Tüp Bebek Merkezleri Kayseri memorial hastanesinde tup bebek yaptıran var mi ?

Canım neler yapıyorsun sana yine sorum var arzu hanım sonucu ogrendikten 15 gun sonra kontrole çağırdı haftaya gidecegim neler yapacak tahlil filan bakacakmı yine merak ettim

Canım neler yapıyorsun sana yine sorum var arzu hanım sonucu ogrendikten 15 gun sonra kontrole çağırdı haftaya gidecegim neler yapacak tahlil filan bakacakmı yine merak ettim
Tabi canım herzaman :) ultrososndan baktı canım sadece test falan yapmadı. Takip yapmıyorya ondan istemiyor tahlil. Ne zaman gideceksin

Birde daha sonra tekrar cagırıyomu bi kere gitmemiz yeterlimi.
benim gittiğimde dışarı veremedi kalp atışını sadece makinede görüldü. Öyle bir durum olursa tekrar gel dinleyelim kalp atışlarını diyor. Sonrada bırakıyorsun arzu hanımı :))

benim gittiğimde dışarı veremedi kalp atışını sadece makinede görüldü. Öyle bir durum olursa tekrar gel dinleyelim kalp atışlarını diyor. Sonrada bırakıyorsun arzu hanımı :))
Tamam canım cok sagol rahatsız ediyorum kusura bakma hakkını helal et.

Tamam canım cok sagol rahatsız ediyorum kusura bakma hakkını helal et.
Yok canım olur mu öyle şey. Birbirimizden başkası anlamıyor burada yaşayanlarla konuşmak farklı olur :) Her zaman ne istersen bildiğim kadarıyla cevaplarım inşallah. Helal olsun sende et.

Canım aklıma yine deli sorular takıldı ben crinone jel enox bide estrofeme devam ediyorum bunları ne zaman kesecek bu ilk gittigimde kesermi.

Canım aklıma yine deli sorular takıldı ben crinone jel enox bide estrofeme devam ediyorum bunları ne zaman kesecek bu ilk gittigimde kesermi.
Estrofemi kalp atışını duyunca kesiyorlar :) Crino jeli ben daha yeni kestim. Ben enox yerine clexan kullanıyorum canım. benim öğrendikten 1 hafta sonra kanamam başladı kalp atışı falan duymadan. O yüzden yeni doktora hemen geçiş yaptım. Arzu hanımla kan sulandırıcıyı sormadım ne zaman keseyim diye. Diğer gittiğim doktor 3 aylık olana kadar kullanalım demişti ama ben test yaptırmadan kesmek istemedim. Pıhtılaşma sorunum varsa diye iyi ki de öyle yapmışım pıhtılaşmam varmış. Şimdi doğuma kadar iğne kullanacağım.

merhaba bayanlar bende memorialde arzu hanıma tüp bebek yaptırıcam inş şuada kistim için doğum kntrol hapı kullanıyorum 1 haziran adet günüm adetin 3.günü gel dedi inş bende olumlu sonuç alırım çok tatlı bir bayan

Hayırlı olsun canım. Bende Arzu hanıma yaptırdım tedavimi şükür ilk denemede tuttu :))

maşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın umarım gebelik boyunca kime gidiyorsun
Insallah. Ilk zamamlar memorialden ulku hanıma gidiyordum sıkıntılarım olunca mustafa basbuga geçtim suan da mustafa beyle devam ediyoruz insalalh. Sen kme gidiyorsun kist olunca

Insallah. Ilk zamamlar memorialden ulku hanıma gidiyordum sıkıntılarım olunca mustafa basbuga geçtim suan da mustafa beyle devam ediyoruz insalalh. Sen kme gidiyorsun kist olunca
Ben kafama gore bir dr bulamadim ya humada seyma hanima gittim 3 4 ay cok ilgisizdi kartalda hulya koc a geçtim iki aydir ona gidiyordum o asilama deyince arzu hanimla görüştüm iste bakalim hamilelik olunca ülküyü dusunuyordum bende arkadaslarim onu tavsiye etmislerdi ama ne gibi sknti yasadinki cnm sen

Ulku hanım cok ilgili birisi seviyorum kendisini. Ben ikisine birden gidiyordum kontrole. 1 hafta arayla gittim en son. Servikalde hunilesme tespit etti mustafa bey 1 hafta hastaneye aldı onun sonucu serklaj işlemi yapıldı. Eger yapılmasa 2 hafta içinde doğum yapma ihtimalin çok yuksekti dedi. Ulku hanım onlara dikkat etmedi hiç. Ama eger böyle sorunum çıkmasa devam edebilirdim :) benim bide ilk zamanlar kanamam da.vardı zor hamilelik geçiyorum yani. Ama hamdolsun bebeğimi kucagima alınca hepsine değecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…