Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru yapıyorsun.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Canım çoçuğum yok tüp bebek yaptırcaz onun için arabamızı sattık ama baya bi külfet tüp bebek masrafları.o yüzden almak istiyorum hakkımı.Adı Üstünde Hak Yani,Niye Vazgeçesiniz
Ömrün Boyu Çalışsan O Kadar Parayı Kazanamazsın Belki,Saf Olma Hakkını Yedirme Al Köşede Tut Bak Çocuğun Varmış İleride Eğitim Masraflarına Harcarsın
Kardeşlerin de sen de hakkını elin kadınına yedirme. Baban çok ayıp ediyor. Annelerinin parası bu evlatlarının hakki demesi gerekirken sizden hakkınızı istiyor. Yetimin oksuzun hakkı çıkar zaten yedirme sakin. annen de eminim torununa evladına harcanmasini iserdi uvey anneye değil. Annenin de içine inecek olanı yapHıkuken herkesin payı ayrı ama babam bizim hakkımızı da almaya çalışıyor.
Annene yaptıkları muameleyi düşünüp sinirden köpürmen lazım? Sakın ama sakın pısma, üzülme, evlenip 4.çocuğu yapmayı biliyorsa bakmayı da bilecek baban.Benim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.
O karısı dolduruyor işte babanıCanım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
Canım çoçuğum yok tüp bebek yaptırcaz onun için arabamızı sattık ama baya bi külfet tüp bebek masrafları.o yüzden almak istiyorum hakkımı.