- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
:)))) ıste boyle kadınlar da var..Canim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum
Bana göre abartı değil işte..eşim niye kız eklesin ki?kusura bakmayın buda abartı biraz
yoksa sizde mi eşinize hiç kız ekletmeyenlerdensiniz!!
Ya ben mi tuhafim millet mi anlamadım. .Bana göre abartı değil işte..eşim niye kız eklesin ki?
Yani dost varsa,da düşmanda var günümüzde üniformalı kardeşlerimizin sonra nazar da var siz konuşun rahatsız olduğunuzu kb bildirin masum paylaşıyor ama her insan iyi niyetli değildirYani hem güvenlik sorunu oluşturuyor bi bakıma. Yukarda bi arkadas ta yazmış. Üniformali resim koymak yasak diye.
Ayrıca neden eşimin fotosu hep orada dursun ve tanıyıp tanımayan bi sürü insan görsün ???
eşin bu durumdan rahatsız oluyor mu önemli olan o?Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
kusura bakmayın buda abartı biraz
yoksa sizde mi eşinize hiç kız ekletmeyenlerdensiniz!!
burada ve başka yerlerde hep konuşuruz değil miDur bende sorayım. Eşim neden kızları eklesin? Kızlar derken bence akrabaları vs kastetmiyordur bunu diyen arkadaş diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?