kaynımın sürekli eşimin fotoğraflarını paylaşıp durmasi!

ben de hoşlanmazdım kıskanırdım da..
eşime söylerdim paylaşmasın kıskanıyorum diye o da abisiyle konuşurdu güvenlik sebebiyle koyma derdi abisinin de kalbi kırılmazdı böylece..
Aynen bende rahatsız oldum.
Tanıdık tanımadık bi sürü kişi yorum yapıp duruyor. . Gitsin kendi fotosunu koysun.. neden hep benim eşim. .
Ben onun karısının fotosunu paylaşıp duruyormuyum

Canim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum
öyle kızlar eşinizi her yerden görüp tanıyıp ya da bulup ekleyebilirler ki. sadece kaynınızın profilinde yok öyle kızlar

ben bu kıskançlığı gereksiz buldum

ben hamilelik olduğu için hassaslaştığınızı düşünüyorum
Belliki dua almak istiyor
Kendini bu şekilde rahatlatıyor
Çok rahatsız olduysanız rica edebilirsiniz kaynınızdan bilemiyorum kısakandığınızıda belirtebilirsiniz eşinizi.

Aynen bende rahatsız oldum.
Tanıdık tanımadık bi sürü kişi yorum yapıp duruyor. . Gitsin kendi fotosunu koysun.. neden hep benim eşim. .
Ben onun karısının fotosunu paylaşıp duruyormuyum
aynen öyle beni şimdi burda taşlarlar ama eşimin hesabında nerdeyse kız yokken gidip abisi eşimin fotolarını kızlara açık hale getiriyorsa kesinlikle çok kızarım

İnsan neden sürekli kardeşinin fotosunu paylaşır bilemedim bence saçma.
Görümcem de mesela Whatsapp'ına kardeşlerinin fotosunu koyuyor ben anlam veremiyorum.

dün yaşanan terör olayını hepimiz biliyoruz, yani dün ya da bugün milliyetçilik duygularıyla ve kardeşiyle gurur duyduğu için paylaşması bana olağandışı gelmedi yani

Sosyal medyada fotoğraf paylaşmama prensibim varsa ... kimsenin kendi hesabında benim /çocuğumun / eşimin boy boy fotolarını yayınlamasını istemem .

Söylerdim direkt.

kıskançlık boyutu abartılı
paylaşım gereksiz
sosyal medya hesaplarında fotoğraf durum paylaşmak ne kadar doğrubana doğru gelmiyor asla yapmam evet sosyal medya birtek twitter kulanıyorum yeter

devamli yapiyorsa bunu sinir bozucu ben esime soylerdim abisine soylesin yapmasin diye neticede elalemin kizlarinin yorum yapmasida aman olsun diyecegim birsey olamaz

Gören görsün ne olur ki

Isteyen aşık olsun siz evlisiniz onunla

Ama eşinize söyleyin kötü insanlar da var koymasın üniformalı foto hedef yapmasın seni diye kibarca

Kaynınızın köy niyeti yok adama patlamayız bence

Canim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum
benim anlamadığım kızlarda ne bu cesaret!!
bide nerden anlıyorsunuz eklediklerini eşinizin facesine girip bakıyorsunuz herhalde
abiye sizde söyleyebilirsiniz.. abi listende nerden bu kızlar var bilmiyorum eşimi ekleyip duruyorlar
lütfen resim koyma bir daha diyebilirsiniz

Arama Sonuçları
Facebook'ta asker pozuna 2 yıl hapis - Teknoloji Haberleri - Hürriyet
www.hurriyet.com.tr › Haberler › Teknoloji
26 Oca 2015 - Üniformalı asker fotoğrafının birlik komutanının emrine rağmen sosyalpaylaşım sitelerine yüklenmesi Askeri Yargıtay Daireler Kurulu tarafından ...
Facebook'ta Asker Üniformalı Fotoğraf Yayınlama Cezası - bianet
bianet.org/.../161809-facebook-ta-asker-uniformali-fotograf-yayinlama-...
26 Oca 2015 - Birlik komutanının emrine rağmen birlik içinde çekilen üniformalı askerfotoğrafını Facebook'ta paylaşan ve asker olduğunu belirten sanığa ...
Genelkurmay askerlere sosyal paylaşım yasağı getirdi
www.kamudanhaberler.com/haber/idari...sosyal...yasagi.../2155.html
27 Oca 2011 - GENELKURMAY ASKERLERE SOSYAL PAYLAŞIM YASAĞI GETİRDİ ... Öte yandan, askeri kaynaklar üniformalı fotoğraflar çektirip sosyal ...

gibi gibi örnekler vereyim bari

eğer ki bu yasak kalkmadıysa yıllardır var.

Son düzenleme:
Canim ben bunları bilmiyordum.
Hemen uyaracagim. Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…