Kayseri Anneleri Buluşuyor

evet bende geldim kızlar...geceden beri inanılmaz başım ağrıyor, midem bulanıyor. yine migrenim tuttu sanırım... ben ne yapıyım. tatlı yapan yok sanırım. bende tatlı yapayım.

nasıl geliceksiniz peki...evim çok kolay gerçi ama
rüvüş biliyo heralde dimi unutmadıysa :)

hatırlarım canım yani görünce hatırlarım :roflol: bendeki hafıza öyle çalışıyor napıyım :) yine de özelime yaz ya da mesaj at.

kurabiye kek tatlı
olmadı canım ya ben şekerli şeyleri pek sevmem de
tuzlu da olsun aklinialirimsmile

hatırlarım canım yani görünce hatırlarım :roflol: bendeki hafıza öyle çalışıyor napıyım :) yine de özelime yaz ya da mesaj at.

:roflol:
tamam canım yazarım

liste yapalım bide herkes ne yapıyosa tam olarak yazalım bende bana kalnı ona göre yapayım

ben de kakaolu kek yapacağum..gülşahım sen de yorma kendini yaf,kolay bişeyler olsun. malım bebişler..

rüvüş o zaman biz buluşalım bi yerde, birlikte gidelim arkalı önlü. eğer hacer de arabayla gelirse 3 araba gideriz..saat 2 de,5m migros önünde buluşabiliriz.sana yakın dimi ora. zaten ordan dümdüz gitcez.

gülşah sen yine de apartman adını falan özelden yaz bacım, yaa da mesaj at. sıcakta bebişlerle ev aramayalım bi de

ben de kakaolu kek yapacağum..gülşahım sen de yorma kendini yaf,kolay bişeyler olsun. malım bebişler..

tamam şekerim ama sizde sakın yormayın nolur kendinizi
kendimi bi acayip hissediyorum pastalarınız ıalıp gelceksiniz ayy kıyamıyorumda
3 çeşit sizden gelen 2 de ben yapcam tuzlu 5 yetermi

kız niye 2 çeşit yapıyon. 1 tane yap. 4 çeşit yeter canım, eskisi gibi değiliz artık.bizim küçük bebişlerimiz var..
gülşen de gelirse o da yapsın :) 5 çeşit olur :)
evet değişik olcak, ama sonra da öyle devam etcek ya, iyi bir takdik aslında

yok 3 tatlı kalsın bende milföyle patates salatası yapcam yada isteğinize göre kısır

gülşahcım yorma sen kendini fazla... 1 çeşit yap. mesela salata yeter. sen adresi ve teli bana özelden atarmısın. beni eşim bırakacak muhtemelen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…