KBB Uzmanına AMeliyat Oluyorum. Yardmm

Ben zaten Demiyorumki mükemmel bişe çıkarsın karşıma sadece ortadaki kemer gitsin ve biraz kalksın zaten burnum çok düşük diyil. hafif kaldrsn istyrm..Ve ben söylemeden o söyledi istediğim şekli... bi kaç tane resm çektim... Göstericem böyle olması mümkünmü falan dicem işde..

Bende emre ilhana çok olmak isterdim fakat şu anda onu karşılıcak bi bütçem yok..

Çok teşekkür ederim

Senin burnun çok çok güzel olmuş ama dediğim gibi bütçem yok o kdr..

SENıN adına çok üzüldüm:::: eskisinden dahamı kötu oldun peki dahamı rahatsızlık weriyo sana arkdşm

Son düzenleme:

canım benim eski burnumu arar oldum önden genişti, boy olarak küçüktü küçücük bi kemer vardı, ama şuan yamuk yandan bakıncada dümdüz ne bir kavis hiç bişey bu kadar eziyeti çektikten sonra insan biraz cıkta olsa iyikide olmuşum demek ister ama ben diyemedim çok kolay değil o parayı biriktirmek bana göre tekrar başladım bu sefer uzaklık falan demicem nasip ama yeterli parayı biriktirebilirsem istanbul bu seferki adres isterimki kimse yaşamasın bunları

Umarım istediğin gbi olur yaa ..Burun Çok önmli insanın tipini yüzde 80 deiştiryo :Ssempatiksalakcinni

Geçmiş olsun doktorun kimdi??

dishy hangi hastanede dr. nekadar istedi senden?merak ettim

özel istanbul şehir hastanesinde olucam. Normalde 2.buçuk milyar dedi...sigortam 500 karşılıcak.... DOktor babamın eski dostu. .Eskidende babam onun işini yapmış falan 2 milyarken ben kızıma yarı fiyatına yaparım dedi...öyle fiyat yani vereliniortak

Arkdaşlar 7 De Doktorumun yanına gidicem bugun.... Yaptığı burunların resmini we kendi burnum hakknda knşup içimi rahatlatmak istiyorum.. ..

Gunaydın herkese ..Dün akşam gittim göruşmeye ..Doktorumdan burnumun nasıl olucağna dair bi resm istedim o ynlış bişe dedi.. peki dedim.. ya nie öle dediki ben görmek istiyodummmmmm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…