Kazanılan tazminat

dogru yapiyorsunuz .
duygusal davranmayin .
suizan da yok ortada .
hak haktir .

Eger tek babaniz soz konusu olsaydi degmez almayin derdim ama cici annenizin hakki olmayan ve cok trajik bir olayin sonucu alinan bir parada hak iddaa etmesi butun iyi niyetimi sildi supurdu. Alin istediginiz gibi kullanin. Bu arada onceki konuzuda biliyorum esinizin tavrida hic hos degildi.

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Doğru yapıyorsun.

Adı Üstünde Hak Yani,Niye Vazgeçesiniz

Ömrün Boyu Çalışsan O Kadar Parayı Kazanamazsın Belki,Saf Olma Hakkını Yedirme Al Köşede Tut Bak Çocuğun Varmış İleride Eğitim Masraflarına Harcarsın

Sakin vazgecme, evlerden uzak annenin yerine koy kendini.
Ben ölsem cocuklarima kalsin isterim but para.. Ne demek esime kalacakmis sadece?
O yeni bir eşle devam ediyor hayatina ya siz yeni bir anne bulabildiniz mi
O para sadece sizin hakkiniz....

Cok sinirlendim ya
.. en kucuk cocugu anneninizin cocugu muymus?
Annenin içi sizlar, anneciğinim hakkini birakma

Yasal olarak babanızında almaya hakkı olabilir ama babanız evlenmiş birde çocuk yapmış bence 1 kuruş hakkı yok.

Düşünceli bi adam olsa şimdiye kadar enazından 1 ev alırdı ama gecekondu ama apartman ama villa denekki savup savurmuş.

1 kuruş dahi bırakma hakkından

Adı Üstünde Hak Yani,Niye Vazgeçesiniz

Ömrün Boyu Çalışsan O Kadar Parayı Kazanamazsın Belki,Saf Olma Hakkını Yedirme Al Köşede Tut Bak Çocuğun Varmış İleride Eğitim Masraflarına Harcarsın
Canım çoçuğum yok tüp bebek yaptırcaz onun için arabamızı sattık ama baya bi külfet tüp bebek masrafları.o yüzden almak istiyorum hakkımı.

Kisa ve net AL!Annen kötü bi şekilde de olsa bebeginin olmasina vesile olacak gibi...

Hatalısın. Tüp bebek vs icin istiyorsun parayi ama maddi durumun iyi dahi olsa o parayi alman gerekir. Annenin parasi o, babanin yeni esine ve ondan olma cocuguna kalmasini ister miydi sence? Cocuklari ayaklarini almasin ister miydi?
1 kurus bile verme, nasil hakkimi almam diyebildin inanamiyorum, benim icim kan aglardi babam o parayi yeni karisi ve cocuguna harcasaydi. Tek kurus birakma.

Hıkuken herkesin payı ayrı ama babam bizim hakkımızı da almaya çalışıyor.
Kardeşlerin de sen de hakkını elin kadınına yedirme. Baban çok ayıp ediyor. Annelerinin parası bu evlatlarının hakki demesi gerekirken sizden hakkınızı istiyor. Yetimin oksuzun hakkı çıkar zaten yedirme sakin. annen de eminim torununa evladına harcanmasini iserdi uvey anneye değil. Annenin de içine inecek olanı yap

Devlet eliyle hukuk kanaliyla hakkin olan sana verilecek.

Neden istemeyeceksin ki?

Devlet bile sana bunu al hakkin diyor sen daha neyi dusunuyorsun?

Babam fakir, zor durumda falan deseydin derdim ki sen gencsin bakarsin basinumin caresine. Ama cici anne planları falan... Olmaz öyle şey al hakkini.

Bak ya. Babanızın eşi ne kadar saygısız, insan ölen biri yüzünden gelecek parayla daha şimdiden plan mı yapar? Kadının kurdu yine kadın en büyük zararı kadın veriyor kadına.

Al ablacığım hakkını çatır çatır yedirme. Kardeşlerin de alsın o kadına yedirmesinler hepsini. Seviniyordur bir de utanmadan o paraya.

Benim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.
Annene yaptıkları muameleyi düşünüp sinirden köpürmen lazım? Sakın ama sakın pısma, üzülme, evlenip 4.çocuğu yapmayı biliyorsa bakmayı da bilecek baban.

Canım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
O karısı dolduruyor işte babanı

kesinlikle siz alın
ne demek yeni karısı plan yapıyor
ya bir insan eşinin ölmüş karısından kalan paraya nasıl plan yapar
babanızı iyiniyetli bulmadım
hem pastam dursun hem karnım doysun

Canım çoçuğum yok tüp bebek yaptırcaz onun için arabamızı sattık ama baya bi külfet tüp bebek masrafları.o yüzden almak istiyorum hakkımı.

Biliyorum Masraf Olduğunu Neredeyse Bir Ev Parası Gidiyor,Eh Yani Allah Sana Böyle Bir Para Nasip Etmiş Alıcaksın Tabi Bak İhtiyacın Varmış

Bir de şu var. Babanın üçkağıdına rağmen hem paranın gerçek miktarını, hem de ev alıcam diye istediği para için çocuğuna hesap açmasını öğrenmen bence allahın bir hikmeti. O para gittikten sonra da öğrenebilirdin yada hiç ruhun duymazdı bile. Çatır çutur yerlerdi annenin sana kalan hakkını. Keşke allah herkesin karşısına böyle çıkarsa da kimse kimsenin hakkını yiyemese.

Back
X