Kayseri Anneleri Buluşuyor

:) elifin de sesi çıkmadı hani halinden şikayeti değildi :) daha naz yapmayı öğrenmedi kuzum

sen bizim bebişleri görünce umutu büyük sandın annesi o da daha süt kuzusu.

rica ederim kızlar ne demek her zama beklerim
sizlerin ellerine sağlık çok tşk ederim herşey için...çok tatlı bi grubumuz oldu yaaa

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, benim için de çok güzel bir gündü..devamının olacak olması da ayrıca çok güzel :asigim:

fotoları mail atsanız, bende hepsi yok..

kızlar haziranın sonu temmuzun başı benim misafirlerim olacak şehir dışından sonra da memlekete gidebilirim
buluşmayı biraz öne alsak kaydirigubbakcemile2 size uyarsa tabi

bir de burdan kayseriyle ilgili herşeyi konuşsak
mesela benim kayseride iyi bir dişçiye ihtiyacım var

bana uyar canım
bizim bi yere gittiğimiz yok sanırım :)
hımm dişçi olarak ilkay hanımı öneririm bizim ailenin dişçisidir
adresini telefonunu tam alayımda veriyim sana rüvüş

kızlar ya aklıma süper bir fikir geldi. bana göre süper yanii..

yaz bitmeden, hatta bu buluşmamızı inönü parkında yapalım mı? pasta-böreğimizi hazırlarız, bebişleri arabalarına koyarız..süper olur..dün gittik biz, burak o kadar sakindi ki, kapalı yerlerde basıyor çığlığı ama orayı çok sevdi.. eminim sizin bebişler de çok sevecektir..

sütleri de biberonlara koyarız..ya da zaten artık ek gıda ya da mama veriyoruz hepimiz. bir-iki öğün idare ederiz.

ne dersiniz?

aslında hacer de önceki buluşmayı kampüste yapalım demişti, ama ben emzirmek zor olur de düşünmüştüm. kampüste neresi var bilmiyorum ama orası da olabilir.

Son düzenleme:
açık hava buluşması için şu rüzgarlı havaların geçmesini bekleyelim bence...

bencede... ama ramazan girmeden yapalım. şöyle açık havada çimlerde nefes alsın kuzucuklar.....
üniversitede cafeler var bildiğim öyle oturulacak bi piknik yeri bilmiyorum. ama güzel kafeler var şöyle çimlerin üstünde......

hergün müsait olsak neler yapacağız da işte hepimize uyması için mecbur bekliyoruz
ben çağıracam da işte bu hafta da düğün var

kene mene yapışmasın bu arada miniklere ve bizlere yeşil alanlardanda korkuluyo
kimin düğünü RÜVÜŞŞŞ

selam kızlarrr
topiğinize ceren sayesinde baktım
eger benide aranza kabul ederseniz bende kayseri annesiyim
1 yasında kızım var
inşallah sizlerle tanısmak isterim

eşimin iş arkadaşının düğünü
buyur nuran 1 yaşında oğlu olan bir arkadaşımız daha var

nurancım biz de tanışmak isteriz.. burda konuşuyoruz zaten buluşacağımız zamanı..biraz ayarlaması zor oluyor ama :)) ama ceren kim? onu tanımıyoruz biz zemuszemus

bugün bizim ev çok müsaitti aslında,dün temizlik yapıldı da :)) keşke düğün olmasaydı..

hafta içinde eşim 3-4 gün konya'da olacakmış. müsait olanları akşam çaya-kahveye beklerim canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…