- 3 Kasım 2015
- 535
- 658
- 33
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kusura bakmayın ama onun kardeşi evet olabilir ama herseyden önce benim kocam ve çocuğumun babası. .Sizin eşiniz olduğu kadar kaynınızın da kardeşi. Hatta kimin daha çok bir şeyi olduğunu tartışırsak önce onun kardeşi, sonra sizin eşiniz.
Eşiniz rahatsız olmadığı sürece konu sizi alakadar etmez. Kadın sayfalarına atmamış, ayıp bir şey yazmamış. Yarın bir gün çocuğunuz olunca siz de onun fotoğrafını atmayın o zaman.
Bence gereksiz yere büyütüyorsunuz, fazla müdahaleci ve kıskanç bir tutum.
Ben ablamin fotograflarini paylasiyorum dahada enistem uzerime yurumedi. Ablamla benim fotomu paylasir esimde ablami oldurmedi. Kizlar yaziyormus sanane ya istemezsen engellersin yazamazlar ama su unutulmamali insanin icinde varsa yapar zaten. Yazan yazsin esi cevap vermedikce bence sorun yok diye dusunuyorum. Ben aileyim ya evlenince bizden kopacaksa eside kiskanip kisitlamaya calisacaksa yaziklar olsun derim. Kiskanclik ozguven eksikligidir derim ben hep. Ordaki olay uniformali olmasi degil kiskanclik yani. Unuformali fotoya bende karsiyim guvenlik acisindan ama abi art niyet gutmuyo. Yorum yapanlar kuzenler netivcde.. insanlar kendi hayatlarini izole edebilirler yada arkadas edinemeyebilirler ama esine ayni seyi yapamazlar. Bize yapilana kiziyorsak bizde yapamayiz. Bu mide genisligi degil karsidakine guvendir ve kendine ozguvendir. Ben 7 yillik evliyim cok sukur bu kafa degiliz diye midemizde genis degil cok sukur namusumuza ortada gezmiyo. Tabiriniz cirkin yani..Konuyu yazan erkek olsa ve kardesi karisinin fotolarini bir suru takipcisiyle paylassa sizce adam buna izin verir mi ? Hanginizin esi cok takipcili bir sayfada surekli fotolarinizin yayinlanmasini ve elin adamlarinin buna yorum yapmasina izin verir. Kocisleriniz kiskanir ama sizi degil mi? Olaya neden bu acidan bakmiyosunuz erkek olunca farkli mi oluyo sonra neden cinsiyetciyiz. Kadin rahatsizsa yapacak bisey yok. Sizin mideler genisse ona da diyecek bisey yok. Sirf muhalefet icin var bazilari.
Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
aaa salak kendi fotosunu paylassın tabıkıde ypacagın şey esine söyle kardesının paylastıgı tüm fotoları silsin hemen olacakYa hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Evet ben buna şahit oldum Sultanahmet ve civarında geziyoruz eşim oğlum ve ben bi banka oturduk yanımızda ki bankta da iki kız var oraların guvenliğine şu darbeden sonra daha bir ihtimam gösteriyorlar üniformalı polislerde arada dolanıyor işte o kızlardan biri o polislerden biri için yüzüne baksan tipi yok ama şu üniforma yokmu üniforma diye konuşuyordu yanındakiyle değişik bir tutum yaÜniformalı erkeklerin çekici gelmesi gibi bir olay var. Ve ben pek cok kesimden de bu konuda hemfikir birsürü kisi duydum. Ben olsam ben de oldukca sorun ederdim.
Esiniz ne diyor bu duruma?
bilimsel olarakta kanıtlanmış bir şey zaten bu.bir belgeselde izlemiştim.üniformalı ve üniformasız hallerini gösteriyorlardı kadınlara.sonuç üniformalı çıkmıştı.Evet ben buna şahit oldum Sultanahmet ve civarında geziyoruz eşim oğlum ve ben bi banka oturduk yanımızda ki bankta da iki kız var oraların guvenliğine şu darbeden sonra daha bir ihtimam gösteriyorlar üniformalı polislerde arada dolanıyor işte o kızlardan biri o polislerden biri için yüzüne baksan tipi yok ama şu üniforma yokmu üniforma diye konuşuyordu yanındakiyle değişik bir tutum ya
Evet ben buna şahit oldum Sultanahmet ve civarında geziyoruz eşim oğlum ve ben bi banka oturduk yanımızda ki bankta da iki kız var oraların guvenliğine şu darbeden sonra daha bir ihtimam gösteriyorlar üniformalı polislerde arada dolanıyor işte o kızlardan biri o polislerden biri için yüzüne baksan tipi yok ama şu üniforma yokmu üniforma diye konuşuyordu yanındakiyle değişik bir tutum ya
Garip bir durum cidden bana hiç çekici gelmemiştir subay- polis heveslisi tanıdıklarım olmuştur ama onlardan bile doğru düzgün cevap alamamışımdır e tabi koluma takıp hava kasıcam diyemiyorlardabilimsel olarakta kanıtlanmış bir şey zaten bu.bir belgeselde izlemiştim.üniformalı ve üniformasız hallerini gösteriyorlardı kadınlara.sonuç üniformalı çıkmıştı.
Ben o üste yazdıklarının gerçek hayatta nasıl olduğunu merak ediyorum burada cool kasıyorlar da gerçek hayat nasıl acep valla evinde huzur olmadığı halde sanal ortamda mutluyuz profili çizenleri gördükten sonra çokta inanasım gelmiyor açıkçasıAynen öyle. Ve öyle "aman o kizlar da durmus senin kocani bekliyordu zaten " diyecekler olacaktr, valla bekliyorlar. Hele hele üniforma varsa isin icinde sırf etrafına hava atmak icin bile kosuyorlar peslerinden.
Ben de genc bir kızım, biliyorum yasıtlarımı.
Ben o üste yazdıklarının gerçek hayatta nasıl olduğunu merak ediyorum burada cool kasıyorlar da gerçek hayat nasıl acep valla evinde huzur olmadığı halde sanal ortamda mutluyuz profili çizenleri gördükten sonra çokta inanasım gelmiyor açıkçası
Al bendende o kadar Allah sonumuzu hayretsinYok yok. Ben de cok az bir kesimin gerçek düşünceleri olduğunu düşünüyorum onların.
Diyorum ya üniformasız biraz yakışıklı bile olsa kur yapanlar biliyorum ben. Evli barklı olsa bile "bak onu degil beni istiyor öyle güzelim iste" diyenler biliyorum. Yazık yetisen yeni nesile..
varoluşsal bir şey sanırım tabi birde dallanıp budaklanmış. Yani ordu demek, polis demek güç ifade ediyor, üniformanın üzerinde toplanıyor tüm bu algıda. Kadında varolduğundan beri kendini koruyup kollayacak, çocuklarını güvende tutacak erkeklere yönelmiş.üniformada bunu simgeliyor ve dediğiniz gibi hava atılabilmesi ve saygınlığı da ayrı bir konu zaten.Garip bir durum cidden bana hiç çekici gelmemiştir subay- polis heveslisi tanıdıklarım olmuştur ama onlardan bile doğru düzgün cevap alamamışımdır e tabi koluma takıp hava kasıcam diyemiyorlarda
Doğru söylüyorsun bak bu açıklamanla bana çekici gelmeyişlerini anlıyorum şimdi ben erkekte sevgi saygı sadakat ve şefkat ararım ama bu üniformalı kesimler daha çok sert otoriter sinirli tipler oluyor e hal böyle olunca da üniformalılar = Allah sahibine bağışlasınvaroluşsal bir şey sanırım tabi birde dallanıp budaklanmış. Yani ordu demek, polis demek güç ifade ediyor, üniformanın üzerinde toplanıyor tüm bu algıda. Kadında varolduğundan beri kendini koruyup kollayacak, çocuklarını güvende tutacak erkeklere yönelmiş.üniformada bunu simgeliyor ve dediğiniz gibi hava atılabilmesi ve saygınlığı da ayrı bir konu zaten.
Kaynına söyle. Koyma de!Sadece kiskanma değil eşimi ekliyorlar. Rahatsız oluyorum. Ayrıca kiskanabilirim de. Sonuçta o benim eşim. .
Benim bi yerde fotom paylasilsa eminim o da rahatsız olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?