- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen bende rahatsız oldum.ben de hoşlanmazdım kıskanırdım da..
eşime söylerdim paylaşmasın kıskanıyorum diye o da abisiyle konuşurdu güvenlik sebebiyle koyma derdi abisinin de kalbi kırılmazdı böylece..
öyle kızlar eşinizi her yerden görüp tanıyıp ya da bulup ekleyebilirler ki. sadece kaynınızın profilinde yok öyle kızlarCanim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum
öyle kızlar eşinizi her yerden görüp tanıyıp ya da bulup ekleyebilirler ki. sadece kaynınızın profilinde yok öyle kızlar
ben bu kıskançlığı gereksiz buldum
aynen öyle beni şimdi burda taşlarlar ama eşimin hesabında nerdeyse kız yokken gidip abisi eşimin fotolarını kızlara açık hale getiriyorsa kesinlikle çok kızarımAynen bende rahatsız oldum.
Tanıdık tanımadık bi sürü kişi yorum yapıp duruyor. . Gitsin kendi fotosunu koysun.. neden hep benim eşim. .
Ben onun karısının fotosunu paylaşıp duruyormuyum
Beni bi sen anladın yaaynen öyle beni şimdi burda taşlarlar ama eşimin hesabında nerdeyse kız yokken gidip abisi eşimin fotolarını kızlara açık hale getiriyorsa kesinlikle çok kızarım
bence de gereksiz ona katılıyorum :) lüzumu yok yani. ben de sevmem fotoğraf paylaşmayı falan. gitsin kendi fotoğrafını paylaşsınOlabilir. Ama bende bunu gereksiz buldum.
sen eşine söylet canım zaten ülke karışık fotolarımı koyma öyle desin eşin senin de canın sıkılmasın sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :))Beni bi sen anladın ya
benim anlamadığım kızlarda ne bu cesaret!!Canim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum
kusura bakmayın buda abartı birazaynen öyle beni şimdi burda taşlarlar ama eşimin hesabında nerdeyse kız yokken gidip abisi eşimin fotolarını kızlara açık hale getiriyorsa kesinlikle çok kızarım
Canim ben bunları bilmiyordum.Arama Sonuçları
Facebook'ta asker pozuna 2 yıl hapis - Teknoloji Haberleri - Hürriyet
www.hurriyet.com.tr › Haberler › Teknoloji
26 Oca 2015 - Üniformalı asker fotoğrafının birlik komutanının emrine rağmen sosyalpaylaşım sitelerine yüklenmesi Askeri Yargıtay Daireler Kurulu tarafından ...
Facebook'ta Asker Üniformalı Fotoğraf Yayınlama Cezası - bianet
bianet.org/.../161809-facebook-ta-asker-uniformali-fotograf-yayinlama-...
26 Oca 2015 - Birlik komutanının emrine rağmen birlik içinde çekilen üniformalı askerfotoğrafını Facebook'ta paylaşan ve asker olduğunu belirten sanığa ...
Genelkurmay askerlere sosyal paylaşım yasağı getirdi
www.kamudanhaberler.com/haber/idari...sosyal...yasagi.../2155.html
27 Oca 2011 - GENELKURMAY ASKERLERE SOSYAL PAYLAŞIM YASAĞI GETİRDİ ... Öte yandan, askeri kaynaklar üniformalı fotoğraflar çektirip sosyal ...
gibi gibi örnekler vereyim bari
eğer ki bu yasak kalmadıysa yıllardır var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?