• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

Hi hi bir siz annesiniz zaten. Siz kimsiniz baskalarinin anneligini sorguluyorsunuz?

Kanunen 10 haftaya kadar yasal olarak isteyen, dogurmayi dusunmedigi cocugunu aldirir. Bu sizi zerre ilgilendirmez, sizi de onlardan daha ustun anne yapmaz. Anne olmak cocuk dogurmakla olsaydi kimsesizler yurdu diye bir kurum olmazdi. Isin gunah kismina gelirsek Allah ile kisi arasindadir onda da size laf dusmez.

Gordugunuz gibi cocuk aldiran kadina laf soylemek gibi bir hakkiniz yok.
sizinde doğurana ve doğurtana lanet okuma hakkınız yok. sen nerden buldun o lanet hakkını kendindede lanet okudun acaba? Allahh Allah ya.

kiblersen kible. çok korktum. ukala. kibleyince nolacak, beni uzaklaştırcaklar sonra nolcak? sen iyi kadın ben kötü anne mi. sen lanet okuyan iyi kadın ben kötü anne he? hadsizliğin karşılığı kib. Ukalalığın karşılığı kib.
Çok korkutucuuuu :) umrumda değil senin kib'in. sen o kan pıhtılarına okuduğun lanetlerle lanet ol diyorum sana karşılık veriyosun halen.

Birazcik seviyeli bir insan olsaydiniz, tartismanin anlami olurdu ama yazik diyorum size sadece.

Ben lanet okumadim. Once bir kime ne yaziyorsunuz dikkat edin. Ben siz degilim kimseye lanet etmem.
o zaman ilk lanet okuyanı kib'lemek aklınıza geldi mi acaba. bayan doğurana doğurtana lanet okuyor, ben karşılığında fikrimi söylüyorum. doğurtana lanet ediyorsanız sizde lanet olun diyorum Siz kalkıp kib'ledim diyosunuz üslubu eleştiriyosunuz. Durduk yere lanet okuyorum sanki ben. Başta eden etmiş sizde gelmiş bana seviye öğretmeye çalışıyosunuz. Bu mu yani?

o zaman ilk lanet okuyanı kib'lemek aklınıza geldi mi acaba. bayan doğurana doğurtana lanet okuyor, ben karşılığında fikrimi söylüyorum. doğurtana lanet ediyorsanız sizde lanet olun diyorum Siz kalkıp kib'ledim diyosunuz üslubu eleştiriyosunuz. Durduk yere lanet okuyorum sanki ben. Başta eden etmiş sizde gelmiş bana seviye öğretmeye çalışıyosunuz. Bu mu yani?

Ben sizi lanet ettiginiz icin kib'lemedim ki. Bana ne. O lanet doner dolasir sizi veya lanet okuyani bulur. Ben sizi suursuz dediginiz icin kib'ledim. Belli yasin uzerinde insanlariz hakaret etmeden tartismayi bilmeliyiz. Ikincide de siz cocuk aldiran herkese lanet okumussunuz. Sizin oyle bir hakkiniz yok. Siz kendinizden sorumlusunuz. Her kadinin olsugu gibi. Siz cocuk aldiran kimseye anne muveddesi diyemezsiniz. Boyle bir hakkiniz yok. Daha fazla sizinle konusmak istemiyorum. Ukala ukala diye konusmak yerine tartisma uslubunu bilseydiniz, karsilikli olarak tartisirdik. Ama mumkun degil. Iyi gunler size de.

Evt. Birde halk arasinda igne veya hap kullananlar biraksalar dahi hemen gebelik oluşmaz deniliyor.
ilk mesajında iğneyle hapı aynı anda kullanıyomuşsun gibi anlaşılıyo, öyle olsaydı hamile kalman şaşırtıcı olabilirdi. ama sen iğneyi bırakıp hapa başlamışsın, hapıda bi gün unutup içmememişsin yani kaza falan değil

Back
X