• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

:-):-)bizde mi bi kaza yapsak

ALLAH aşkına nasıl kaza yapılıyor biri anlatsın bende kaza yapmak istiyorum:-)

ALLAH bağışlasın evladlarınızı :KK66:

ne mutlu size:KK36:

tolin tolin kaç yaşındasın sen

BBEm2LmCAAAzPsm.jpg:large
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Spiralle ignelere ragmen hamile kalanlara birsey demiyorum ama gun sayarak veya geri cekilerek korunuyor ve bu sebepten hamile kaldiydaniz kazayla degil ihmaldendir o.

2 sene cocuk icin ugrastim, yok yumurtlama hesapla, yok tuhaf tuhaf seyler ic... Nasil beceriyorlar sunu anlamadim.

çok sevdiğim bir arkadaşım ikiz kızları 15 aylıkken 3.kızına doğum yaptı... zor ama çokda eğlenceli bir hayatı var.ikizler 20 aylık bebiş 5 aylık oldu... inşAllah sizinde arkadaşım kadar huzurlu ve eğlnceli bi hayatınız olur.

Zaten ya aldirma ya dogurma seceneginiz var. Aldir diyenlere aldiramam demissiniz ki bence de aldirmayin. Ama o zaman neyi sordugunuzu anlamadim ben zaten doguracaksiniz.bu arada ben 1 bucuk yasimdayken ikiz kardeslerim dogmus. 3 arkadas gibi buyuduk cok iyi anlasiriz sizin de oyle olacaktir. Iyi yanlarini dusunun. Bide ikiz bebisleri yani zor olan kismi hiraz buyutmussunuz sizinki daha bile kolay olacak.

Elbette zorlanacaksın biraz zorlu bir süreç olacak ama üçüncü gelene kadar ikizler biraz daha büyüyecek. Şimdi ağlamanın üzülmenin faydası yok ki bebeğe de sana da zararı var. Sana yardımcı olabilecek birileri yok mu? Annen ya da kayınvaliden? Ikisinden biri yada başkası yardımcı olur inşallah. Dile kolay ama bakacaksın bir süre sonra üçüde büyümüş ve genç yaşta 3 çocuk annesi olmanın tadını çıkaracaksın inşallah. Artık olumlu düşünmeye çalış. Ben 29 yaşındayım ve daha 10 aylık bebeğim var senin gibi üçüncüyü doğurursam nene olacam merdeyse . Allahım illa ki bir kolaylık verir üzülme. Dediğim gibi sen bence şimdi moralini yüksek tut ve sana sürekli yardımcı olabilecek birini bulmaya çalış buna bir çözüm bulursun ama hamilerim ikizler diye düşünmenin hiç çözümü yok

Kızlar herkese iyi akşamlar 22 yaşındayım 1 ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim napıcam ben şimdi :KK43:
Çok zor bi durum ben 23 yaşındayım ve 23 haftalik hamileyim hala kendime nasıl bakıcam çok zor olucak becerebilicekmiyim diyorum sen 3.den bahsediyorsun :/

Kazayla nasıl oluyor yahu.
Ben okdr uģraştım isteyerekte zorla hamile kaldım.
Prezerbatif diye birsey var ....
Lıtfen aldırma bebegini. Okdr evlat hasreti ile yanıp tutuşan insan variken.
Allah kolaylığını verir korkma

Back
X