- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- 18
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Ayy kim bilir ne minik bebekler doğcakAradım kac saatir suruyor dedi saat 8 den beri dedim tamam daha var dedi sabaha karşı olmazsa getirin dedi ve yanlız bırakın dedi çok bilmiş veteriner bey... Allahim ne zormus kimseyi ne evladiyla sinasin nede doğumla
HAHAHA evet cook tatlıdır yavruyken kafası kocaman di şimdi şimdi düzeliyor bedeni daha büyümeden kendisi doğuruyor bunun yavruları nasıldır kim biliiirAy o kadar tatlı ki bayıldım
Kolaylık diliyorum genç anneye. Haberleri bekliyoruz.
Belki yavruları vermek için kadınlar kulübünün faydasını görürsünüz.
Aynen yavruları kim bilir nasıl olurAyy kim bilir ne minik bebekler doğcakbize de atarsınız artık fotoğraflarını beklemedeyiz
Yok evimde Aynen yaa çözüm o gibiCanım sen onları kısırlaştır madem evinde bakıyorsun hem dışarı çıkmazlar başlarına bişey gelmez hemde o kadar kediyi napıcaksınben bahçede falan bakıyosun sandım
Hanimlaaaaaaaar gittim baktım gece gece kanamis poposunu felen sildim S erinlettim r ahatlattim suan yatıyor ara ara ikiniyor karnini ovaliyorum ikiniyo sizce napim bekliyelim mi
Oyy kıyamam yavruyaa.Hanimlaaaaaaaar gittim baktım gece gece kanamis poposunu felen sildim S erinlettim r ahatlattim suan yatıyor ara ara ikiniyor karnini ovaliyorum ikiniyo sizce napim bekliyelim mi
Kediniz nasilKizlaaar esim geldi ve bakti agliyorum suan esim bana çok kızdı heryer bodrumda pis kokuyor suna bakin ölü dogmus esim çekti(
Sizce nasıl böyle oldu gelismemismi esim sadece et parçası dedi şimdi napacam!!!
iyi bir köşeye oturmuş bana masum masum bakiyor napacam ben şimdi yaKediniz nasil
Kediniz yavru oldugu icin düşük mu yaptı ki,Kizlaaar esim geldi ve bakti agliyorum suan esim bana çok kızdı heryer bodrumda pis kokuyor suna bakin ölü dogmus esim çekti(
Sizce nasıl böyle oldu gelismemismi esim sadece et parçası dedi şimdi napacam!!!
Eğer iyi olduğuna eminseniz eve götürün temizleyn ya gelismemstr yada düşük yapmıştır yarn veternre gidersnz onu orda yanlız birakmyniyi bir köşeye oturmuş bana masum masum bakiyor napacam ben şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?