• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

Maksat dertleşmek canim ya insan sok oluyor yasayan bilir
Bende dogumdan 2 ay sonra hamile kalinca napcagimi sasirmistim ayni böyle motivasyon alip dertlesmeye cok ihtiyacim vardi ki cevremden cok sacma tepkiler almistim.
Dertlesmek motivasyon :)))

benzerini yaşadım ben de ama birden başı belli sonu belli olan bir konun bu kadar sayfa konuşulması garibime gitti.ondan sordum.

Hayirli olsun. Kazara olmus. Ama arkadaslar iyi korunamamissiniz diyip duruyorlar. Eger Allah bir cocuga kısmet vermisse sen ne yapsan da bos. Ben 23 yasindayim bir kızım bir oglum var. Baska cocuk istemiyordum ama igne hap kullanırken hamile kaldim. Simdi 7 haftalik. Eğer kısmet te varsa ne yapsan boş

Hayirli olsun. Kazara olmus. Ama arkadaslar iyi korunamamissiniz diyip duruyorlar. Eger Allah bir cocuga kısmet vermisse sen ne yapsan da bos. Ben 23 yasindayim bir kızım bir oglum var. Baska cocuk istemiyordum ama igne hap kullanırken hamile kaldim. Simdi 7 haftalik. Eğer kısmet te varsa ne yapsan boş

Igne aylik mi? Hapi gunu gunune aldiniz mi? Sasirdim simdi.

bu bir lüx değil Allah dilemezse hiçbirşey olmaz kardeşim spiralle ikizlere hamile kaldı .Bu olaydan sonra korunma evet etkili ama o çocuk doğacaksa doğuyor işte.Lüks deme günaha girme,böyle bir lüks yok canım.

Sizin anlattiginiz turden olaya "kazara" denmez, "tum ugraslarima ragmen Allah nasip etti ,oldu" denir.
Oglum kucukken dr um spiralle beraber hap ta kullanmami tavsiye etti , bu sekilde korunununca devemi saglam kaziga bagladim ,olacagi varsa olurdu ,buna da "nasip " denirdi.
Ama sen kalk bi gun hap kullan bi gun kullanma,koruyuculu dusuk yontemlerle korun , dikkatsizlik ve unutkanlik sonucunda hamile kalmanin nasiple gunahla alakasi yok ,bal gibi de lükse girer .

Kazara nasıl oluyor diyenler bu mesajı okusun, tedbirini alsaydin diyenler!
Allah hayırli sağlıklı ömür versin evlatlarınıza

Sizin anlattiginiz turden olaya "kazara" "tum ugraslarima ragmen Allah nasip etti ,oldu" denir.
Oglum kucukken dr um spiralle beraber hap ta kullanmami tavsiye etti , bu sekilde korunununca devemi saglam kaziga bagladim ,olacagi varsa olurdu ,buna da "nasip " denirdi.
Ama sen kalk bi gun hap kullan bi gun kullanma,koruyuculu dusuk yontemlerle korun , dikkatsizlik ve unutkanlik sonucunda hamile kalmanin nasiple gunahla alakasi yok ,bal gibi de lükse girer .
Bende senin gibi herkesi kiniyordum insan istemese olmaz diyordum ama benimde basima geldi kinama derim cnm

Allah yardımcınız olsun. O da evlat sonuçta bir an önce kabullenin.
Durumu ızdıraba çevirdikçe sorun yaşarsınız.

Bende senin gibi herkesi kiniyordum insan istemese olmaz diyordum ama benimde basima geldi kinama derim cnm
ben de programlı bebek yapıcam der dururdum plansız bebek oldu diyenleri anlayamazdım taki başıma gelene kadar . sonra 2 yıl aşılamalar tüp bebek uğraştım durudum,herşeyi yaptık olmadı en sonunda 3.denemede tuttu.Demem o ki bir bebeğin ruhu yaratılmışsa ne yaparsan yap doğacaktır o ne yaparsan yap yaşayacaktır ömrü varsa.Ben ani doğumla az daha bebeğimi tutmasaydım ikizlerden birini wc ye düşürecektim hastanede .Ama Allah öyle büyük ki onlara ömür verdi kordonu ve keseyi tutmuştum elime geldi aniden doğuma girdim 1 er kilo doğurdum ve şuan 2,5 yaşında gayet sağlıklılar çok şükür .Rabbim tüm evlatları korusun

Back
X