kaynımın sürekli eşimin fotoğraflarını paylaşıp durmasi!

sokağa çıkınca da eşinizi bi sürü insan görüp beğeniyodur. hamilelik yüzünden sanırım, gereksiz bi kıskançlık şu an yaptığınız bence. güvenlik kısmı için bişey diyemiycem.

Canim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum
:)))) ıste boyle kadınlar da var..
herkes esının pesınde kosuyor sanıp, kendı kendılerıne trıplere gırıyorlar :)))

Konuyu yazan erkek olsa ve kardesi karisinin fotolarini bir suru takipcisiyle paylassa sizce adam buna izin verir mi ? Hanginizin esi cok takipcili bir sayfada surekli fotolarinizin yayinlanmasini ve elin adamlarinin buna yorum yapmasina izin verir. Kocisleriniz kiskanir ama sizi degil mi? Olaya neden bu acidan bakmiyosunuz erkek olunca farkli mi oluyo sonra neden cinsiyetciyiz. Kadin rahatsizsa yapacak bisey yok. Sizin mideler genisse ona da diyecek bisey yok. Sirf muhalefet icin var bazilari.

Somunu okuyana kadar normal geldi bana. Ne var paylasabilir diyrodum ama sonunu okuyunca fikrim degisti.

Suan sehitler var. Ve bir darbe atlattik.
Askere gitmedigi halde yada asker olmadigi halde uniformali resimlerini paylasiyorsa esiniz uzerinden insanlarin hassas noktalarini kullanarak sosyal medyada ün yapmak yada cok begeni almak olabilir amaci.
Yani uniformali. ALLAH korusun yroumlari falan. Hani su face de gunlerce aylarca dolasan resimler oluyor ya asker resimleri yada polis resimleri dualarla dolu. Oyle olsun istiyordur. Begeniler gelsin yorumlar yapilsin paylasilsin istiyordur.yani amaci reklam olabilir

Yani hem güvenlik sorunu oluşturuyor bi bakıma. Yukarda bi arkadas ta yazmış. Üniformali resim koymak yasak diye.
Ayrıca neden eşimin fotosu hep orada dursun ve tanıyıp tanımayan bi sürü insan görsün ???
Yani dost varsa,da düşmanda var günümüzde üniformalı kardeşlerimizin sonra nazar da var siz konuşun rahatsız olduğunuzu kb bildirin masum paylaşıyor ama her insan iyi niyetli değildir

eşinizin hoşuna gidiyorsa sorun eşinizde demektir. zira ben de eşimin fotoğraflarının paylaşılmasını istemem eşimde benimkini istemez.
yani bana abes geliyor, kocaman adamın yerine karısının çıkıpta fotoğrafını paylaşma kocamın demesi.
bence kendini ifade edebilecek kapasitedir eşiniz.

eşin bu durumdan rahatsız oluyor mu önemli olan o?

"Kocama nazar degceksiniz simdi "diye yaz sende.. Eşinede face acik ken " sana nazar degcekler, koymasin fasla, korkuyorum " diye uzuntulu yuz ifadeyle soyle..

Paylaşsa ne olur ki, yada kızlar ekleme talebi gönderseler ne olur?Eşin kabul etmedikten sonra bi sıkınt olmaz.

Kaldı ki foto paylaşan adam, eşinizin kardeşi, siz eşi iseniz o da kardeşi.Sevip gurur duymasından ve kendince bunu fotoğraf paylaşarak yapmasından rahatsız olmanız bana biraz garip geldi.

Hamilesiniz hassaasiniz anliyorum ama abartiyorsunuz. Sizin derdiniz unuformali olmasi falan degil sorun abinin fotolari paylasmasi ve akraba olan kizlarin yorum yapmasi. Olaya birde su acidan bakin siz ablanizin yada abinizin fotolarini paylastiginizda enistenizin yada yengenizin tepki gostermesi ne kadar sacma ise bu durumda sizin tepkinizde o kaar sacma. Ben ablamin abimin resmini niye paylamayayim. Esleri yokken ben vardim ya.. bu kadar sahiplenme fazla bence. Birde bende kuzenlerime hep yorum yaparim ki benim genelde hep erkektir kuzenler. O zaman esler beni falakaya yatirsin. Ne hattime yorum yapmak. Tepki fazla ama sizin hamile olmaniza veriyorum ve anlayisla karsiliyorum. Bu donemde bu duygular normal. Biraz baska isler bulun kendinize... hayirli dogumlar

Dur bende sorayım. Eşim neden kızları eklesin? Kızlar derken bence akrabaları vs kastetmiyordur bunu diyen arkadaş diye düşünüyorum.
burada ve başka yerlerde hep konuşuruz değil mi
insanın karşı cinsten arkadaşı olabilir
facebook da da gayet güzel eklenebilir
çok kıskanılcak olay çıkartılcak bir durum değil bana göre
kendine yeteri kadar güvenmeyen çok problem yapar bence

Sen de o fotoğrafların altına ''Eşime bak be! Allah seni bana ve karnımdaki bebeğimize bağışlasın'' yaz ki eşinin medeni durumu belli olsun. O kızlar da yazıp durmasın..

(Bu arada ben de üniformalı kıyafetlerin sosyal medyada paylaşımında dikkatli olunması gerektiğini biliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…