin 600-700 en az
burada ki evim kira 1000tlMantıklı olan bu bizim için..:KK35:
hakkında hayırlısı olsun peki böyle nereye kadar gidecek yani eşin profesyonel lige mi geçecek başka planlarınız mı var yoksa bu şekilde alışacak mısınız gerçi boşver mevzu bu değil kaynına laf çarpma direkt tabiri caizse dümdük söyle ne söyleyeceksen kapını daha da açma.

hakkında hayırlısı olsun peki böyle nereye kadar gidecek yani eşin profesyonel lige mi geçecek başka planlarınız mı var yoksa bu şekilde alışacak mısınız gerçi boşver mevzu bu değil kaynına laf çarpma direkt tabiri caizse dümdük söyle ne söyleyeceksen kapını daha da açma.
Birikim yapmak istiyoruz. Çünki bu işte para dışarda oluyor genellikle. Tekrardan ev almak istiyoruz ( ilk evimi ve altınlarımı kaynım yüzünden satmak zorunda kalmıştık ) En fazla 3-5 sene daha oynayacak çünki bu şimdi anlaştığı ücretlere. Yaş geçtikçe peşinatları da düşüyor.

Kardeşi ile konuşmuyorlar çünki çok kötü kavga ettiler en son tekrar muhattap olmak istemiyor herhalde bilmem. Belki de numarası yoktur. Nedenini düşünmek aklıma gelmedi :)
Bir kere açmadım kapıyı sokakta yattı arabasının içinde ama sabah olunca ekmek almış gelmişti sinir etmişti beni. O Zaman'da hamileydim sinirlerimi bozuyor bu çoçuk benim.
Abisiyle küs ve yüzsüz yüzsüz evine geliyo pes valla.

Yuh yaa yuzsuzlugun bu kadari. Benim kaynimda gelir durbunden bakarım abin evde yok derim tamm yenge der iner aşağı..eğer birşey için gelmişse kapıya açarım vee yüzüme bile bakmaz sorar tekrar gider..bence kapıyı çaldığı zamn abin yok acamam de olsun bitsin.zaten abiylede konusmuolar bi iki böyle söyle gelmez belki daha.

Kapıyı açmam. Tek başına ne işi var sizin evinizde terbiyesiz adam.
Kesinlikle açmayın kapıyı kalsın kapı önünde. Hamilesiniz uykunuz ağır olur.

Back
X