Göz Çevresi Bakımı Kaz ayakları için tavsiyesi olan var mı?

sandyy

#HerşeyÇokGüzelOlacak
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2006
822
558
648
kızlar baktım ama kaz ayakları hakkında bir konu açılmamış yada ben göremedim...

gülümsediğim fotoğraflarda kaz ayaklarım belirginleşmeye başlamış:14: yaş ilerlemesinin ilk belirtileri :31: bununla ilgili tavsiyesi olan var mı?
Limon suyu diye duydum ama deneyen var mı ?

kimsenin kaz ayakları henüz çıkmamış demek ne kadar şanslısınız...

canım 27 oluyorum yakında gülümsediğimde benimde çıkmış kazayaklarım artı gözALtı morluğuda var biraz 4gündür bakıma başladım ben şimdilik bi sonuç yok olursa yazarım yine ne yaptığıma gelince yaş maya maskesini yapıyorum birde ozonlanmış yağlardan oluşan doğal bi cilt bakım kremi aldım sabah akşam sürüyorum. 1 ay kadar kullanayım iyileşme olursa haber veririm.

canım 27 oluyorum yakında gülümsediğimde benimde çıkmış kazayaklarım artı gözALtı morluğuda var biraz 4gündür bakıma başladım ben şimdilik bi sonuç yok olursa yazarım yine ne yaptığıma gelince yaş maya maskesini yapıyorum birde ozonlanmış yağlardan oluşan doğal bi cilt bakım kremi aldım sabah akşam sürüyorum. 1 ay kadar kullanayım iyileşme olursa haber veririm.

teşekkür ederim canım.. olumlu sonuçlar alırsın umarım bana da yazarsın...

Son düzenleme:
MERHABA
2 damla limon suyu
yarim cay kasigi zeytin yagi 1 cay kasigi sekersiz kahve
karistirip goz kenarina surulecek aksamlari
gunduz kullanilacaksa limon koyulmayacam
akradasim ben denedim tavsiyede ederim memmun kaldim
haftada 2 yada 3 defa surulecek

tüm yüze yapılmalı bakım yapılacaksa, yaş maya maskesi + yumurta akı maskesi ... Limon suyu alarjik bunyeleri hırpalar bu dikkate alınmalı, ve rengi açmak için kullanıldığı unutulmamalı. Hani göz altı morlukları falan varsa o zmn limon suyu işe yarar. Ama dediğim gibi yaş maya + ertesi gün yumurta akı + vazelin... kesin sonuç. ama kimyasallarla bakıma başlandı ise bir sefer hep kimyasal olmalı... hep derim mutlu kadın en güzel kadın :D

tüm yüze yapılmalı bakım yapılacaksa, yaş maya maskesi + yumurta akı maskesi ... Limon suyu alarjik bunyeleri hırpalar bu dikkate alınmalı, ve rengi açmak için kullanıldığı unutulmamalı. Hani göz altı morlukları falan varsa o zmn limon suyu işe yarar. Ama dediğim gibi yaş maya + ertesi gün yumurta akı + vazelin... kesin sonuç. ama kimyasallarla bakıma başlandı ise bir sefer hep kimyasal olmalı... hep derim mutlu kadın en güzel kadın :D

çok guzel soylemıssın mutluysan guzelsındır..degılsen de olmaya calıs..bır cok neden var mutlu olmak ıcın..
bir aç kedıyı doyur..hayvan sev..cocuk sev..ıyılık yap..ılla sevgılınden karsılık bekleyıp gelınce mı mutlu olucaksın..hep bunu demek ısterım mutsuzum dıyen herkese..
kaz ayagı bende yok ama morluklarım var..halada yasımdan 5 yas kucuk durdugumu soylerler..çünkü mutluyum ;)

Back
X