Kayseri Anneleri Buluşuyor

kıslar tamamı kıı anlaştıkmı
yarın misafirim var ben hala annemin evindeyim hahaah:))
evime geçem gariii

tamam gülşahcım sen de tek çeşit yap, çok fazla oldu.

sadece kısır yap, yeter bence. poğaca da olunca tıka basa doycaz..

tamam kızlar anlaştık sanırım. ben çıkıyım artık. bilg. başımı daha çok ağrıttı... birşey olursa hülya da telim var...

sen ben derya araba ile gelcez, haceri de eşi bırakacak. sıkıntı yok şimdilik. saat 2 de 5m migros önünde buluşacağız..

ben de çıkıyorum kızlar, bir an evvel yarın olsun görüşelim artık..oleyy opuyorumnanaktan

gülşen seni nasıl tanıyacaz :roflol: yakana kırmızı karanfil tak

akpak derya abla senmisin ?? yoksa rüvişmi sensin..ben karıştırdım isimleri birazcık çalışıyım yarına kadarkaydirigubbakcemile3

evet hepsi de aynı kişi. siz daha önce buluştunuz mu yoksa? benim adım da hülya canım.
yoo daha önce buluşmadık hülyacım..yarene msj atım cvp gelmedi..
hatta bide ceren vardı 13 aylık oğlu var onada msj attım ama sanmıyorum son gün herkesin bi programı vardır..

slm kızlar ben burayı yeni gördüm daha dorusu gülşen umut sağolsun mesaj attı bana buluşma var gelirmisin diye ama bu gece yola çıkıyorum tatile gidiyoruz..inşallah birdahaki buluşmaya bende size katılmak isterim kızlar anladığım kadarıyla bebekleriniz var hepinizin Allah baışlasın benimki biraz büyük ama 3yaşında oğlum en büyük kaç yaşında veya kaç aylık:ecrin_bebek:

prensesim yaren camdankalp ve ben şubat annesiyiz yaklaşık 4er 5er aylık bebişlerimiz var
gülşenin de bir yaşında galiba onunla ve prensesimle yeni tanışacağız

en son ne zaman bu kadar mutlu huzurlu olduğumu hatırlamıyorum bile opuyorumnanaktan
Allah ev sahibinin yuvasından mutluluk huzur ve sağlığı eksik etmesin, sofrasına bereket versin kızına da sağlıklı huzurlu bir ömür.
gülşen ve hacerle yeni tanıştık ama sanki yıllardır dostlarımız... :lepi:
ben ne şanslıyım sositososito dostlarım pırlanta gibi :asigim:
bebişleri de pamuk şeker gibi :dance:

o sizin pamukluğunuzz...bayıldım ben kuzulara yaa süt kokuyo melekler..gerçi umuttan çok ilgilenemedim ama..malum 2 dk bırakmaya gelmiyoo..hemen elifin yanında bitiyo sıpaa..
gülşahcım herşey için tskler cnm..güzel bi gündü bizim için..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…