- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Vardı birşeyler 2 gündür ne verdiğim cigerleri yiyordu nede birsey iciyordu kopegim salikken korkmuyordu bile ki normalde saldırır sürekli yatıyordu diğer hamile kedim de bunu sürekli kovaliyordu korktum hastanlandi diye yoğurt felen yedirdim tam veterinere goturecekken ağzını felen sapirdatti ikinmalara başladı bi baktım kanamasi var sıcacık bodrum var tertemiz tenha oraya götürdüm bakalım ne kadar sürecek şimdi baktım hala yatıyor yalaniyorSizin gibi kedi besleyip çocuğu gibi bakanlara bayılıyorum. :) Bende merakla bekliyorum. :)
Bende 20 dakikada bir gidiyorum bende hamile oldugum için ilgimi çekiyor su bol bol verim ozaman ki normalde mama ve su sevmez sırf ciger ve tavuk bide sütü çok sever ama bana nasıl bakıyor bi görsen sanki gitme nolur korkarım der gibi daha kendi 8 aylik bebekbenim kizimda 5 tane dogurdu ayni boyle yaklasik 4 saat falan surdu fazla gitmeyin yanina ben saat basi gidip bakiyordum zaten doğumu bitince halsiz oluyor biraz yatiyor mamasini ve temiz su koyun benimki cok su icmisti
Oy olamaz benim babamda çok hayvan büyüttü dogurttu oda diyorki doğumu 4-5 saat bile surebilirmis ama bende çok korkuyorum daha kendisi yavru çünkü dikkatli olacam olmazsa goturucem çaresine bakacaz1 saat icinde 1. yavrunun gelmesi gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam tamamen yalniz birakmayin ve kontrol edin. Bazi kediler doguramayabiliyor bu sekilde ölen kediler var.
Evet burnuyla ağzı silinmesi gerekiyormuş herşeyi hazir:) benimde kedim var zamanında şu yavru bakım,doğum, hamile kedi konularını çok arastırmıstım arkadasın dediği gibi mutlaka yanlız bırakın ama ara ara kontrol edin gerci benim arastırmalarıma göre kedinin fazla yavrusu olursa onları hem biyandan yalayıp temizlemeye calısıp hem doğumu devam ettiği için yorulacağı ve son yavruda zorlanabileceği buyuzden son yavrunun yasama oranının bu gibi durumlarda azalıcağı böyle durumlarda yavruya yardım etmenız çok nazikce temizlenmeniz onun yaşama oranının artıcağını okumuştum yanlış bilgi vermek istemem ama, mutlaka fotoğrafları bekliyoruz
Aynen oyle simdilik yalanip duruyor su koydum salam felen koydum çok sever bakalım esim gelesiye dogurmazsa vardır birseyİlk bebek bir süre daha gelmezse bir problem var demektir. O zaman veterinerinizi arayın hemen.
Amiiinhiç bi fikrim yok ama, kedilerle ilgili bişeyler okumayı seviyorum. sağlıkla doğursun inşallah :)
Aynen oyle simdilik yalanip duruyor su koydum salam felen koydum çok sever bakalım esim gelesiye dogurmazsa vardır birsey
Oy olamaz benim babamda çok hayvan büyüttü dogurttu oda diyorki doğumu 4-5 saat bile surebilirmis ama bende çok korkuyorum daha kendisi yavru çünkü dikkatli olacam olmazsa goturucem çaresine bakacaz
InsAllah yaa gerçekten diğer dişi kedim yetişkin 1.5 yaşında onun karnı yere degiyor yatagima yatip duruyor memelerini felen bana gösteriyor ama bu daha karnı bile çok buyumedi şişti sadece ve görsen daha boyu fleen daha kendisi yavru inşAllah sağlıkla anne olur ya ölü olursa sezeryanla mi alırlar Allahim korusun inşAllah sağlıklı bi şekilde dogar yavruları zaten bence bakılırsa ya 1 yada 2-3 tane varÇok erken hamile kalmış bebekler ölü de doğabilir. İnşallah kazasız belasız gelir sizin bebeler. Merakla bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?