Kayseri Anneleri Buluşuyor

selam kızlar günaydın
iyi yürekliliğinizden dolayı sizlere tesekküer ederim beni mutlu ettiniz sagolun
bende burada bulusma kararınıza ortak olurum artık :)
yaa ceren de mayıs annesi aslında tanıyorsunuz suan tatilde onun için topiğe ugaramıyor
bana da buyrun inşallah herkez toplansın konusalım

aaa bugunde ben varım kimseler yok anam hepiniz cumartesi gezmesinemi gittiniz ayoll aşkolsun

ayyy konya konya konyaaaaaaa
nerdeyse 10 gündür konya lafııııı dolaşıyor etrafımda farklı insanlar tarafından
vardır bunda da bir hayır
düğüne gittik geldik
ayyy çok yoruldum
öldüm bittimmmm
elif çok korktu yavrum gelirken arbada nasıl ağladı anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır
herhalde ilk defa öylesine ağladı boğazı ağrıdı öksürdü ama ağlamaya devam nefesi kesildi ama ağlamaya devammmm galiba karanlıktan ve kamyon seslerinden korktu.
çünkü eve gelip yatağa yatırdım sakinleşti ve iki dak sonra gülücüklerrrrrrr akannehir ben şok tabi akannehir
ordan da korktuğunu anladım
canım yavrummmm :ecrin_bebek:
onu çok seviyorum :asigim:

neyseeeee
akşam buluşabilsek canım benim eşimin nöbetleri çok biliyorsun
benim de ptesi eşim nöbetçi buyrun gelin
fakat ben bu yorgunluğu daha 10 gün üstümden atamam o yüzden pastalar hazır olabilir ya da kuru çaya talim

hülyacım ctesi hariç hiç mi müsait değilsin? sempatiksalakcinni
gülşah sen de eşini akşam gezmesi için kandıramaz mısın? kaydirigubbakcemile2
ben 7/24üm bakın kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

herkese selam....
ay ben bebişleri özledim kızlar.... benim salı günü ank.dan misafirlerim var. pazara kadar kalacaklar.... bu hafta yoğunum yani mafoldumben ama ondan sonra biran önce buluşalım hepinizi çok özledim....

günaydın nuran
kızlar pazar günü kim müsait değildi
parmak kaldırsın bakimmmm lmaz:

merhaba arkadaşlar bende kayserideyim benimde 16 aylık oğlum var 2009 şubat annesiyim aslında mart olacakdı ama oğluşum erken geldi

biz geldikkk
aaa 2 minik daha katılmış bizimkilere ne güselll tabi anneleride bize katıldı ::)) çok sevindim hoşgeldiniz...

akşam meselesini esnetebilirim sanırım kızlar çünkü eşim artık yeni işinden dolayı akşamları 9 dan önce gelmiyo hehehe

onun arabasınada bağlı değilim artık ohhh
kardeşimle ortak araba aldık kafama göre takılabilirim kızımla
ama tabi önce bi oto koltuğu almam lazımm(

merhaba canım ben esma oğlumda batuhan ben çalışan bir anneyim cumarteside yarım gün çalışıyorum buluşmalara nasıl katılabilirim bilmiyorum tabi bide kociş etkeni var ama güzel bir arkadaş çevresi beni çok mutlu ederopuyorumnanaktan

mrb bende gülşah kızımda ecenaz memnun olduk teyzesii
valla zaten buluşmalarımız zor oluyo herkesin aynı anda hazır olması mümkün olmuyo pek
ama yinede bi şekilde buluşuyoruz eminim sanada uygun bi durum olur...

bende çok memnun oldum canım inşallah görüşürüz ecenazı öpüyorum kocaman

merhaba canımmm bende nuran kızımda hanzade
tanıştıgıma cooook memnun oldum
yeni araban hayırlı ugurlu olsun Alllah kaza bela vermesin
bende daha almadım araba koltugu hanzade suan puseti baglıyorum ona oturuyor zaten oda olabiliyormus

mrb çok memnun olduk kızımla:))
tşk ederim amin
ya pusete sığmıyo ecenaz komik oluyo çok zaten almamıştım önceden şimdi alsam işe yaramıcak küçük geliyo

selam kızlar. cumartesi sabahlarını boşalttım,artık 2 tam gün müsaitim sizinle görüşmek için :))

bu haftasonunda havuza gidecez bacımla bir aksilik çıkmazsa havalar iyi olursa. bebişleri bırakın gelin sümer'e sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…