asi 38 daha önemlisi ne biliyormusun o doğuma giderken uğurladım allah kurtarsın dedim arkasından sel sümük hiçkıra hıçkıra ağladım içiniçin nasıl kıskandım.Sonra tevbe ettim allahım gücüne gitmesin beni affet sen kalbimi biliyorsun dedim.Ne günlerdi acımı unutayım diye hemen 45 gün sonra tekrar tedavi gördüm oma olmadı ben evlat acısını doya doya yaşıyorum rabbim sizlere yaşatmasın inşallah tekrar hamile kala bilirim seni de rabbim sevindirsin tez zamanda daha çok para harcatmadan evladına kavuştursun.
bak ebru gündeşin yeni şarkısını dinliyorum sertap erenerin şarkısını tekrar seslendirmiş.ALDIRMA DELİ GÖNLÜM GİDEN GİTSİN SEN ŞARKILAR SÖYLE İÇİNDEN BOŞ VER.(Neyse şekerim hatırlayıp dahada üzülmeyim yarın toplama işlemim var yumoşlarım narın çabuk etkileniyor biliyorsun nazlı bunlar)
eşim geldi ben gidiyorum müsayit olursam gece gene gelirim hadi görüşürüz
asiiii beni nie bırakıp deldin buraa
şaka yaptımm neyse by
asi38 yumoşlar benden çıktı allaha emanet
inşallah sen nasılsın bakıyorumda başka arkadaşların varmış sen epeydir varsın heralde kadınlar kulübünde
kızlar merhaba ben sizi uzun zamandır takip ediyorum bende kayserideyim ve tüp bebek yaptırmak zorundayım 1,5 yıldır olmuyo bebeğimiz.acıbadem hastanesi kaan bey hakkında bilgisi olan var mı.bana yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?