- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi elmadilimi
Sizin aranız neden bu kadar kötü oldu? Yani ben hicbirseyin tek taraflı olduğunu düşünmem de size neden böyle davranıyor?
Bu arada çocuk sadece sizin çocuğunuz değil bir babaanne dede ve dayısı var. Orta yolu bulmaniz lazım.
Bizim de rest çeken bir akrabamiz vardı kendisi kanserden oldu ve çocuğunu hiç gorusturmedigi insanlar büyütüyor. Hayat bu kimin kimin eline düşeceği belli olmuyor o yüzden bu kadar uçlara varmayin.
Sebebini biri daha sordu söyledim, size de söyleyeyim. Klasik kv gelin çatışmaları. Köy usulü ile evinin hizmetçiliğini yapayım istiyor, o ne derse he tamam ana diyeyim istiyor. Oğlunu kıskanıyor. Bunlar işte sorunlar.
Ayrıca da çocuk sadece benim çocuğum tabi ki. Onlara torun yiğen olsun diye doğurmadım.
Kayınvalideniz 2 yaşında çocuğa annene vur herşeyi kır dök mü diyor çok mantıksız değil mi yahu ne alaka yani tamam size karşı soğuk olabilir ama bunu küçücük çocuğa demek için baya sorun olması lazım hem çocuk bu zaten size söyler bunları ayrıca 6-7 ay göstermemişsiniz şimdi zaten gidecektim diyorsunuz bana inandırıcı gelmedi. Çağırdım gelmek istemediler falan diyorsunuz hem de görüştürmedim çocuğumla diyorsunuz çelişkili yani kaynınızda annesinin üzülmesine torununu görmemesine bozulmuş ne olursa olsun onun torunu görüşmesenizde eşinizle çocuğu gönderebilirdiniz ben olsam geline değil ama kardeşime yazardım tama bir sorun oldu ama torunun görmek istiyor üzülüyor diye.
Sadece 2 yaşındakine değil 6-7 aylık olan torununa da söylüyor, daha karnımdayken de söylüyordu, doğsun da göstereceğim sana diye. Bi mantık olması mümkün olmadığı için mantık aramıyorum ben de söylediklerinde yaptıklarında.
6-7 ay çocuğu göstermedim değil, görüşmek istemedim. Dolayısıyla torunlarını da göremediler dedim. 6-7 aydır gitmeyip şimdi gitmeyi düşünme sebebim de, öncelikle bu zamana kadar haftasonu hariç vaktimizin olmaması ve de en azından kv bu süreçte belki kendini toparlamıştır düşüncesi. Gidecektim demek de can ciğer olacağım her hafta gideceğim demek değil. Mecburiyet bi nevi. Gitseydim de bi dahaki gidişim yine 5-6 ay sonra olurdu yani.
Babasıyla gönderebileceğim yaşta değil oğlum, 2,5 yaşındaki çocuğu ne kadar yakın bi şehir olsa da şehir dışına gönderemem. Çok özledilerse gelip görebilirlerdi. Ayağıma gelmek olarak görüyorlarsa dışarıda görüşselerdi. Ben torunlarını göremezler demedim ya da çocuğu intikam için kullanmadım. Şu an şartlar müsait değil küçük olduğu için.