Kaynımın kız arkadaşının yatıya kalması

Her türlü insan derken ?
Farklı düşünenleri hangi kategoriye koyuyorsunuz pardon da ?
Ne amaçla yazdığınızı burda anlamayacak yok heralde sizin gibi düşünmeyenler kaşar konumunda şuan sizin deyiminizle.
Öncelikle terbiyesizsiniz , uslubunuz berbat .

Anlatabildiğiniz kadarsınız. İnsanlara hakaret etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?

İnsan biraz çekinir, ben anlatamadım galiba der.....

bende evlenmeden once gittim kaldi..birbirimiizi daha yakindan tanidik..ne var yani bunda???kizin ailesi ve kayinvaliden karismiyorsa size bisey dusunmek dusmez..

Bunu kastediyorum. Iste birisi bu konu ile kendi gecmisi ile iliski kurmus. Ben de "her turlu gecmise sahip insan var bu forumda, yarasi olan gocunuyor dediklerimden" diyorum, yalan mi yazayim yani, oyle degil mi? Hakaret bunun neresinde?

anlama ozurlu belli.

Bunu kastediyorum. Iste birisi bu konu ile kendi gecmisi ile iliski kurmus. Ben de "her turlu gecmise sahip insan var bu forumda, yarasi olan gocunuyor dediklerimden" diyorum, yalan mi yazayim yani, oyle degil mi? Hakaret bunun neresinde?

Hakareti yanlış yerde arıyorsunuz, bakın hakaret burda. Eğer bu size hakaret gibi gelmiyorsa sebebi şu olabilir; forumda ceşit cesit insan var hepsinin terbiyesi bir olacak diye bir kaide yok değil mi?

konu sahibimisiniz:26::26:

iki üyeliğiniz mi var

Son düzenleme:

Siz ne söylediğinizi iyi biliyorsunuz demogoji yapmayı bırakın ! Yada kıvırmayın diyeyim hakaret neresindeymiş birde.
Ben şimdi yazıyorum ya bende mi kaldım acaba ? ? ? Ben sevgilimin ailesiyle evinde kalmadım ama şuan konuyu açan evin gelinide olsa karışma hakkı bulunmayan biri.
Ayrıca kalması mesele değil , kıza söyledikleri mesele.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakareti yanlış yerde arıyorsunuz, bakın hakaret burda. Eğer bu size hakaret gibi gelmiyorsa sebebi şu olabilir; forumda ceşit cesit insan var hepsinin terbiyesi bir olacak diye bir kaide yok değil mi?

Yani birisi bana anlama ozurlu dediginde tesekkur mu etmeliyim sizin terbiye anlayisiniza gore? Biri olayi kendi gecmisi ile bagdastirdiginda "Aa, siz de mi oylesiniz, o zaman fikrimi degistirdim, bu kizin yaptiklari son derece normal, pardon, pardon.." mu demeliyim? Bu mudur yani?

Hayır, Kötü içerik butonunu kullanmalısınız.

Sizin savunduğunuz şey başka. Başından beri "aaaaa ne kadar geniş kadın varmış kk da, hepsinin anası babası fazla rahatmış demek ki" vs tarzında konuşuyorsunuz. Aksini söyleyenlere tahammülünüz yok. Üslubunuz çok itici ve sert.

Dediklerinizden hic bir sey anlamadim, kiza hangi soyledikleri?

Aksini soyleyenler bana saldirir bir uslup kullanmadikca tahammulum var, benim fikrimi savunup ayni sekilde dusunenlere saldirir bir sekilde cevap vermedikce var, konuyu bastan okuyun isterseniz. Sirf "sana neee..." diye yazilmis mesaj bile var bu forumda. Once herkes kendi ayibini gormeli.

Ben konuyu baştan beri okuyorum. Sizin ilk mesajınızı da okudum.

Neyse, herkes kendi ayıbını görse iyi olur ama el elin aynasıdır derdi annem :S

bi tarafta kimseyi karalamamaya çalışan daha anlayışlı yaklaşan bayanlar var bi tarafta da ahlak bekçiliğine soyunanlar. kimse kimsenin yaşantısına geçmişine dil uzatmasın lütfen. yarası olan gocunur falan filan yazılıyo o halde bazıları da çok istemiş sevgilisinin ailesinde kalmayı kalamadıkları için dert olmuş. herkes kendi yaşantısına baksın.

Bi dakka azıcık geçmişimden bahsedicemBu zamana kadar kız arkadaşım evinde bile kalmadım,hatta pimpirikliyimdir anneannemlerde bile tek başıma kalamam(ev köy yeri ve giriş kat)Ayrıca erkek kuzenlerimle aynı ortamda oturmam bi hoşgeldin derim başka odaya giderim.He ben sana bunları "Bak bak geçmişim süt gibi benbeyaz"demek için yazmadım senin kurduğun yanlış oran orantıya tepki için yazdım,demekki ben geçmişimle konuşmuyorum!!!Yani kuyruk acım faln hiiiçç yok!Dedik ya!Çaresi basit nişanlısının tapusunu almadı beğenmediyse aile yapısını iade etsin!!!50-60 yaşında insanlar sizin yüzünüzden bu yaştan sonra fikir değiştiremez dedik biz!!Aa aferin kıza abone olsun eve tasını tarağını toplasın kalsın demedik!!Ne çelişkili bir konu!Yeri gelir"burası benim evim vah vah kaynanam karışıyo,misafirim istediıim gibi ağırlayamıyorum"dersiniz,siz daha o eve girmeden kumanda ediyorsunuz dedik biz!!!Saraylım size ne oluyor konu sahibinin anlaşmalı avukatı mısınız?Ne kadar absürt,abes yorumlar yapmışsınız.Kimsenin gelmişi geçmişine karışamassınız!!Terbiyenizi takınmanızı tavsiye ederim!qOlayı ikili tartışmaya dönüştürmeyin..Konu sahibine cevabım da "BEĞENMİYOSAN İADE ET KARDEŞİM"!!!!O adamı da bu aile yetiştirdi neticede!

benim evimde kalacak kişiye ben ve eşim dışında kimse karışamaz.üstelik kız evde kalıyor diye illa birlikte yatıyor değillerdir

Öyle valla aksini savunanlar yarasından gocunuyorsa birileri de çok istemiş ama fırsat bulamamış sevgilisinde kalmaya sonra da böyle dert olmuş.

Aslında bu sizi ilgilendiren bir durum değil bence. Bu tamamen kayınvalideniz ve kayınbabanızı ilgilendiren bir durum.. Eğer ki onlar eve kabul ediyorlarsa bunda söz hakkınız olduğunu düşünmüyorum, ki evde kalıyor diye o kişiyi de kötü biri olarak düşünüyorsanız çok yanlış bence.. Böyle bir konu açıp da hemcinsinizi karalamak yerine onu tanımaya çalışsanız belki de nasıl bir niyete sahip olduğunu görebilirsiniz.. Acaba bu nişanlınızdan kıskandığınız için mi yoksa gerçekten değerlerinize sahip çıkmak için mi?Kusura bakmayın ama bu değerlere sahip çıkma da olmaz. Her insan hür iradesiyle ama doğru ama yanlış davranmakta serbesttir bence.. Aile büyüklerinin izni olan bir durumda sizin evhamlanmanız gereksiz değilmi? Kusura bakmayın sizi üzecek şeyler söylediysem.. Ancak benim fikrim bu..

konu sahibi kusura bakma ama ev sakinleri durumdan memnunken sen neden rahatsiz oluyorsun,
daha evlenmeden bu kadar cekememezlik fazla bence,
sende git gel icli disli ol madem kendini dislanmis hissediyorsun,
ama kizin orda kalip kalmamasi seni ilgilendirmez,
birde annesi babasi sahip cikmamis vs,tarzi seyler soylemissin cok yanlis,
nerden biliyorsun ayrica anne babasi sahip cikmamissa ne guzel kayinvalidenler sahip cikiyor helal olsun

Karışmış ortalık bende genç bir kızın bu kadar rahat olmasından rahatsız olurum ama hiçbir zamanda kimsenin evine karışmam ,nişanlanmadan da sevdiğimin evine gidip kalmadım ,istesem çok rahat gidebilirdim ama gitmedim ,benim aile yapıma ters ve banada, gider otelde kalırım tek başıma ama evinde kalmam bu benim kendi yaşam felsefem ,lakin aile rahatsız değil nişanlı rahatsız değil siz haksız mısınız rahatsız olmanızda değilsiniz ama başkasının evi karışamazsınız aile bu demekki yukarda arkadaşın da yazdığı gibi beğenmiyorsan iade edeceksin ,hele ki nişanlınızda bunda sakınca görmüyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…