kedicik

Aradım kac saatir suruyor dedi saat 8 den beri dedim tamam daha var dedi sabaha karşı olmazsa getirin dedi ve yanlız bırakın dedi çok bilmiş veteriner bey... Allahim ne zormus kimseyi ne evladiyla sinasin nede doğumla
Ayy kim bilir ne minik bebekler doğcak bize de atarsınız artık fotoğraflarını beklemedeyiz

Ay o kadar tatlı ki bayıldım
Kolaylık diliyorum genç anneye. Haberleri bekliyoruz.
Belki yavruları vermek için kadınlar kulübünün faydasını görürsünüz.
HAHAHA evet cook tatlıdır yavruyken kafası kocaman di şimdi şimdi düzeliyor bedeni daha büyümeden kendisi doğuruyor bunun yavruları nasıldır kim biliiir

Canım sen onları kısırlaştır madem evinde bakıyorsun hem dışarı çıkmazlar başlarına bişey gelmez hemde o kadar kediyi napıcaksın ben bahçede falan bakıyosun sandım

Hanimlaaaaaaaar gittim baktım gece gece kanamis poposunu felen sildim S erinlettim r ahatlattim suan yatıyor ara ara ikiniyor karnini ovaliyorum ikiniyo sizce napim bekliyelim mi

Dogum 12 saat kadar surebilir.12 saatten sonra sikinti oluyor.Hele dogum kanalina girdiyse anne de minisler de mudehale edilmezse yani sezeryan olmazsa kaybedilebilir.Tetikte olun.

Hanimlaaaaaaaar gittim baktım gece gece kanamis poposunu felen sildim S erinlettim r ahatlattim suan yatıyor ara ara ikiniyor karnini ovaliyorum ikiniyo sizce napim bekliyelim mi

Bekleyin.Sabah hala dogmadiysa vetin yolunu tutun.Basima geldi 3 ay once bu durum.Ilk yavru dogduktan sonra 15 saat bekleyip vete goturdum.Gerci ben iceride yavru var saniyodum ama degildi.

Oyy kıyamam yavruyaa.
Allah güç kuvvet versin de bir an önce doğurabilsin,benim de kedilerim evde doğurmuştu,çok garip şeyler hissettiriyor.
Yardım edememek vs vs.ayy içim acıdı..
Gözünüz üstünde olsun.

Kediler doğum yaparken oksanmak ister ve birilerine ihtiyaç duyar sokulmak ister yanında olsaydnz keske

Kizlaaar esim geldi ve bakti agliyorum suan esim bana çok kızdı heryer bodrumda pis kokuyor suna bakin ölü dogmus esim çekti (
Sizce nasıl böyle oldu gelismemismi esim sadece et parçası dedi şimdi napacam!!!

Eklentiler

• 20160626_010720-1.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 405
Kizlaaar esim geldi ve bakti agliyorum suan esim bana çok kızdı heryer bodrumda pis kokuyor suna bakin ölü dogmus esim çekti (
Sizce nasıl böyle oldu gelismemismi esim sadece et parçası dedi şimdi napacam!!!
Kediniz yavru oldugu icin düşük mu yaptı ki,bir tanemi yavru daha cok olmasi lazim degilmi tek doguran kedi pek görmedim

Ağlamayın lütfen kediniz iyiyse eğer üzülmeyin lütfen. Yavruymuş kediniz zamanı değlmiş demekki elden bi şey gelmez üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…