- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi mylittlepeony
Aaaaaa kac senelik evlisiniz bilmiyorum ama neden altınlarınızı veriyorsunuz. Ölü bir yatirim icin ? Taşınmaz a nakitsiz yatirim mi yapilir. Altini bozdurmak ise bir zarardır. Bunun yasliligi hastaligi var. Cok cok kziiyorim boyle seylere size basimdan gecen birseyi anlatayım. Biz nisanliyken ev alip öyle evlenmeyi düşündük. Esimin butcesi 180 di sonra 200 bin oldu :) biz butcemize gore ev bulduk ama begenmedik. Sonra nisan takıldı.. bu sozluyken olmustu. Nisandan sonra bana ne dedi biliyor musunuz ? Anneme kredi cikiyor kredi cekerim. Iste birde sende altinlarini verirsin. Ne hikmetse biz nisan takinca annesine kredi cikti. Bende altinlarimdan 1 gram bile alamazsin dedim asla taviz vermedim. Hatta mesajlasarak konusuyorduk. Babama okumustum babam alayci sekilde güldü . Ayni sekilde bende. Memelekette bir salak benim ya altinlarimi alip akli sira senin biseyin yok bana muhtacsin diyecek hahahahahahhahaah. Her neyse sonuc ev almadik kiradayiz. Alirsa da vermicem ne istiyorsa yapsin banane ???? Atinlarim kasada. Ayni sekilde arkadasimin yengesi o da yeni evli altinlarini arkadasimin erkek kardesine vermiyormus . Yani kocasina vermiyor banane diyormus. Adam ev alcam diyormus hahahahaha. Ha bunun ustune esime elimle nakit para verdim 3 ceyrek parasi evlendikten sonra bana kuyumcudan al gel dedim 4 ay oldu ne ceyrek var ne bisey. Parami da vermedi :) konu acilinca da onlar bendeeeee merak etme diyip goz kirpiyor. Sırıtıyor pis pis. Bakin bu benim kocam. Severek evlendim ama nasıl hain. :) annesine de soyledim bana borcu var diye. Soylerim neden soylemeyim? Ha birde gecenlerde araba alcam altinlarla diye zarfladim agzini yokladim uzerine destek ciksana dedim. 40 verim sende 10 koy dedim. Ne dese begenirsiniz ? Askim sen 50 binlik altin bozdur 40 lik araba al 10 unu bana ver :))) arkadaslar bu konulrda asla taviz vermeyin yaaaa. Bu arada anneniz karismasin evet yarin birgun laf soz olur. Bu arada gecmis.olsun uzerine bir bardak soguk su icin. Dolandirilmissiniz resmen bu ne dir ya kendi ustune yapacak. Yok kredi yok altin. Sizin yerinizde olsam esimin suratina bakmam. Anneniz yerden goge kadar hakli ama onun araya girmemesi lazim. Hic sevmem boyle seyleri.