kedicik

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
Kedim henüz yavru ama hamile kaldı kiyamam bana ikide bir sirnasip yatıyordu miyavliyordu hep dokundugumda ise susuyordu kuyruğunu kaldırdım ve gördüm kanamasi vardı koyu kıvamlı bi kanama haydeee doğumu başlamış bizim bodrum katı var oranın ışığını yaktım büyük legene yumuşacık çarşaflar koydum kapıyı kapattım 1 saat sonra çaktırmadan baktım nefes alıp veriyor hızlı hızlı suan ne yapmam gerek yanına gidip okşiyim mi eşim işte yanlizim annemle?

benim kizimda 5 tane dogurdu ayni boyle yaklasik 4 saat falan surdu fazla gitmeyin yanina ben saat basi gidip bakiyordum zaten doğumu bitince halsiz oluyor biraz yatiyor mamasini ve temiz su koyun benimki cok su icmisti

Sizin gibi kedi besleyip çocuğu gibi bakanlara bayılıyorum. :) Bende merakla bekliyorum. :)
Vardı birşeyler 2 gündür ne verdiğim cigerleri yiyordu nede birsey iciyordu kopegim salikken korkmuyordu bile ki normalde saldırır sürekli yatıyordu diğer hamile kedim de bunu sürekli kovaliyordu korktum hastanlandi diye yoğurt felen yedirdim tam veterinere goturecekken ağzını felen sapirdatti ikinmalara başladı bi baktım kanamasi var sıcacık bodrum var tertemiz tenha oraya götürdüm bakalım ne kadar sürecek şimdi baktım hala yatıyor yalaniyor

benim kizimda 5 tane dogurdu ayni boyle yaklasik 4 saat falan surdu fazla gitmeyin yanina ben saat basi gidip bakiyordum zaten doğumu bitince halsiz oluyor biraz yatiyor mamasini ve temiz su koyun benimki cok su icmisti
Bende 20 dakikada bir gidiyorum bende hamile oldugum için ilgimi çekiyor su bol bol verim ozaman ki normalde mama ve su sevmez sırf ciger ve tavuk bide sütü çok sever ama bana nasıl bakıyor bi görsen sanki gitme nolur korkarım der gibi daha kendi 8 aylik bebek

1 saat icinde 1. yavrunun gelmesi gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam tamamen yalniz birakmayin ve kontrol edin. Bazi kediler doguramayabiliyor bu sekilde ölen kediler var.

:) benimde kedim var zamanında şu yavru bakım,doğum, hamile kedi konularını çok arastırmıstım arkadasın dediği gibi mutlaka yanlız bırakın ama ara ara kontrol edin gerci benim arastırmalarıma göre kedinin fazla yavrusu olursa onları hem biyandan yalayıp temizlemeye calısıp hem doğumu devam ettiği için yorulacağı ve son yavruda zorlanabileceği buyuzden son yavrunun yasama oranının bu gibi durumlarda azalıcağı böyle durumlarda yavruya yardım etmenız çok nazikce temizlenmeniz onun yaşama oranının artıcağını okumuştum yanlış bilgi vermek istemem ama, mutlaka fotoğrafları bekliyoruz

1 saat icinde 1. yavrunun gelmesi gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam tamamen yalniz birakmayin ve kontrol edin. Bazi kediler doguramayabiliyor bu sekilde ölen kediler var.
Oy olamaz benim babamda çok hayvan büyüttü dogurttu oda diyorki doğumu 4-5 saat bile surebilirmis ama bende çok korkuyorum daha kendisi yavru çünkü dikkatli olacam olmazsa goturucem çaresine bakacaz

İlk bebek bir süre daha gelmezse bir problem var demektir. O zaman veterinerinizi arayın hemen.

Evet burnuyla ağzı silinmesi gerekiyormuş herşeyi hazir

Aynen oyle simdilik yalanip duruyor su koydum salam felen koydum çok sever bakalım esim gelesiye dogurmazsa vardır birsey

Çok erken hamile kalmış bebekler ölü de doğabilir. İnşallah kazasız belasız gelir sizin bebeler. Merakla bekleyeceğim.

Oy olamaz benim babamda çok hayvan büyüttü dogurttu oda diyorki doğumu 4-5 saat bile surebilirmis ama bende çok korkuyorum daha kendisi yavru çünkü dikkatli olacam olmazsa goturucem çaresine bakacaz

Saati kac yavru olduguna gore degisebilir siz yinede ihmal etmeyin cok uzun sure yavru gelmesse tehlikeli olabilir diye biliyorum tekrar arastiricam onu sizin icin.

Çok erken hamile kalmış bebekler ölü de doğabilir. İnşallah kazasız belasız gelir sizin bebeler. Merakla bekleyeceğim.
InsAllah yaa gerçekten diğer dişi kedim yetişkin 1.5 yaşında onun karnı yere degiyor yatagima yatip duruyor memelerini felen bana gösteriyor ama bu daha karnı bile çok buyumedi şişti sadece ve görsen daha boyu fleen daha kendisi yavru inşAllah sağlıkla anne olur ya ölü olursa sezeryanla mi alırlar Allahim korusun inşAllah sağlıklı bi şekilde dogar yavruları zaten bence bakılırsa ya 1 yada 2-3 tane var

benimkide 9 aylikti ben yerini bile hazirlamamistim sandalyede oturuyordum miyavlamaya basladi ama bisey anlatmaya calisiyor gibiydi bende hemen baktim hafif kan vardi yerini yaptim hatta bir koliyi yan çevirdim kendilerini kapali yerde guvende hissediyorlarmis dogumda oyle duymustum sonra ciktim 1 saat sonra falan baktim ilki gelmisti iste 4 5 saat sonra hepsi dogdu 1 saate yakinda onlari temizledi sonra bayagi su icti yatti birde yas mama verdim ben ben cok seviyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…