- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
yavru alin buyuyunce sokaga atarsiniz demisim gibi cevap vermenize gerek yok. konu sahibinin bir derdi var ben de alternatif fikir uretiyorum. sorunun nedeni bu olabilir mi acaba diye.. siz yetiskin bir hayvanla bag kurabildiniz diye genelleme yapmayin bence.. ben kendimi biliyorum alirsam yavruyken almak isterim mesela.. her seyiyle ilgilenmek, egitimini vermek beni ona baglar.. sizin icin oyle degilse degildir. ama bu bana saldirmanizi da gerektirmez.
Kendinize karşı biraz gereğinden fazla sert olabilir misiniz?
Kedilerde göbek açmak güven belirtisidir. Siz sevgi hissetmiyorum diyorsunuz da hayvan sizi okumuş zaten. Güvenmediği yerde asla böyle uyumazlar.
Bu tarz rahatsızlıkların aslında fiziksel kökeni olma ihtimali çok yüksek.
Hele nedeni tam belli değilse.
Size 3 önerim olacak:
1) Karantina altındayız, D vitamini vücutta bitmiştir, ek takviye alın. Evet eksikliği depresyona sebep olur
2) Balkon da olsa az bir güneşe çıkın, vücut biyolojik dengesi ışığa göre düzenlenir. Neden kuzey ülkelerinde bu tip rahatsızlıklar çok?
3) İlaç dozları için psikiyatristinizle görüşün, ayarlama yapsın
Son olarak pisinin yanaklarını sevin ki guruldasın, mırlama ses tonu insanlarda terapik etki yapar. Youtubedan kedi mırlaması dinleyin farkedeceksiniz.
:)) adı yok henüzKendim dost edinmiş kadar sevindim.Çok hoş.
Adı ne?
İlaç kullanmıyorum. Sadece seans.
Kedinin keyfi yerinde baya bence de. Sırt üstü yatıyor oyun yapıyor ayaklarıma yatıyorbunları yazarken bile üzüldüm.
30 yıldır yalnız olunca sorumluluk almaya korkuyorum sanırım.
Patidostu ben aslinda bunu demeye calistim ama cinsinden oturu demedigim icin anlasilmadim sanirim. bu cins kediler buyuyunce uzak duruyor evin icinde sakin sakin kendi takiliyor. insanlarla cok isi olmuyor. ama bebekken oyle degiller daha insanlara yakinlar. sahibiyle daha cok oynayan tekir, sarman, van kedisi cinslerinden olsa buyuk de olsa yanasir sahibine.
Benim bir dişi kedim vardı beni ve ev arkadasimi hic sevmezdi. Sevgililerimiz gelince bacaklarina dolanmalar cilve yapmalar. Kisirlastirinca enfeksiyon kapip yemek yememisti siringayla pesinde dolasirdim yemek yedirmek icin veteriner dedi diye evin her yerine mama kabı koymustuk mama kaplarinda çig yumurta olurdu leş gibi kokardı evSurekli olmasa da ben de sert seviyorum zaman zaman mincira mincira o kisimda daraliyor biraz ama yinede vurmuyor bana özel bir toleransi var kedicigiminEve gelen misafirlere filan asla kendini sevdirmez tirmalar, eşime de arada bir sevdirir ama mesafeli sayilirlar.
Birlikte çok vakit gecirmeye bağliyorum bu durumu, esimden daha çok ilgilendim hep kedimle o yuzden bana düşkün diye dusunuyordum.
Benim bir dişi kedim vardı beni ve ev arkadasimi hic sevmezdi. Sevgililerimiz gelince bacaklarina dolanmalar cilve yapmalar. Kisirlastirinca enfeksiyon kapip yemek yememisti siringayla pesinde dolasirdim yemek yedirmek icin veteriner dedi diye evin her yerine mama kabı koymustuk mama kaplarinda çig yumurta olurdu leş gibi kokardı everkek arkadaşım gelince gayet yer icer neselenirdi srfsz kedi. Kimi kediler de onunla ilgilenmeyeni yüz vermeyeni seviyor anlamak imkansız
İlaç kullanmıyorum. Sadece seans.
Kedinin keyfi yerinde baya bence de. Sırt üstü yatıyor oyun yapıyor ayaklarıma yatıyorbunları yazarken bile üzüldüm.
30 yıldır yalnız olunca sorumluluk almaya korkuyorum sanırım.
ilgileniyorum seviyorum hanımefendi ama severken de sevgi hissetmiyorum
Bugün bütün gün yan yanaydık. Kendimi suçlu hissediyorum. Sokaktaki kedilere bile koşa koşa gidip seven ben. Şimdi böyle oldu
Karşıma bu çıktı bende benek arıyordum belkide büyük olduğu için bağ kuramadım
Tam anlamıyla öyle şuan pek sevdirmiyor ama kalkıp gider olayı çok doğru.
Ablacım bu işi fazla inceliyorsun, böyle çocukluğuna falan inmene gerek yok.
Alt tarafı kedi bu. Yumak olur, kalınca bir ip olur sallanan bir cismi önünde oynatıcaksın o da pati atacak. Ayağına yatınca da biraz seviceksin. Bu kadar. Gerçekten bu kadar. 30 yıldır yalnızım şeklinde düşünmene gerek olacak bir şey gerçekten yok altı üstü bir hayvanı azıcık oynatıcaksın.
Bu kafayla gidersen 30yıl daha yalnız kalırsın. Sen bu hayvanı yalnızlıktan kurtulmak için almadın mı? Bak ne güzel arkadaşlık ediyor, gelmiş oynamak istiyor. İnsan olsun hayvan olsun arkadaşlık etmek isteyen biri varsa arkadaşlık et ki yalnız kalma. Haydi bakalım iyi şanslar.
Çünkü içindeki ses, özgürlüklerimi, sahip olduğum alanları işgal ediyor bu sıpa diyor, dinleme onu sen. İnsana kedi kadar iyi bir hayat arkadaşı olamaz, dişi mi erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?