Kb durumlar..

Haklısın. Aptallığıma çok kızıyorum. Daha da tuhaf olanı şu ki bazen gidip geliyoruz, onlar da gidip geliyorlar. Nefret ediyorum ama birşey diyemiyorum. Şimdi dediğin gibi almış alacağını. Birşey desem ne deyip susuyorum ama. Sustukça aklıma daha da çok takılıyor
Sağlık olsun artık.evin ona ait kısmını ödeseniz ve üzerinize geçirseniz hiç değilse verdiğiniz para boşa gitmesin.ama dikkat edin paranızı alıp yine kandırmasın sizi.böyle insandan herşey beklenir.ben uğraşamam kavga gürültü olmasın derseniz boşverin artık bu konuyu düşünmeyin sizede bir ders olmuş olur.

Anneannm var ne olsa kadin alttan alsin deyip beni cileden cikariyor :işsiz:
Benimde annem
Her konuda aman sen sus aman sen karışma Sinem diyor bana
Çok ağırmış benim laflarım
Sanki kırk yıldır bişeye karışmadığı için babama yaranmış gibi susmamı istiyor her olayda huzursuzluk olmasınmış
Hakkımı ve kendimi savunurken Söylediklerimin yaptıklarımın hepsini bilse kalpten gider herhalde

anneniz haklı ama karışmasın sizde evi falan terketmeyin inşallah bir bahane çıkarda tapuyu eşiniz üstüne alır bunları yapan insan blofunuzu yemez işler kötüye gider benim eşimde nisanliyken almıştı evi sadece 20 bin eksiği vardı annesi verdi ki neredeyse cocuk yaşta çalışmaya başlamış parasını hep annesine vermiş annesi isteseydi yapsaydı ozamana kadar eşimin iki evi rahatlıkla olurdu ama diğer çocukların borçlarını sürekli olarak kapatmayı uygun görmüş neyse sadede geleyim verdiği o paraya tapuya ortak oldu evlendikten sonra öyle bi bahane çıktı ki karşıma aldım eşimi bankaya götürdüm bana inanmiyisun ama burdakileri dinle dedim bankaci kadında konuştu eşim ikna oldu haftasına eşim tapuyu tek kendi adına yaptırdı sizde sinirle kalkmayin

Back
X