- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Kim anlama ozurlu belli. Kizin eve sik sik gelip gitmesinden degil, kalmasindan bahsediyoruz. Kiz o evde ogullarindan birinin sevgilisi sifatiyla kaliyor, yoksa ac-acikta kaldigi icin degil. Kizi sokakta bulup sahiplenmemis hic kimse, ogullarinin sevgilisi oldugu icin almislar evlerine. Onun zaten koyde de olsa bir ailesi var, sehirde yalniz kalip calisarak kendi hayatini kurmasi kizin kendi tercihi. Bu "ona sahip cikan aile" yarin ogullari ile arasi bozulsa "onu kapiya koyan aile" olmayacak mi? Laf..
Gordugum kadari ile yarasi olan gocunuyor yazdiklarimdan, normaldir. Bu forumda bunca kiz, kadinin icinde her turlu insan olacak tabii ki.
Kim anlama ozurlu belli. Kizin eve sik sik gelip gitmesinden degil, kalmasindan bahsediyoruz. Kiz o evde ogullarindan birinin sevgilisi sifatiyla kaliyor, yoksa ac-acikta kaldigi icin degil. Kizi sokakta bulup sahiplenmemis hic kimse, ogullarinin sevgilisi oldugu icin almislar evlerine. Onun zaten koyde de olsa bir ailesi var, sehirde yalniz kalip calisarak kendi hayatini kurmasi kizin kendi tercihi. Bu "ona sahip cikan aile" yarin ogullari ile arasi bozulsa "onu kapiya koyan aile" olmayacak mi? Laf..
Gordugum kadari ile yarasi olan gocunuyor yazdiklarimdan, normaldir. Bu forumda bunca kiz, kadinin icinde her turlu gecmise sahip insan olacak tabii ki.
bende evlenmeden once gittim kaldi..birbirimiizi daha yakindan tanidik..ne var yani bunda???kizin ailesi ve kayinvaliden karismiyorsa size bisey dusunmek dusmez..
anlama ozurlu belli.
Bunu kastediyorum. Iste birisi bu konu ile kendi gecmisi ile iliski kurmus. Ben de "her turlu gecmise sahip insan var bu forumda, yarasi olan gocunuyor dediklerimden" diyorum, yalan mi yazayim yani, oyle degil mi? Hakaret bunun neresinde?
Gordugum kadari ile yarasi olan gocunuyor yazdiklarimdan, normaldir. Bu forumda bunca kiz, kadinin icinde her turlu gecmise sahip insan olacak tabii ki.
iki üyeliğiniz mi varKim anlama ozurlu belli. Kizin eve sik sik gelip gitmesinden degil, kalmasindan bahsediyoruz. Kiz o evde ogullarindan birinin sevgilisi sifatiyla kaliyor, yoksa ac-acikta kaldigi icin degil. Kizi sokakta bulup sahiplenmemis hic kimse, ogullarinin sevgilisi oldugu icin almislar evlerine. Onun zaten koyde de olsa bir ailesi var, sehirde yalniz kalip calisarak kendi hayatini kurmasi kizin kendi tercihi. Bu "ona sahip cikan aile" yarin ogullari ile arasi bozulsa "onu kapiya koyan aile" olmayacak mi? Laf..
Bunu kastediyorum. Iste birisi bu konu ile kendi gecmisi ile iliski kurmus. Ben de "her turlu gecmise sahip insan var bu forumda, yarasi olan gocunuyor dediklerimden" diyorum, yalan mi yazayim yani, oyle degil mi? Hakaret bunun neresinde?
Hakareti yanlış yerde arıyorsunuz, bakın hakaret burda. Eğer bu size hakaret gibi gelmiyorsa sebebi şu olabilir; forumda ceşit cesit insan var hepsinin terbiyesi bir olacak diye bir kaide yok değil mi?
Yani birisi bana anlama ozurlu dediginde tesekkur mu etmeliyim sizin terbiye anlayisiniza gore? Biri olayi kendi gecmisi ile bagdastirdiginda "Aa, siz de mi oylesiniz, o zaman fikrimi degistirdim, bu kizin yaptiklari son derece normal, pardon, pardon.." mu demeliyim? Bu mudur yani?
Siz ne söylediğinizi iyi biliyorsunuz demogoji yapmayı bırakın ! Yada kıvırmayın diyeyim hakaret neresindeymiş birde.
Ben şimdi yazıyorum ya bende mi kaldım acaba ? ? ? Ben sevgilimin ailesiyle evinde kalmadım ama şuan konuyu açan evin gelinide olsa karışma hakkı bulunmayan biri.
Ayrıca kalması mesele değil , kıza söyledikleri mesele.
Hayır, Kötü içerik butonunu kullanmalısınız.
Sizin savunduğunuz şey başka. Başından beri "aaaaa ne kadar geniş kadın varmış kk da, hepsinin anası babası fazla rahatmış demek ki" vs tarzında konuşuyorsunuz. Aksini söyleyenlere tahammülünüz yok. Üslubunuz çok itici ve sert.
Aksini soyleyenler bana saldirir bir uslup kullanmadikca tahammulum var, benim fikrimi savunup ayni sekilde dusunenlere saldirir bir sekilde cevap vermedikce var, konuyu bastan okuyun isterseniz. Sirf "sana neee..." diye yazilmis mesaj bile var bu forumda. Once herkes kendi ayibini gormeli.
Aksini soyleyenler bana saldirir bir uslup kullanmadikca tahammulum var, benim fikrimi savunup ayni sekilde dusunenlere saldirir bir sekilde cevap vermedikce var, konuyu bastan okuyun isterseniz. Sirf "sana neee..." diye yazilmis mesaj bile var bu forumda. Once herkes kendi ayibini gormeli.
bi tarafta kimseyi karalamamaya çalışan daha anlayışlı yaklaşan bayanlar var bi tarafta da ahlak bekçiliğine soyunanlar. kimse kimsenin yaşantısına geçmişine dil uzatmasın lütfen. yarası olan gocunur falan filan yazılıyo o halde bazıları da çok istemiş sevgilisinin ailesinde kalmayı kalamadıkları için dert olmuş. herkes kendi yaşantısına baksın.
[ı]öyle valla aksini savunanlar yarasından gocunuyorsa birileri de çok istemiş ama fırsat bulamamış sevgilisinde kalmaya sonra da böyle dert olmuş.[/ı]
Bi dakka azıcık geçmişimden bahsedicemBu zamana kadar kız arkadaşım evinde bile kalmadım,hatta pimpirikliyimdir anneannemlerde bile tek başıma kalamam(ev köy yeri ve giriş kat)Ayrıca erkek kuzenlerimle aynı ortamda oturmam bi hoşgeldin derim başka odaya giderim.He ben sana bunları "Bak bak geçmişim süt gibi benbeyaz"demek için yazmadım senin kurduğun yanlış oran orantıya tepki için yazdım,demekki ben geçmişimle konuşmuyorum!!!Yani kuyruk acım faln hiiiçç yok!Dedik ya!Çaresi basit nişanlısının tapusunu almadı beğenmediyse aile yapısını iade etsin!!!50-60 yaşında insanlar sizin yüzünüzden bu yaştan sonra fikir değiştiremez dedik biz!!Aa aferin kıza abone olsun eve tasını tarağını toplasın kalsın demedik!!Ne çelişkili bir konu!Yeri gelir"burası benim evim vah vah kaynanam karışıyo,misafirim istediıim gibi ağırlayamıyorum"dersiniz,siz daha o eve girmeden kumanda ediyorsunuz dedik biz!!!Saraylım size ne oluyor konu sahibinin anlaşmalı avukatı mısınız?Ne kadar absürt,abes yorumlar yapmışsınız.Kimsenin gelmişi geçmişine karışamassınız!!Terbiyenizi takınmanızı tavsiye ederim!qOlayı ikili tartışmaya dönüştürmeyin..Konu sahibine cevabım da "BEĞENMİYOSAN İADE ET KARDEŞİM"!!!!O adamı da bu aile yetiştirdi neticede!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?