bugün bizim ev çok müsaitti aslında,dün temizlik yapıldı da :)) keşke düğün olmasaydı..
hafta içinde eşim 3-4 gün konya'da olacakmış. müsait olanları akşam çaya-kahveye beklerim canlar...
bugün bizim ev çok müsaitti aslında,dün temizlik yapıldı da :)) keşke düğün olmasaydı..
hafta içinde eşim 3-4 gün konya'da olacakmış. müsait olanları akşam çaya-kahveye beklerim canlar...
biz geldikkk
aaa 2 minik daha katılmış bizimkilere ne güselll tabi anneleride bize katıldı ::)) çok sevindim hoşgeldiniz...
akşam meselesini esnetebilirim sanırım kızlar çünkü eşim artık yeni işinden dolayı akşamları 9 dan önce gelmiyo hehehe
onun arabasınada bağlı değilim artık ohhh
kardeşimle ortak araba aldık kafama göre takılabilirim kızımla
ama tabi önce bi oto koltuğu almam lazımm(
merhaba canım ben esma oğlumda batuhan ben çalışan bir anneyim cumarteside yarım gün çalışıyorum buluşmalara nasıl katılabilirim bilmiyorum tabi bide kociş etkeni var ama güzel bir arkadaş çevresi beni çok mutlu ederopuyorumnanaktan
mrb bende gülşah kızımda ecenaz memnun olduk teyzesii
valla zaten buluşmalarımız zor oluyo herkesin aynı anda hazır olması mümkün olmuyo pek
ama yinede bi şekilde buluşuyoruz eminim sanada uygun bi durum olur...
biz geldikkk
aaa 2 minik daha katılmış bizimkilere ne güselll tabi anneleride bize katıldı ::)) çok sevindim hoşgeldiniz...
akşam meselesini esnetebilirim sanırım kızlar çünkü eşim artık yeni işinden dolayı akşamları 9 dan önce gelmiyo hehehe
onun arabasınada bağlı değilim artık ohhh
kardeşimle ortak araba aldık kafama göre takılabilirim kızımla
ama tabi önce bi oto koltuğu almam lazımm(
merhaba canımmm bende nuran kızımda hanzade
tanıştıgıma cooook memnun oldum
yeni araban hayırlı ugurlu olsun Alllah kaza bela vermesin
bende daha almadım araba koltugu hanzade suan puseti baglıyorum ona oturuyor zaten oda olabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?