kaynımın sürekli eşimin fotoğraflarını paylaşıp durmasi!

Sizin eşiniz olduğu kadar kaynınızın da kardeşi. Hatta kimin daha çok bir şeyi olduğunu tartışırsak önce onun kardeşi, sonra sizin eşiniz.
Eşiniz rahatsız olmadığı sürece konu sizi alakadar etmez. Kadın sayfalarına atmamış, ayıp bir şey yazmamış. Yarın bir gün çocuğunuz olunca siz de onun fotoğrafını atmayın o zaman.
Bence gereksiz yere büyütüyorsunuz, fazla müdahaleci ve kıskanç bir tutum.

Kusura bakmayın ama onun kardeşi evet olabilir ama herseyden önce benim kocam ve çocuğumun babası. .
Hiç tartismayalim bence.

Ben ablamin fotograflarini paylasiyorum dahada enistem uzerime yurumedi. Ablamla benim fotomu paylasir esimde ablami oldurmedi. Kizlar yaziyormus sanane ya istemezsen engellersin yazamazlar ama su unutulmamali insanin icinde varsa yapar zaten. Yazan yazsin esi cevap vermedikce bence sorun yok diye dusunuyorum. Ben aileyim ya evlenince bizden kopacaksa eside kiskanip kisitlamaya calisacaksa yaziklar olsun derim. Kiskanclik ozguven eksikligidir derim ben hep. Ordaki olay uniformali olmasi degil kiskanclik yani. Unuformali fotoya bende karsiyim guvenlik acisindan ama abi art niyet gutmuyo. Yorum yapanlar kuzenler netivcde.. insanlar kendi hayatlarini izole edebilirler yada arkadas edinemeyebilirler ama esine ayni seyi yapamazlar. Bize yapilana kiziyorsak bizde yapamayiz. Bu mide genisligi degil karsidakine guvendir ve kendine ozguvendir. Ben 7 yillik evliyim cok sukur bu kafa degiliz diye midemizde genis degil cok sukur namusumuza ortada gezmiyo. Tabiriniz cirkin yani..

Ayarlar-gizlilik ayarlarında kimler arkadaşlık isteği gönderebilir seçeneğinden herkes yerine arkadaşlarımın arkadaşlarını tıklarsanız daha az kişi ekleme isteği gönderebilir.
Adam kardeşinin fotoğrafını belli ki reklam olsun diye paylaşıyor buna yapabileceğiniz bir şey yok ama eşinizin etiketlenme ayarlarını değiştirirseniz ve izin seçeneğini açarsanız onaylamadığı sürece profiline kolay kolay erişim sağlayamaz tanımayan kişiler.

Gurur duydukları için paylaşıyordur ama bende istemezdim heralde.

Üniformalı erkeklerin çekici gelmesi gibi bir olay var. Ve ben pek cok kesimden de bu konuda hemfikir birsürü kisi duydum. Ben olsam ben de oldukca sorun ederdim.

Esiniz ne diyor bu duruma?

aaa salak kendi fotosunu paylassın tabıkıde ypacagın şey esine söyle kardesının paylastıgı tüm fotoları silsin hemen olacak

Ben bir sorun göremedim.
Eşiniz rahatsız olmamış. İzin vermiş. Mesleğine zarar verir mi kısmını düşünmüştür diye sanıyorum.
Sizin tanımadığınız akrabaları eşiniz tanıyor. Onlar da eşinizi tanıyor. Yorum yapmaları gayet doğal.
Şu aralar insanlar asker ve polis gördü mü moral vermek istiyor. Övücü, destekleyici, abartılı yorumlar yapıyorlar. Genci yaşlısı, kadını erkeği... Hemen başka anlamlar yüklemeyin bence.

Bana da şu bizim milletteki sen eşi olabilirsin ama o annesi, yok o kardeşi, yok şu da çocuğu sıralama yaparsak sen en sonda olursun kısmı çok tuhaf geliyor. Bir insanın ne olursa olsun en yakını eşidir. Belki eşlere bu misyonu yüklemediğimiz için böyle bakmadığımız için onca sorun yaşıyor olabiliriz.Akşam yatağa birlikte girdiği, yemeğini birlikte yediği en özel anları paylaştığı kişi diğerleri sıralamasında neden en sonda kalsın anlamıyorum.Yarın çocuklar bir hayat kurup gidecekler, kardeşler anne baba desen zaten bir hayatları var. Her insan belli bir yaşa geldikten sonra kendi hayatını kurar ve karı koca bu hayatın birlikte yol alanlarıdır.

Konunuza gelirsem evet bence de haklısınız. Bende eşimin resimleri bir yerde paylaşılsın ve herkes yorum yapsın eklesin mesaj atsın istemezdim. Daha mütevazi ve kendi kendinize bir yaşam istemeniz çok insani.Birde bir arkadaşında yazdığı gibi sizin resimleriniz paylaşılsa altına erkekler yorumlar yapsa çok güzel harika çekici vs gibi sonrada size mesaj gönderip, ekleseler eminim eşinizin de hoşuna gitmez ve erkeğin resmine onay veren birçok kişide bu durumda öyle olmaz ama diyerek ters tepki gösterir.Siz durumu eşinize söyleyin hem endişe ettiğinizi hemde daha mütevazi bir yaşam istediğinizi o da abisine söylesin.

sonuçta küçük çaplı pop star hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.

Üniformalı erkeklerin çekici gelmesi gibi bir olay var. Ve ben pek cok kesimden de bu konuda hemfikir birsürü kisi duydum. Ben olsam ben de oldukca sorun ederdim.

Esiniz ne diyor bu duruma?
Evet ben buna şahit oldum Sultanahmet ve civarında geziyoruz eşim oğlum ve ben bi banka oturduk yanımızda ki bankta da iki kız var oraların guvenliğine şu darbeden sonra daha bir ihtimam gösteriyorlar üniformalı polislerde arada dolanıyor işte o kızlardan biri o polislerden biri için yüzüne baksan tipi yok ama şu üniforma yokmu üniforma diye konuşuyordu yanındakiyle değişik bir tutum ya

bilimsel olarakta kanıtlanmış bir şey zaten bu.bir belgeselde izlemiştim.üniformalı ve üniformasız hallerini gösteriyorlardı kadınlara.sonuç üniformalı çıkmıştı.

Aynen öyle. Ve öyle "aman o kizlar da durmus senin kocani bekliyordu zaten " diyecekler olacaktr, valla bekliyorlar. Hele hele üniforma varsa isin icinde sırf etrafına hava atmak icin bile kosuyorlar peslerinden.

Ben de genc bir kızım, biliyorum yasıtlarımı.

bilimsel olarakta kanıtlanmış bir şey zaten bu.bir belgeselde izlemiştim.üniformalı ve üniformasız hallerini gösteriyorlardı kadınlara.sonuç üniformalı çıkmıştı.
Garip bir durum cidden bana hiç çekici gelmemiştir subay- polis heveslisi tanıdıklarım olmuştur ama onlardan bile doğru düzgün cevap alamamışımdır e tabi koluma takıp hava kasıcam diyemiyorlarda

Ben o üste yazdıklarının gerçek hayatta nasıl olduğunu merak ediyorum burada cool kasıyorlar da gerçek hayat nasıl acep valla evinde huzur olmadığı halde sanal ortamda mutluyuz profili çizenleri gördükten sonra çokta inanasım gelmiyor açıkçası

Yok yok. Ben de cok az bir kesimin gerçek düşünceleri olduğunu düşünüyorum onların.

Diyorum ya üniformasız biraz yakışıklı bile olsa kur yapanlar biliyorum ben. Evli barklı olsa bile "bak onu degil beni istiyor öyle güzelim iste" diyenler biliyorum. Yazık yetisen yeni nesile..

Al bendende o kadar Allah sonumuzu hayretsin

Garip bir durum cidden bana hiç çekici gelmemiştir subay- polis heveslisi tanıdıklarım olmuştur ama onlardan bile doğru düzgün cevap alamamışımdır e tabi koluma takıp hava kasıcam diyemiyorlarda
varoluşsal bir şey sanırım tabi birde dallanıp budaklanmış. Yani ordu demek, polis demek güç ifade ediyor, üniformanın üzerinde toplanıyor tüm bu algıda. Kadında varolduğundan beri kendini koruyup kollayacak, çocuklarını güvende tutacak erkeklere yönelmiş.üniformada bunu simgeliyor ve dediğiniz gibi hava atılabilmesi ve saygınlığı da ayrı bir konu zaten.

Doğru söylüyorsun bak bu açıklamanla bana çekici gelmeyişlerini anlıyorum şimdi ben erkekte sevgi saygı sadakat ve şefkat ararım ama bu üniformalı kesimler daha çok sert otoriter sinirli tipler oluyor e hal böyle olunca da üniformalılar = Allah sahibine bağışlasın

Canım ülkenin durumu ortada. O da kardeşiyle gurur duyuyordur mesleği nedeniyle, o yüzden paylaşıyordur fotoğraflarını. Kendisine bir şey söylenmez ama eşinle konuşabilirsin.

Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…