Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah cnm benim bu güzel dileklerin için çok saol..
rabbim sanada bidaha yaşatmasın inş..o küötü günleri kucağına aldığın günleride göstersin sana inşaaaalllllahh

bak ebru gündeşin yeni şarkısını dinliyorum sertap erenerin şarkısını tekrar seslendirmiş.ALDIRMA DELİ GÖNLÜM GİDEN GİTSİN SEN ŞARKILAR SÖYLE İÇİNDEN BOŞ VER.(Neyse şekerim hatırlayıp dahada üzülmeyim yarın toplama işlemim var yumoşlarım narın çabuk etkileniyor biliyorsun nazlı bunlar)

öylemiiiiiiiiiiii yarınmı toplanıyo yumoşların hadi haırlısı cnm

PAPATYA_ÖZMEEENNN cnm senin bugün yumoşların toplanıcaktı bizide haberdar et cnm ne kadar yumoşların toplandı inş..herşey yolunda gitmiştirrrr

inşallah sen nasılsın bakıyorumda başka arkadaşların varmış sen epeydir varsın heralde kadınlar kulübünde

inşallah sen nasılsın bakıyorumda başka arkadaşların varmış sen epeydir varsın heralde kadınlar kulübünde

evet cnm çooooook arkadaşım var benim burda evet cnm yaklaşık 1.5 senedir kadınlar kulübündeyiimmm bazılarıyla telefonda görüşüyorum bazılarıyla msn de....

kızlar merhaba ben sizi uzun zamandır takip ediyorum bende kayserideyim ve tüp bebek yaptırmak zorundayım 1,5 yıldır olmuyo bebeğimiz.acıbadem hastanesi kaan bey hakkında bilgisi olan var mı.bana yardımcı olabilirmisiniz

hosgeldin yaprak, ben o merkez hakkinda bilgim yok ama pingulale arkadas o merkezle tedaviye baslayacakti birakti amelyat oldu fazla giremiyor ama yazini gordugunde seni bilgilendiriecektir.

papatyacim zor oldumu canim yumurta yoplama islemi kac tane yumos toplandi insallah iyi kaliteli olurlar. birde kacinci gun embryosu transfer edecekler.

asicim senin tedavi ne zaman baslayacak canim bellimi

merhaba yaprak acı bademi seçmekle çok iyi yapmışsın bilakis acı badem bu konuda çok iyi....
benimki olumsuzlukla sonuçlandı ama çok sevdim o hastaneyi süper ilgileniyolar ama benim gittiğimdee ercan aygen vardı şimdiki dr u pek tanımıyorum....
ama kesinlikle acı bademe git derim cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…