- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
burada ve başka yerlerde hep konuşuruz değil mi
insanın karşı cinsten arkadaşı olabilir
facebook da da gayet güzel eklenebilir
çok kıskanılcak olay çıkartılcak bir durum değil bana göre
kendine yeteri kadar güvenmeyen çok problem yapar bence
bu tabiki benimde hoş göreceğim bişey değilKim nasil goruyorsa gorsun artik. Evli adamin sosyal medyada fellik fellik dolanip tanimadigi kizlari arkadas olma amaciyla eklemesi veya kabul etmwsi benim hoş görebileceğim bir durum degil.
Eşinizin haberi var mı fotoğraflardan? Var ve ses çıkarmıyorsa uygun bir dille güvenlik açısından endişe ettiğinizi eşinize söyleyebilirsiniz. Ama bence siz muhatap olmayın kaynınızla, bu seferde "senin kocansa benimde kardeşim" gibi bi laf söyleyebilir, gerginlik olmasın.Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Dua almak için yapıyordur diyenler olmuş abinin niyetini bilmem ama konu sahibinin bahsettiği takipçilerin amacının dua olmadığı yüksek ihtimal bu bir ikincisi bu abi saf mı ? Tv de haberlerde bile görüyoruz suçluyu kelepçeleyip götüren polis vs lerin bile yüzünü sansürlüyorlar abi bunu yaparak adamı bi nevi açık hedef yapmış olmuyor mu?Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?