selam kys.kontrol iyi geç ti herşey yolunda kısmetse salı günü toplayacaklar yumoşlarımı.sen nasılsın.Ha bide burda kimse yok başka bir yeremi takılıyorlar aceba burda üç beş kişiyle olmaz bu iş.başka kayserili tüp bebek yaptıranlar nereye takılıyor acebairtibata geçsek.burda bir asi var oda ilk günden zıtlaştı.tam rumuzuna göre biri anlaşılan.senin iş nasıl gidiyor ben ev hanımıyım hayatta çalışamam biraz rahatıma düşkünümdür.sen kaç senedir yurt dışındasın sonradan evlenip gidenlerdensen zor oldumu yabancı ülke.
asi 38 nasılsın gel buzları eritelim
heyecanlı tedirgin korkmuş haldeyim bu üçüncü denemem olacak
şehir içinde hiç tuttumu tedavilerin benim ilki tutmuştu ama hevesim kursamda kaldı
kaç yaşındasın kaç senelik evlisin
oğğğğğğğğ daha yolun başındasın inşallah zaman kaybetmeden tez zamanda evladına kavuşursun ben 25 yaşındayım 7 yıllık evliyim ben 2 senelik evliyken tedavi görmüyordum çocuk aklımın ucunda bile yoktu seneler geçtikçe anlıyorsun eksik bişeyler olduğunu çevrende birileri sürekli doğum yapıyor seninle bir evlenenlerin çocuğu boyuna varıyor okula başlıyor ozaman işte benim bir eksiğim var diyosun bak sen akıllısın inşallah zaman kaybetmemişsin inşallah tez zamanda evladına kavuşursun
benim durumum daha zor çünkü beraber hamile olduğum komşum ikizlerine kavuştu üstelikte benim koyacamı bildiği halde kızına benim koyacam dediğim ismi koydu aramızda iki hafta vardı o öndeydi ben yarı yolda kaldım çocuklarımızın cinsiyetleri bile aynıydı bi kız bi oğlan çok zor oldu benim için bebeklerime aldığım bütün kıyafetleri onlara verdim.Şimdi ona yardımcı oluyorum banyo yaptırırken gezmelere giderken hem çok seviyorum hem üzülüyorum vaktinde doğsalardı bukadar olacaktılar diye.BENşimdi başa döndüm aynı sitresler.Ne olacak şimdi merve safam toprakta.bak ben hiç sıkıntı etmiyorum evimde ağlarım dışarda gülerim herkezde bak sen rahatsın saklamıyor herşeyi anlatıyorsun derler napıyım herkesin çocuğu var hagi biriyle görüşmiyeceksin boşver herkesle takıl aldırma deli gönlüm giden gitti sen şarkılar söyle
ev hanımıyım.Bak kendini sınırlama herkesle otur kalk canını sıkma rabbim büyük biz onun sevdiği kullarız bize aratıyorki rabbim beni unutmasınlar diye rabbim duasını sevdiği kulların dileyini geç verirmişki duaya devam etsinler diye yada dileyini geciktirirmiş bizim hakkımızda hayırlı olmadığı için yada cennetle mükafatlandırmak için vermezmiş dileyini kulunun.Rabbim bizi evlatla sınıyor sabrımızı deniyor inşallah sınavımızda başarılı oluruz hem dünyada hem ahirette mükafatlandırılırız.daha çok gençsin kafana göre takıl sıkıntını paylaş söylenenlere takılma benim oturmamda herkesin çocuğu var tek rahatsız olduğum konu çocukların yaramazlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?