- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynım arabayla gezecek kadar araba kullanmaya hakim değil. Biraz da bu sayede araba kullanmayı öğrenecek. Öğrense bile sabah çıkıp akşam dönecekler. Tek başına arabayı teslim etmez eşim.Bu arada o bir ay gelip sizde kalması eşinizin ona şöförlük yaptırması vs. tamamen kaynınızın gelip sizde kalıp o sürede altında araba olup gezip tozmak istemesi ile ilgili. Eşiniz gönlünüz hoş olsun diye öyle konuşmuş. O talep kaynınızdan gelmiştir. Bir de bir ay ona bakıp hizmet edeceksiniz. O da bütün gün arabanızla gezip benzin yiyecek, harçlığı da sizden.
28 yaşında adama tablet almalar falan? Çocuk sevindirir gibi.Merhaba hanımlar,
Geçen sene iki kez üst üste düşük yaptığım için yalnız kalıp kendimi dinlemek istedim ve işimden istifa ettim. Maddi anlamda idare edebileceğimizi düşünmüştüm ama düşündüğümün biraz altında kaldık, biraz zorlandık. Ben de buna ben sebep oldum diye daha fazla yük olmamak için tüm harcamalarimi kıstım hatta 5 liranın bile hesabını yapar oldum. Bir süredir de iş aramama rağmen hala iş bulamadım. Şansımı arttırmak için kurslara giderek elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Gelelim asıl konuya. Eşinin erkek kardeşi benden 3 yaş küçük yani 28 yaşında ve umarım seneye okulu bitirecek. Kendisi ortalama 10 yıldır üniveriste okuyor. Eşimin babası tek maaşlı emekli bir adamcağız. Bu kadar uzun süren eğitim hayatına bir yerden sonra yetişememişler ve kv 2-3 sene çocuk bakmak zorunda kaldı ve tüm hayatları sürekli bir tasarruf halinde. Bu duruma kaynım üzülüyor gibi görünse de hiçbir şeye elini sürüp keyfini bozmuyor. Kv ye bir ara kaynım part time bir işe girse hem ucundan da olsa iş hayatını görür hem de kendine harçlık yapar. İş hayatında küçük de olsa tecrübe kendini belli ediyor dedim. Önce haklisin der gibi oldu, sonra oğluşuma kıyamam, derslerine baksın o dedi. Ben de ustelemedim. Kayinvalidemler çoğu yerde yetisemediginde eşim kaynım için destek oluyor. Bu zamana kadar bir şey demedim. Nadir itiraf anlarında eşim para gönderdim dediğinde iyi yapmışsın dedim. Ama artık doldum galiba. Geçen gün kardeşine 2000 liralık tablet alacağını söyledi. Hicbir şey demedim ama sinir oldum artık. Bu adam neredeyse 30una gelmiş. Bu zamana kadar ailesine çektirdiği sıkıntıları görmezden gelip tek maaşlı birinden nasıl tablet isteyebilir! Başarılı bir öğrenci olsa motive amaçlı alalım, kutlama hediyesi olsun ama artık bu nedir? Eşimle konuşsam mi bilemedim. Ben doktor masrafı çok olacak diye çocuk yapmıyorum. Çocuk için işe girmeyi mi beklesem diyorum ama ben böyle yaptıkça sanki daha çok gidiyor. Çok uzun oldu ama siz olsanız ne yaparsınız?
Inşallah şu kpss yi kazanır da kurtuluruz. Kazanamazsa da artık bitti. Ben daha fazla evimin rizkindan onun için kesemem.28 yaşında adama tablet almalar falan? Çocuk sevindirir gibi.
Bir zahmet kendisi iş tutsun, böyle kene gibi ona buna mı yapışacak yahu?
Allah size de kolaylık versin. Kötü gelin olmak istemiyorum ama olmak mı gerek acaba?Benim kaynim da 2 uni birakti ara ara esimi arayip su kursa gidicem sunu yapicam diye destek istiyo ama babasi da esim de vermiyor destek guvenmediklerinden. 26 yasinda evli ve bir cocugu var. kayınpeder sirkette calissin diyor ama gecinemiyorlar. Resmen gece gunduz arkadaslariyla gezme tozmada. Diplomasi yok, basit islere de asla layik bulmaz kendini. Esine cocuguna kaynima hep kayınpeder bakiyor. Kayınvalide 3 cocuk bakiyoruz evde diyor artik. Ufffff bu konu derdimi desti. Her ailede oluyo boyle bi tip galiba.
malesef olmak gerekAllah size de kolaylık versin. Kötü gelin olmak istemiyorum ama olmak mı gerek acaba?
Konusu bir türlü açılmadı. Benim de bu haftasonu açık öğretim sınavlarım var. Pek bir arada vakit geçiremedik. Ama sürekli aklında konuşmanın provasını yapıyorum.malesef olmak gerek
ne yaptınız bu arada konuştunuz mu eşinizle?
Bence naapin edin kaynini is guc sahibi edin. Bizimki gibi 3-4 nufusa birden bakmak zorunda kalmayin ileride. Bugun kp iflas etse inan butun aileye esim bakmak zorunda kalir o yuzden ben esime kaynim kursa falan gidecekse destek ol diyorumAllah size de kolaylık versin. Kötü gelin olmak istemiyorum ama olmak mı gerek acaba?