Kaynım..

Şu an bir daha idolüm oldu :KK70: çık aradan annen gelsin yorumlara :KK70: Çok iyi yaaa. :KK70:
Şaka bir yana en güzelini en iyisini yapmış. Babanda arkasında durmuş belli ki benim eşimde arkamda çok şükür. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. En güzeli.

Hatta kayınpederi babaanneme bu gelin çok fena hanım,bizi de bizim oğlanı da döver demiş:KK53:

Valla şuna yıldır dedemi 2-3 hala amcaları da 4-5 kere gördüm korkudan gelmediler bir daha şükür :rapci:

Ne kadar yüzsüzmüş kayının insan abisiyle küsken hiç o evde yok diye gelip eve yerleşir mi?
Ama bir daha ki sefere alma eve müsait değilim de. Bir daha gelirse yine aynısını yap. O yüzsüz yüzsüz gelirse sende onu tersle gelmez sonra.:KK49:

Senin eşin evde yokken onun eve gelmesi hic doğru degil asla kabul etme tavrıni net koy araya kimseyi sokma direk yuzune soyle ben bile okurken sinir oldum ne demek buzdolabını açıp kurcalamak Allahım sabır ver

Ablasıyla ve dedesiyle aynı evde kalıyor canım. Bana gelmek istiyor NE bileyim ben dengesiz.

Anladım... Ilk yapacağın tavrını koymak.. Ve en onemlisi birazda eşinin tepkisi senin rahatsızlığını bi sekilde söylemesi gerek küsler demiştin biliyorum ama en azından bak esim hamile yatıp dinlenmesi gerek. Boyle her dk cat kapı gidilmez deyip Vs konuşması gerek....

Anladım... Ilk yapacağın tavrını koymak.. Ve en onemlisi birazda eşinin tepkisi senin rahatsızlığını bi sekilde söylemesi gerek küsler demiştin biliyorum ama en azından bak esim hamile yatıp dinlenmesi gerek. Boyle her dk cat kapı gidilmez deyip Vs konuşması gerek....

Hamilesin demi cnm oyle okudum sankı

Ay yapmayın böyle şeyler. Ninesini altın için kesen torunlar, komşusunu on lira için öldürenleri duymadınız mı hiç?
Bu çocuk dedesinden para çaldıysa abim nasılsa yok hamile kadın evde altını parası vardır diye de düşünebilir. Sadece çalsa neyse de öldürür bile Allah korusun.
Almayın yalnızken böyle tekin olmayan insanları kayınbirader bile olsa. Allah korusun cidden ben endişelendim sizin adınıza.
Çok kinlendirmeden sinirlendirmeden abin duydu gelmeni bir daha geldiğini duymayayım dedi falan diye kibarca şutlayın gelmesin bir daha.

Eşin yokken ne işi var sinir oluyorum şöyle erkeklere.gayet haklisin canim ama cok yüzsuz kesin gelir o yine

Bir daha gelmeye kalkarsa kapıdan geri çevireceğim. Sağolun kızlar. Demek ki tek ben böyle düşünmüyorum.
Bakın durum çok ciddi kapıdan çevirmeyi bırakın direkt olarak kapıyı hiç mi hiç açmayın.
İyice kilitleyin kapınızı camları da kapatın sıkı sıkı dikkatli olun.
Bakın hırsız adamdan her şey beklenebilir ben burda okurken tedirgin oldum size bir zarar verse napıcaksınız? Biraz gururlu bi adam gider parkta yatar ama yalnız yengesinin evine gelmez adam tam bir pislik.

Geçen senede böyle yaptı geldi bende kaldı ertesi gün pazar koca gün evde oturdu. Sen dedim benim başımda mı oturacaksın eşim yok kimse yok evde. Ben evi temizlerken o evi dağıtıyor. Gitsene evden temizlik yapıyorum ben dedim. Gitmedi yüzsüz. Oturdu dolapta me var NE yok yedi üstüne. Ama gelirken elinde Bi poşet Bi şey getirmez anca yer.

Kızım sen elin adamını niye evinde misafir ediyorsun. Geldiğinde kapıyı açma. Olurda boş bulunur kapıyı açarsan eve coreklendirse ara görmeniz gelsin götürsün. Oldu da kaldı gitmiyor evinden ara polisi onlar çıkarsın.

Abisi varken zaten kapımın önünden geçmiyor. Birde bana diyor kocan Ne Zaman gelecek senin. Dedim ki yeni geldi yeni gitti. He iyiymiş o Zaman dedi yattı koltuğa uzandı. Ne bileyim neden demedim ben ona yüzüm tutmadı galiba. Bir daha kine bu şekil söylemeliyim.

Bir dahakine yolda geliyor de.

Asla kapinizi acmayin, tepki verirse soyleyin esim yok ben evde yalnizim kusura bakma seni evi alamam deyin. Zaten esinizlede konusmuyormus, sizden yuz bulmasin

sana israrla herkes kapiyi acma diyor sen hala israrla kapiyi acip kovma derdindesin kapiyi acma koca adam sana zorla bisey yapsa ne yapabileceksin..belliki normal biri degill.normal adam kus oldugu abisinin evine gitmez.kotu biri belliki.kotuden uzak dur.acma kapinii..

Söz konusu kayın belli ki patavatsız,adap usül nedir bilmeyen biri ve bu durum çok sinir bozucu.
Ama evde yalnızken eve almam,eşim evde yokken ne işi varmış düşünceleri de oldukça yanlış,herşeyi belaltı vurmamak gerek.Sonuçta eşin kardeşinden bahsediliyor ne demek kapı açmamak ya da yalnızım gelemezsin filan.
Köşedeki bakkal,manav ya da mahalleninin tesisatçısı mı bu adam eşim evde yokken gelmesi uygun değildir mantığı olsun.
Sorun şurda;durduk yere gelip eve çöreklenmesi,başına buyruk davranması..Bu,eş evdeyken de çok büyük sorun ve insanı geren bir durumdur.
Söz konusu kayın belli ki patavatsız,adap usül nedir bilmeyen biri ve bu durum çok sinir bozucu.
Ama evde yalnızken eve almam,eşim evde yokken ne işi varmış düşünceleri de oldukça yanlış,herşeyi belaltı vurmamak gerek.Sonuçta eşin kardeşinden bahsediliyor ne demek kapı açmamak ya da yalnızım gelemezsin filan.
Köşedeki bakkal,manav ya da mahalleninin tesisatçısı mı bu adam eşim evde yokken gelmesi uygun değildir mantığı olsun.
Sorun şurda;durduk yere gelip eve çöreklenmesi,başına buyruk davranması..Bu,eş evdeyken de çok büyük sorun ve insanı geren bir durumdur.

vallahi gazeteleri acin bakin nelerr neler oluyor bu ulkede.kimsenin niyetini bilemeyiz bu yuzden her zaman tedbirli olmaliyiz.yaklasim cirkin bu cirkinliktende hersey beklenir.

İ
sana israrla herkes kapiyi acma diyor sen hala israrla kapiyi acip kovma derdindesin kapiyi acma koca adam sana zorla bisey yapsa ne yapabileceksin..belliki normal biri degill.normal adam kus oldugu abisinin evine gitmez.kotu biri belliki.kotuden uzak dur.acma kapinii..
ikimizde aynı şeyi söylüyoruz bilmiyorum farkında mısın? Ne bu hiddet ? Ne bu celal ? Artık Ne yapacağımı biliyorum bu konuda.

Back
X