hosgeldin yaprak, ben o merkez hakkinda bilgim yok ama pingulale arkadas o merkezle tedaviye baslayacakti birakti amelyat oldu fazla giremiyor ama yazini gordugunde seni bilgilendiriecektir.
papatyacim zor oldumu canim yumurta yoplama islemi kac tane yumos toplandi insallah iyi kaliteli olurlar. birde kacinci gun embryosu transfer edecekler.
asicim senin tedavi ne zaman baslayacak canim bellimi
kızlar merhaba ben sizi uzun zamandır takip ediyorum bende kayserideyim ve tüp bebek yaptırmak zorundayım 1,5 yıldır olmuyo bebeğimiz.acıbadem hastanesi kaan bey hakkında bilgisi olan var mı.bana yardımcı olabilirmisiniz
asi38 napıyorsun
hangi topiklerde geziyorsun.mesajı 1 saat sonra alıyorsun.bittimi dizin (unutma beni)
bende geziyorum topikleri.Ben kk de yeniyim kimler ne yazmış göz gezdiriyorum
ben o diziyi hiç seyretmedim.bu arada senin bazı eski yazılarını okudum ordan öğrendim unutma beniyi sevdiğini.İşte canım evde yannızım herif geç gelecek yapacak işte yok burayıda sevdim sık sık giriyorum ama nereye takılmalıyım pek bilmiyorum sen yönlendirirsin artık
kayseriyle alakası varmı bebek özlemi çekenler diyemi yazıyorsun
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye sayfa atıyo sürekli beni inşallah hepiniz iyisinizdir benim için dua edin bu ay size güzel haber vermem için Allah'a emanet olun görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?