- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
Esinin tavri soylerken nasildi kizdimi sana bosver benimki daha fena vallahi adam dukkanin icinde bana bagirdi kadinla gorusmiceksin diye ,kenara cekip konuscagi yerde yaptigindan sonra saygimda gitti ama neoldu o kadini ise aldi sonra yaptigi haraket kendini duşürdu gozumde korkuyorum birgun gavga cikacak o yuzden tasinmak istiyorum vallahi, iyidir normalde ama cok gicikligida var hele o gunden sonra sinirliyim karisma huyu cok kendisinin esimde tabi pek umursamiyo etkide en cok o tabi,esine kusmene gerek yokanladigim kadariyla esin sna tavir yapmadiaynen bana o an gördüğü gibi dese bukadar gücüme gitmezdi ondanda beklemezdim ona okadar değer veriyordum aramızda iyidi bilemedim ki neden böyle oldu ALLAH var yukarda onun yuzunden eşimle kavga ettik
Esin hatali. Sen kimsin esimi uyariyorsun bir sorun varsa annem babam bana soyler demeliydi. Bana aynisini yapsa esim hepsini yolarim.
kayınvalidenin anladığım kadarıyla haberi yok bu durumdan.kayın görüyor baba farkediyor kayın eşinize söylüyor eşinizde size kızıyor. bu basıl bir akşam yemeği .kaynınızın görevi mikserlik yapmak mı ?[/QUOTE
Benimde anladığım kadarıyla annemin(kayinvalidemin ) haberi yok icim rahat olmucak akşama konuscam
konuş için de kalmasın mademonlar için sıkıntı yok ama ben kapatmıycam akşama hepsi varken konuscam
Esinin tavri soylerken nasildi kizdimi sana bosver benimki daha fena vallahi adam dukkanin icinde bana bagirdi kadinla gorusmiceksin diye ,kenara cekip konuscagi yerde yaptigindan sonra saygimda gitti ama neoldu o kadini ise aldi sonra yaptigi haraket kendini duşürdu gozumde korkuyorum birgun gavga cikacak o yuzden tasinmak istiyorum vallahi, iyidir normalde ama cok gicikligida var hele o gunden sonra sinirliyim karisma huyu cok kendisinin esimde tabi pek umursamiyo etkide en cok o tabi,esine kusmene gerek yokanladigim kadariyla esin sna tavir yapmadi[/QUOTE
Sizinkide zormusyok çok şükür eşim bişey demedi sadece uyardı ama olsun kardeşinin ağzıyla laf söyleyemez bana
sorun kaynının sana laf söylemesi değil.. sorun eşinin kardeşine seninle ilgili laf söylettirmesine müsaade ettiği gibi bir de gelip senden hesap sorması.. yoksa ağzı olan konuşur..Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
Aslında etmez çok şükür aramzıda çok iyidir bi problem yasamadık ama kaynımın laf söylemesi onu kızdırdı sanırım zaten asıl gücüme gidende bu gereksiz yere onun ağzıyla laf soylemesi
Merhaba arkadaşlar kısa kesicem kaynım eşime eşin sofrada anneme bi surat yaptı söyle dikkat etsin saygısızlık yapmasın babam da gördü demiş eşimde bana laf söylettin diye biz tartıstık bende nasıl surat naptım nezaman yaptm bilmiyorum bende dedim suratımı değiştirdiysem bile kötü niyetle yada saygızılık amacı için yapmamısım dır dedim eşimin o yuzden bana laf söylemesi çok gücüme gitti haketmedim çünki sizce ben mi abartıyorum çok kırıldım ve kaynanamla aramızda sorun falan da yok bi hatam bile olsa kayınpederim gelip beni uyarabilir bişey demem ama kaynımın gidip eşime laf yapmasını hazmedemiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?